Viser alle 8 resultater

Brut metodo classico n.v.

125,00 DKK250,00 DKK Inkl. moms

Brut Metodo Classico er Ca Maiols (og sommerens) top mousserende vin! Den er lavet af specielt udvalgt druer, plukket tidligt for at opnå en druemost med højere syreniveau, hvilket sikrer større friskhed og duft.
Brut Metodo Classico er produceret som en årgangsvin i ekstraordinære gode år.
Dens karakteristiske “brødskorpe” næse udvikler sig takket være vinens modning på sin bærme i mindst 36 måneder. Vinen frigives efter minimum 3 måneders “ægteskab” med likøren D’expédition, hvis hemmelige opskrift trækker tråde tilbage til 1990.
Farven er halmgul med en delikat smooth perlage.
Den rene bouquet giver hints om Williams pærer, marjoram, gærundertoner og lyse balsamiske nuancer.
I munden frisk, rund og blød med lette hints af frugt samt tærtefinish.
Går godt til alle måltider, men er super til røget fisk såsom laks og ørred. Endvidere god til friske oste med en kraftig smag.

Vin: Brut metodo classico n.v.
Vinområde: Lugana
Årgang: 2016
Producent: Ca Maiol
Indhold: 75 cl / 150 cl (magnumflaske)
Alkohol: 12,5 %
Drue: Trebbiano di Lugana
Serveringstemperatur: 10-12 grader

 

Nardello Brut Soave

85,00 DKK Inkl. moms

Navnet Aetas stammer fra bogen: “For 3000 år siden i Verona”. Bogen blev udgivet som katalog til ledsagelse af en udstilling med samme navn, som blev afholdt i Verona’s Natural History Museum fra 1. juli til 31. december 1976. Udstillingen indeholdt en speciel reference til Monte Zoppega området. Faktisk talte det om: “Spor af beboelse på dens højder. Man fandt, at der var tale om en primitiv Veneto-regionskultur i slutningen af ​​bronzealderen. “Aetas” henviser derfor til en tilbagevenden til landet, til vores oprindelse og inviterer til kontemplation af historien.
En flot strågul, halmfarvet vin med grønlige nuancer. Næsen udviser en række aromaer, der spænder fra en floral begyndelse og derefter udvikler sig til frugt. Perlage er elegant og velkombineret. Mineralske rigdom giver indtryk af fylde, men stadig en frisk og vedholdende rundhed, der gør vinen yderst nem at drikke.
Velegnet som en aperitif, hapsere og til lyse fiskeretter.

Vin: Nardello Brut Soave
Vinområde: Monte Zoppega, Soave
Årgang: 2017
Producent: Nardello
Indhold: 75 cl
Alkohol: 12,5 %
Drue: Chardonnay 50% Garganega 40% Trebbiano di Soave 10%
Serveringstemperatur: 8-9 grader

 

Prosecco Extra Dry ‘P’ DOC

75,00 DKK Inkl. moms

Prosecco-druerne til denne vin hentes i Valdobbiadenes bjerglandskab på flere parceller i en højde af 200-500 m. Gæringen foregår i lukkede ståltanke (Cuve Close) og varer i ca. 18 til 20 dage. Den standses ved at man sænker temperaturen og vinen får derefter lov at modner på sit ”lie” (bundfald) i mindst en måned. Aftapningen forgår efter en let filtrering.
Vinen har en flot lysgylden farve med flotte, vedvarende bobler. Den er meget aromatisk og frugtrig i duften, med nuancer af æbler, ferskner og grapefrugt. I smagen er den meget sprød og appetitgivende med en afstemt frugtsødme.
Perfekt som aperitif, til ostegratinerede forretter, asiatisk inspirererede skaldyr- eller fjerkræsretter.
Lækker allrounder til en superpris

Vin: Prosecco Extra Dry ‘P’ DOC
Vinområde: Østlige Veneto
Årgang: Varierende
Producent: Santa Margherita
Indhold: 75 cl
Alkohol: 11,5 %
Drue: Glera, trebbiano
Serveringstemperatur: 8-10 grader

 

Prosecco Superiore DOCG Brut n.v.

95,00 DKK209,00 DKK Inkl. moms

Basen vin er sat i trykbeholdere for at skabe denne mousserende vin. der det fermenterer i 18-20 dage ved hjælp af udvalgte gærtyper, på en kontrolleret temperatur på 14-16 ° C.
Når det ønskede tryk er opnået (ca. 6 bar) køles vinen til – 4 ° C for at stoppe gæringen og stabilisere vinen. Den mousserende vin holdes derefter på en kontrolleret temperatur på 8-10 ° C i mindst en måned,  for at begunstige sin naturlige modning i kontakt med restgæret deponeret på bunden af trykbeholderen. I slutningen af denne fase, filtreres vinen og aftapning udføres.
En mousserende vin med en ren, behagelig frugtrig bouquet, der minder om æbler og fersken blomst. Dens smag er afrundet og afbalanceret.
Perfekt som en aperitif, og fantastisk til små appetizers med fisk og skaldyr
Lækker og let tilgængelig mousserende vin, 92 ud af 100 point i Decanter!

Vin: Prosecco Superiore DOCG Brut n.v.
Vinområde: Valdobbiadene, Veneto
Årgang: Varierende
Producent: Santa Margherita
Indhold: 75 cl / 150 cl (magnumflaske)
Alkohol: 11,5 %
Drue: Glera
Serveringstemperatur: 8-10 grader

 

Prosecco Superiore DOCG Rive di Refrontolo

120,00 DKK Inkl. moms

Cuvéen overføres til trykbeholdere og holdes på en lav temperatur på 16 ° C for at bevare det aromatiske potentiale i vinen.
Det tager omkring en måned for vinen at erhverve det ønskede tryk og restsukker. Vinen forbliver i trykbeholderen i to- tre måneder før den er klar til aftapning.
En grønnuance lyse halmgule nuancer, dufte af fersken og akacia blomstrende med æble og pæreagtige aftryk.
Dejlig friskhed og en levende, kærtegnende mundfølelse er indrammet ved vedvarende strømme af små bobler, der forlænger og udvider de sanselige perceptioner på ganen.
En fremragende aperitif, den ideelle partner til forretter og en fremragende følgesvend til skaldyr og kvalitetsfisk.

Vin: Prosecco Superiore DOCG Rive di Refrontolo
Vinområde: Østlige Veneto
Årgang: Varierende
Producent: Santa Margherita
Indhold: 75 cl
Alkohol: 11,5 %
Drue: Glera
Serveringstemperatur: 8-10 grader

 

Sebastian Brut Metodo Charmat n.v.

99,00 DKK215,00 DKK Inkl. moms

Den tidlige høst af druer der er egnet til at lave en basisvin med højere syreindhold sammen med brugen af  vildtgær, giver muligheden for at producere en vin, der kan gennemgå referencen i trykbeholdere i flere måneder.
Således opnåes en cuvée med en meget duftende næse og en ekstremt delikat perlende effekt.
Vinen er klar og gulgylden med fine grønne reflekser med raffinerede elegant dvælende bobler. En frisk duft af æble og lidt citrus. I munden er vinen elegant med blød struktur og en herlig fylde. Der er smag af sprøde æbler og friske pærer. En perfekt kombination af friskhed og livlighed, – elegant og harmonisk.
Perfekt til velkomst, men også velegnet til lette retter og fisk eller som akkompagnement til dessert.
Prosecco laves på Glera-druen, en drue som tidligere blev kaldt Prosecco. Det er også tilladt at benytte Verdiso, Perera og Bianchetta samt de internationale druer Pinot Noir og Chardonnay. Vinen er lavet alene på Glera-druen. Druerne presses straks ved ankomst til vineriet. Nogle vælger at lade vinen gære på flaske, men ofte foregår gæringen på en tryktank. Denne metode kaldes charmatmetoden. Vinen tappes derefter under tryk på flaske, så boblerne bevares. Boblerne er derfor mere livlige end ved den klassiske metode. Det mindst tilladte alkoholindhold er 10%, men oftest er indholdet 11,5-12%.

Vin: Sebastian Brut Metodo Charmat n.v.
Vinområde: Lombardiet
Årgang: 2018
Producent: Ca Maiol
Indhold: 75 cl / 150 cl (magnumflaske)
Alkohol: 11,5 %
Drue: Glera
Serveringstemperatur: 8-10 grader

 

Sebastian Brut Rosé Metodo Charmat n.v.

99,00 DKK215,00 DKK Inkl. moms

Sebastian Brut Rosé er fremstillet af røde druesorter. Efter høsten udføres en blød presning af druer efterfulgt af cryomaceration (en mild maceration ved en temperatur på 4-5 ° C for ca. 24 timer). Dette efterfølges af vinifikation ved en lav temperatur og derefter fermentering af vinen i trykbeholdere i et par måneder.
Dette skaber en mousserende vin med en bred Bouquet med friske og rige aromaer såvel som levende frugt på ganen.
Farven på vinen er en livlig rosenfarve med lyse refleksioner.
Der fornemmes pink grapefrugt og granatæble sammen med ferskenblomst og kamfer.
Fremragende som en aperitif, perfekt med risotto, fisk, skaldyr, lyst kød og bløde oste.

Vin: Sebastian Brut Rosé Metodo Charmat n.v.
Vinområde: Lombardiet
Årgang: 2018
Producent: Ca Maiol
Indhold: 75 cl / 150 cl (magnumflaske)
Alkohol: 11,5 %
Drue: Blend af røde druesorter
Serveringstemperatur: 8-10 grader

 

Spumante Rosé VS Brut

95,00 DKK209,00 DKK Inkl. moms

Santa Margheritas Spumante Rosé er en spændende mousserende vin produceret på tre forskellige druesorter, med forskellige personligheder og oprindelse, fra forskellige af Italiens førende vinområder: Dalen af ​​Adige-floden og det østlige Veneto.
Cuvéen blandes af en base af hvidvin og pinkvin opnået fra en kort maceration af rødvins druer med skindene. Anden gæring tager cirka en måned i trykbeholdere ved en reguleret temperatur på 15° C. Når det ønskede tryk på ca. 5,5 bar er opnået, afkøles vinen for at stoppe yderligere fermentering og tilskynde til modning i trykbeholderen i to-tre måneder.
En sart lyserød nuance introducerer en subtil rækkefølge af blomsterdufte løftet med hvide frugter og sarte hints af røde bærfrugter. Denne levende duft på næsen er perfekt tilpasset den livlige og langvarige friskhed på ganen.
Lækker som en aperitif og fremragende til at ledsage fiske- og skaldyrsbaserede salte forretter og velsmagende retter eller med alle slags lysstrukturerede aromarige kulinariske kreationer. Prøv også Spumante Rosé til varme, krydrede fødevarer fra Fjernøstens køkkener.

Vin: Spumante Rosé VS Brut
Vinområde: Veneto
Årgang: Varierende
Producent: Santa Margherita
Indhold: 75 cl / 150 cl (magnumflaske)
Alkohol: 11,5 %
Drue: Glera, trebbiano
Serveringstemperatur: 8-10 grader