Viser 1–30 af 50 resultater

“ALBASINI” AMARONE DELLA VALPOLICELLA CLASSICO

309,00 DKK Inkl. moms

Super flot klassisk amarone. Igen igen hædret med 3 biccheri (glas) i Gambero Rosso!
En opvisning i power, harmoni og balance. Det er quintarelli’s vinmager Roberto Ferrarini, der laver denne vin. Sorterne til denne vin består hovedsagligt af en blanding af Corvina Veronese og Corvinone, og en lille procentdel af andre sorter. Vinen produceres i Jago (Negrar i Valpolicella) og Figari (Marano di Valpolicella) bakkede områder i Valpolicella Classica tæt på Colle Masua. Vingården er beliggende Negrar med en imponerende smuk vinkælder og butik. Bestemt et besøg værd
Der høstes manuelt fra midten af september til begyndelsen af oktober og druerne er nøje udvalgt og placeret i små kurve til tørring med et udbytte på 30- 35 hektoliter vin per hektar. Druerne er forsigtigt afstilket og knust og fermenteringstemperaturen ligger på 8 – 15 ° C. Maceration foregår over 4 – 6 uger og aldring i ståltanke i 1 måned. Herefter kommer den i 12 måneder i Barrique og 4 år i Slovenske egetræsfade. Endeligt tappes den på flaske og ligger yderligere 12 måneder.
Server den til kraftige kødretter, en rødvinsrisotto, vildt serveringer. Kan også fint nydes efter maden som ren meditationsvin.
Lagringspotentiale på +20 år!

Vin: “ALBASINI” AMARONE DELLA VALPOLICELLA CLASSICO
Vinområde: Valpolicella
Årgang: 2011
Producent: Villa Spinosa
Indhold: 75 cl
Alkohol: 16 %
Drue: Corvina, Corvinone, Molinara & Rondinella
Serveringstemperatur: 16-18 grader

 

“JAGO” VALPOLICELLA RIPASSO CLASSICO SUPERIORE DOC

135,00 DKK Inkl. moms

Vin produceret fra Jago vinmarkerne, blandt de bedste i Valpolicella. Produceret på den traditionelle “Ripasso” teknik, den eksklusive kulturarv fra Valpolicella og dens ønologi. Rig i dufte af vilde røde frugter og krydderier.
Håndhøst fra begyndelsen til midten af ​​oktober; druerne vælges omhyggeligt og anbringes i små kurve. Vinfremstilling: Druerne bliver forsigtigt presset og knust. 
Gæring: i ståltanke. Fermenteringstemperatur: 16-22 ° C. Længden af ​​maceration: 12 til 14 dage med daglig remontage. Malolaktisk gæring: efterår Ripasso: Traditionel teknik, der involverer macerationrefermentering på druekvaset fra gæring af Recioto-Amarone produktionen. 
Lagring i ståltanke indtil april. I træ: 12 måneder i 500 liter fransk oak tonneaux og 12 måneder i 2000-2500 liter slovenske egefade og på flaske i 6 måneder.
Farve: dyb rubinrød med lys granat. Aroma: overvejende bær, med dufte af sur kirsebær og kirsebær, lyse blomster noter, der minder om hibiscus blomster. Lys krydderier fuldføre af en kompleks bouquet af aromaer. 
Smag: Elegante og fløjlsbløde tanniner giver en god struktur og en langvarig smag, selvom vinen er frisk og drikbar.
Server den til lyst eller grillet kød og stege, eller nyd den som den er.

Vin: “JAGO” VALPOLICELLA RIPASSO CLASSICO SUPERIORE DOC
Vinområde: Valpolicella
Årgang: 2015
Producent: Villa Spinosa
Indhold: 75 cl
Alkohol: 14 %
Drue: Corvina, Corvinone & Rondinella
Serveringstemperatur: 16-20 grader

 

AMARONE DELLA VALPOLICELLA CLASSICO (Etichetta Rosso)

269,00 DKK Inkl. moms

Yngste Amarone fra Villa Spinosa, en perfekt kombination mellem tradition og nutid. Vinen er letdrikkelig, men kan måle sig med de store Amaroner, når det kommer kvalitet og intensitet. Den store helhed for denne vin er oprindelsen fra et land historisk viet til stor vinproduktion som Valpolicella Classico er. Livlig som dens røde farve, det er en vigtig vin, elegant og moderne, samt mad venlig.
Geografisk placering Estate vinmarker i Jago og Costa del Buso (Negrar i Valpolicella) og Figari (Marano di Valpolicella), kuperede områder i Valpolicella Classico. Karakteristika for vingården Højde: mellem 230 og 423 m over havets overflade. 
Eksponering: øst, Negrar i Valpolicella og vest, Marano di Valpolicella.
Udbytte: 80-100 kvintaler druer pr. Hektar, ved kun at vælge bedste drueklaser. 
Høst Manuel høst, fra midten af ​​september til begyndelsen af Oktober; druerne vælges omhyggeligt og anbringes i små kurve til tørring. Tørring 3-4 måneder, hvor druer mister ca. 40% af deres originalvægt.
Vinfremstilling: Druerne bliver nænsomt presset og knust 
Gæring: i ståltanke. Fermenteringstemperatur: 10-18 ° C. Længden af ​​maceration: 4 uger, med daglig remontage Malolaktisk gæring: 
Aldring i ståltanke: indtil april. i træ: 12 måneder i 500 liter fransk oak tonneaux og 12 måneder i 2000-2500 liter slovenske fade. i flaske: 9 måneder. 
Vineegenskaber Farve: Rubinrød med lys granat. 
Aroma: dufte af konserveret surkirsebær, kirsebær, figen og balsamiske noter af aromatiske urter med søde krydderier. Smag: fyldig, glatte tanniner, god syrebalance
Server den til kraftige kødretter, en rødvinsrisotto, vildt serveringer. Kan også fint nydes efter maden som ren meditationsvin.

Vin: AMARONE DELLA VALPOLICELLA CLASSICO (Etichetta Rosso)
Vinområde: Valpolicella
Årgang: 2015
Producent: Villa Spinosa
Indhold: 75 cl
Alkohol: 16,5 %
Drue: Corvina, Corvinone & Rondinella
Serveringstemperatur: 16-18 grader

 

Antolini Amarone Ca Coato

250,00 DKK Inkl. moms

Druerne til denne vin er nøje udvalgt og håndplukket mellem slutningen af ​​september og midten af ​​oktober fra “Ca ‘Coato”, Antolinis topmark i Valpolicella Classico, i byen Negrar.
Hvert år producerer de 5000/6000 flasker af denne Amarone, som er Antolinis top enkeltmarks Amarone.
Der anvendes ingen kunstvanding, kemisk gødning eller pesticider i deres produktion. Efter 3-4 måneder har druerne tabt 40-45 % af deres vægt. Fra slutningen af december til enden af januar presses druerne og ligges herefter i blød i kølig temperatur i 7-10 døgn. Efterfulgt af en 20 dages gæring i ståltank. Vinen lagres på eg, kirsebær og kastanjefade i 24 måneder og derefter i flaske til 12 måneder.
Amarone “Ca ‘Coato” har en lys rubinrød farve med granat refleksioner. Duften er kompleks og intens med noter af rosin, brombær, blåbær og blomme og antydninger af tobak, lakrids og kaffe.
Smagen er tør, blød og varm. Den har et komplet, robust palette med en tydelig, men behagelig smag af mineraler og tanniner og antydninger af balsam og chokolade. Det efterlader en behagelig krydret eftersmag. Denne dybe, barske vin har brug for tid til at udtrykke sig fuldt ud. Superlækker til kraftige retter, vildt, braiseret kød, tung og smagfuld charcuteri, grillet kød og en flot hjemmelavet rødvinsrisotto

Vin: Antolini Amarone Ca Coato
Vinområde: Valpolicella
Årgang: 2014
Producent: Antolini
Indhold: 75 cl
Alkohol: 16,5 %
Drue: Corvina, Corvinone & Rondinella
Serveringstemperatur: 17-19 grader

 

Antolini Amarone Moropio

205,00 DKK Inkl. moms

Høsten foregår 100% manuelt når druerne har nået den korrekte modning og kan sikre en passende alkoholisk niveau, som er omkring omkring slutningen af september, først på dette tidspunkt kan de bedste druer sorteres og derefter ligges i små kasser af træ og / eller plast, hvor de vil forblive indtil slutningen af januar. 
Herefter presses druerne blidt og den opnåede vinmasse gæres langsomt i store barrique for en periode på omkring ca. 30 dage. Vinen kommer herefter 24 måneder på små fade. Moropio Amarone modner i 4 forskellige træfade. Normal slavonsk eg, kirsebær, kastanje og morbærtræ. Det giver en frugtrig og anderledes amarone. Efterfølgende 6 måneder på flaske før frigivelse.
Farven er mørkrød med dufte af skovfrugter og sorte kirsebær med en tør og fløjlsblød og harmonisk aroma. Frisk men alligevel masser af power.
Morópio er perfekt tunge stege og krydrede oste eller bare som meditationsvin. En stor klassisk amaronevin

Vin: Antolini Amarone Moropio
Vinområde: Valpolicella
Årgang: 2015
Producent: Antolini
Indhold: 75 cl
Alkohol: 16 %
Drue: Corvina, Corvinone, molinara & Rondinella
Serveringstemperatur: 17-19 grader

 

Antolini Corvina

80,00 DKK Inkl. moms

Druerne høstes i slutningen af september. Druerne presses umiddelbart efter høstning, dog bliver ca 20% lagt til at tørre i ca 2 uger, for at øge kompleksiteten og samtidig give den en behagelig afrunding.
Lagres delvis på ståltank og egetræsfade i 12 mdr. og derefter på flaske.
Vinen har en dyb rød farve, en karakteristisk aroma med en kraftig, men elegant smag. God all rounder der går godt til mad, oste eller bare en vin man nyder i festligt samvær. Meget vin for pengene!

Vin: Antolini Corvina
Vinområde: Valpolicella
Årgang: 2015
Producent: Antolini
Indhold: 75 cl
Alkohol: 14 %
Drue: Corvina og Corvinone
Serveringstemperatur: 16-19 grader

 

Antolini El

135,00 DKK Inkl. moms

Druerne til “Elisium” er håndplukket og produceres kun i de årgange, hvor kvaliteten er helt i top. Klaserne er nøje udvalgte, håndplukkes og udgør maksimum 40-50% af vinmarkens samlede produktion, druerne placeres i trækasser hvor de tørrer i 100 dage, hvilket betyder et tab på 30-40% af druernes vægt. I januar presses vinen.
Efterfølgende lagring på stålfade i 12 måneder og 3-6 måneder på flaske før frigivelse.
Den årlige produktion er kun 300-400 flasker hvis den laves.
Farven er gylden med rav refleksioner. Flot duft der er intens med noter af blomster, tørrede frugter som mandler og en antydning af abrikos,
honning og vanille.
Smagen er frugtagtig og sødmefuld, harmonisk med en varm og fyldig struktureret strejf af syrlighed for en afbalanceret smag. 
En perfekt ledsager til sødere desserter, is, oste m.m. eller blot til at nye en sommeraften på terassen. Prøv den evt til tiramisu også.
Kort sagt en fantastik spændende og koncentreret lys dessertvin, der får sauternes mv. til at ligne postevand!

Vin: Antolini El
Vinområde: Valpolicella
Årgang: 2015
Producent: Antolini
Indhold: 50 cl
Alkohol: 13,5 %
Drue: Trebbiano Garganega
Serveringstemperatur: 10-14 grader

 

Antolini Recioto

135,00 DKK Inkl. moms

Fremstillet efter appassimento metoden ligesom Amaronen, dvs fremstilles på tørrede druer, men med denne herlige dessertvin stopper man gæringen så den beholder et højt indhold af restsukker.
Parfumeret intens bouquet med toner af kirsebær, solbær, kanel, peber og nelliker.
En meget sød harmonisk smag, ikke overdrevent, smagsmæssigt frisk og meget frugtagtig.
En perfekt ledsager til chokoladekage eller risalamande med kirsebærsovs, så drop portvinen og prøv reciotoen, det vil du ikke fortryde. Et frækt bud på en sød vin til osten, der komplementerer de søde ledagere på smukkeste vis

Vin: Antolini Recioto
Vinområde: Valpolicella
Årgang: 2015
Producent: Antolini
Indhold: 35 cl
Alkohol: 13,5 %
Drue: Corvina, Corvinone & Rondinella
Serveringstemperatur: 14-18 grader

 

Antolini Ripasso

98,00 DKK Inkl. moms

2 glas i Gambero Rosso. 20% af druerne tørres og vinen fadlagres i 12 mdr., så her kan man virkelig tale om en ”mini Amarone”. En intens duft af hindbær, blomme, kirsebær og vanille. Frisk med en god smag, bløde tanniner og varme.

Antolinis Ripasso er lavet af Corvina, Corvinone og Rondinella druer, som er omhyggeligt håndplukket i løbet af oktober fra vinstokke i Valpolicella Classico-området, byerne Marano di Valpolicella, San Pietro i Cariano og Negrar. Vinmarkerne er i en højde af 150 til 350 meter over havets overflade. Hvert år produceres der fra 18.000 til 20.000 flasker Valpolicella Ripasso.

Valpolicella Ripasso har en levende rubinrød farve med en intens og kompleks bouquet af røde frugter, såsom hindbær, kirsebær og solbær, der udvikler sig til en krydret smag af vanille. Den har en sprød tannin smag og en behagelig tør eftersmag.

Passer rigtig godt til rødt kød og oste, der ikke er alt for modne.

Vin: Antolini Ripasso
Vinområde: Valpolicella
Årgang: 2016
Producent: Antolini
Indhold: 75 cl
Alkohol: 14 %
Drue: Corvina, Corvinone & Rondinella
Serveringstemperatur: 16-19 grader

 

Antolini Theobroma

140,00 DKK Inkl. moms

Theo = gud og Broma = drik – GUDERNES DRIK! Fremstillet af tørrede druer (tørres i 60 dage) på Cabernet og Croatina. Cabernet’en giver struktur og rygrad mens croatina’en giver aroma. Dette er madvinen.
Theobroma rødvinen indeholder mange af de traditionelle amarone-kvaliteter, hvilket gør denne italienske rødvin til en fyldig og kompleks vin.
Lagret på barriques i op til et år før vinen hældes på flaske, hvilket giver den både fylde og kompleksitet. Dette gør Thobroma til en super madvin, der passer perfekt til de traditionelle kødretter og pasta, og samtidig en flot og kraftig all rounder.

Vin: Antolini Theobroma
Vinområde: Valpolicella
Årgang: 2015
Producent: Antolini
Indhold: 75 cl
Alkohol: 14,5 %
Drue: 50 % cabernet, 50 % croatina
Serveringstemperatur: 16-18 grader

 

Barbera d’Alba Superiore La Pichetera

95,00 DKK Inkl. moms

Min gode ven Flavio Sobrero laver klassevin og klasse Barbera. Man mærker ved første mundfuld dens høje niveau. En harmonisk og vellavet rødvin fra Barbera d’Alba, som sætter en fornem standard for denne norditalienske vintype. En vin, som rummer på mange lag i både næse og mund, og hans Superior er niveauet over hans normale Barbera D’alba.
Udblødningen af druerne og gæringsprocessen finder sted i rustfrie ståltanke i ca. 25 dage med en løbende naturlig pumpning, som holder fermenteringsprocessen i gang. Druerne bevarer deres skal under hele macerationen. Vinen fadlagrer efterfølgende på store tønder i mindst 12 måneder.
Denne Barbera d’Alba Superiore byder på en imponerende rubinrød farve med en markant intensitet og dybde.
Duften er frisk, kødfuld og livlig med et tykt tæppe af aromaer, som byder på et saftigt og frugtrigt indtryk af florale noter og en diskret mineralitet. Nuancer af sort peber, læder og andre krydderier fuldender dette komplekse sansebombardement. 
I munden opleves Sobrero Barbera d`Alba D.O.C. Superiore frugtig og afbalanceret med en fin syre og tanniner. Man fornemmer de mange lag i smagen, bl.a. ribs og røg, som løbende udvider sig og slutter af i en fornem slutspurt. Eftersmagen er lang og vedholdende. Fuld af energi.
Denne Barbera er meget alsidig, hvilket gør den velegnet til mange forretter, lette tapas retter, pasta og lyse grillretter

Vin: Barbera d’Alba Superiore La Pichetera
Vinområde: Piemonte, Alba
Årgang: 2016
Producent: Sobrero
Indhold: 75 cl
Alkohol: 13,5 %
Drue: Barbera
Serveringstemperatur: 16-18 grader

 

Brut metodo classico n.v.

125,00 DKK250,00 DKK Inkl. moms

Brut Metodo Classico er Ca Maiols (og sommerens) top mousserende vin! Den er lavet af specielt udvalgt druer, plukket tidligt for at opnå en druemost med højere syreniveau, hvilket sikrer større friskhed og duft.
Brut Metodo Classico er produceret som en årgangsvin i ekstraordinære gode år.
Dens karakteristiske “brødskorpe” næse udvikler sig takket være vinens modning på sin bærme i mindst 36 måneder. Vinen frigives efter minimum 3 måneders “ægteskab” med likøren D’expédition, hvis hemmelige opskrift trækker tråde tilbage til 1990.
Farven er halmgul med en delikat smooth perlage.
Den rene bouquet giver hints om Williams pærer, marjoram, gærundertoner og lyse balsamiske nuancer.
I munden frisk, rund og blød med lette hints af frugt samt tærtefinish.
Går godt til alle måltider, men er super til røget fisk såsom laks og ørred. Endvidere god til friske oste med en kraftig smag.

Vin: Brut metodo classico n.v.
Vinområde: Lugana
Årgang: 2016
Producent: Ca Maiol
Indhold: 75 cl / 150 cl (magnumflaske)
Alkohol: 12,5 %
Drue: Trebbiano di Lugana
Serveringstemperatur: 10-12 grader

 

Ca’ D’Archi Bianco Veneto IGT

60,00 DKK Inkl. moms

Druerne bliver plukket, når de er helt modne, og hver sort er vinificeret separat. Mostene gæres i 10-12 dage ved 18-20 ° C. Efter en passende modningstid blandes duresafterne sammen og aftappes.
Den lyse strågule farve inviterer dig til at nyde de fine, delikate citruslignende aromaer og noter af grøn æble og pære. Elegant på ganen, og friskhed dominerer smagsprofilen.
Finishen, med florale noter og hints af lyst frugtkød.
Kan anbefales til varme og kolde vegetarretter eller fiske hors d’oeuvres, såvel som pasta eller ris retter med delikate smagsfulde saucer.

Vin: Ca’ D’Archi Bianco Veneto IGT
Vinområde: Veneto
Årgang: 2018
Producent: Santa Margherita
Indhold: 75 cl
Alkohol: 12 %
Drue: Pinot Grigio og pinot bianco
Serveringstemperatur: 10-12 grader

 

Chianti Classico DOCG

100,00 DKK Inkl. moms

Druerne høstes i slutningen af ​​september. Maceration sker med drueskallerne i 16 dage. Malolaktisk gæring finder sted umiddelbart efter alkoholholdig gæring. Vinen lagrer delvist i små barriques og på store egetræsfade.

Farven er en intens rubinrød med svage lilla toner. Den oprindelige aromatiske fornemmelser er søde og vanilje lignende, typisk for vin modnet i barriques. Den rene bouquet viser Sangioveses krydrede noter.
På ganen finder vi igen meget velintegreret eg med hints af vilde bær og frugt. Derudover en nuance af krydderier.
Kan anbefales til grillet kød, f.eks. skiveskåret bøf eller til vildt, såsom fasan fyldt med trøfler.
Endvidere fremragende til modnede oste

Vin: Chianti Classico DOCG
Vinområde: Chianti Classico
Årgang: 2016
Producent: Santa Margherita
Indhold: 75 cl
Alkohol: 13,5 %
Drue: Sangiovese
Serveringstemperatur: 18-20 grader

 

Chiaretto Riserva del Garda Classico DOP

85,00 DKK Inkl. moms

Blandt de forskellige italienske rosé vine er Chiaretto del Garda særligt værdsat for sin frugtrigdom og dets sarte aromaer. Litteraturen beskriver det som en “One-night wine”, på grund af det faktum, at vinifikation finder sted med kontakt af druemosten på skindene for kun en nat.
En vin der udtrykker den ubekymrede og skønne atmosfære ved Gardasøen, den skiller sig ud takket være dens farve og delikate struktur.
Næsen er elegant, blød med en hvid mandel note, jordbær og forårsblomster, frisk og rig på smag.
Går godt til Ferskvandsfisk, men også svampe, fjerkræ og perfekt til pizza.

 

Vin: Chiaretto Riserva del Garda Classico DOP
Vinområde: Garda, Valtenesi
Årgang: 2018
Producent: Ca Maiol
Indhold: 75 cl
Alkohol: 12 %
Drue: Groppello, Marzemino, Sangiovese og Barbera
Serveringstemperatur: 10-12 grader

Fabio Contato Rosso

175,00 DKK Inkl. moms

Denne topvin fra Valtènesi er resultatet af Fabio Contatos vinfilosofi.
Her har Fabio tilføjet sin signatur til den vin, der repræsenterer det højest mulige niveau af kvalitet.
Produktet stammer fra et nøje udvalg af vinklaser fra de historiske vinmarker i Valtènesi. Druerne håndhøstes i de sidste par uger i oktober og tørres derefter i små kasser i et rum med digitalstyret luftfugtighed i ca. 2 måneder.
Vinen modner derefter i fransk egetræsbarriques i omkring 24 måneder.
Det er en meget udtryksfuld vin, med koncentreret struktur og en ekstremt lang eftersmag. Wow!
Bouquet’en tilbyder brombær, laurbær og lyse nuancer af geranium.
Noter af tamarind og grafit.
Smagen er præget af afrundede tanniner flot integreret med mørk rød frugt og smagen er bragt ud med en flot syrebalance, der forbinder hele.
Flot til alle retter med rødt kød, vildt samt vellagrede hårde oste.

Vin: Fabio Contato Rosso
Vinområde: Lombardiet, Valtenesi
Årgang: 2015
Producent: Ca Maiol
Indhold: 75 cl
Alkohol: 14 %
Drue: Groppello, Barbera, Sangiovese og Marzemino
Serveringstemperatur: 17-19 grader

 

Fabio Contato, Lugana D.O.P.

185,00 DKK Inkl. moms

Ca Maiols suveræne top hvidvin. Modning 6 måneder i 225 liter franske egetræsfade efterfulgt af yderligere 6 måneders flaskealder.
Produceret i meget begrænsede mængder, er det resultatet af mange års erfaring og understreger det fulde potentiale, som vinene fra Lugana er i stand til at opnå. I dette tilfælde fremhæver dens aldringsproces udviklingen af ​​en vin med stor struktur, der er opnået fra landets ældste vinmarker (med deres yderst lave udbytter).
En intens strågul farve med guldrefleksioner. Stor kompleksitet og en bred vifte af parfume – gul melon citrus, delikat krydrede detaljer af ingefær og spidskommen. Udviklingen i glasset giver hints af perlebyg, gul fersken og lavendel.
Passer perfekt til serveringer med lyst kød som ovnbagt kanin eller lam med krydderurter, foie gras og Alba-trøfler.
3 glas i den italienske vinbibel Gambero Rosso!

Vin: Fabio Contato, Lugana D.O.P.
Vinområde: Lugana, Lombardiet
Årgang: 2016/2017
Producent: Ca Maiol
Indhold: 75 cl
Alkohol: 14 %
Drue: Trebbiano di Lugana
Serveringstemperatur: 10-12 grader

 

FIGARI VALPOLICELLA CLASSICO SUPERIORE

105,00 DKK Inkl. moms

Vin produceret med druer fra Figari området, en naturlig terrasse over Valpolicella Classico område med udsigt over dalen Marano di Valpolicella. Figari Valpolicella Classico Superiore er elegant, duftende og afbalanceret.
Hånd høstet fra begyndelsen til midten af ​​oktober; druerne vælges omhyggeligt og anbringes i små kurve. Vinifikation: Druerne bliver forsigtigt pressett og knust. Gæring: i ståltanke. Fermenteringstemperatur: 16-22 ° C. Længden af ​​maceration: 12 til 14 dage med daglig remontage og 1 eller 2 delestages. Malolaktisk gæring.
Aldring i ståltanke indtil april. i træ: 12 måneder i 500 liter fransk eg tonneaux. i flaske: 6 måneder.
Farve er rubinrød med lys granat. Aroma er overvejende aroma af bær, især brombær og Korender, perfekt blandet med dufte af vanille og krydrede noter af peber og kanel. 
Smag: modne og bløde tanniner gør vinen velafbalanceret med en god syre, god struktur og langvarig smag.

Vin: FIGARI VALPOLICELLA CLASSICO SUPERIORE
Vinområde: Valpolicella
Årgang: 2016
Producent: Villa Spinosa
Indhold: 75 cl
Alkohol: 13,5 %
Drue: Corvina, Corvinone & Rondinella
Serveringstemperatur: 16-20 grader

 

Gonzalier

189,00 DKK Inkl. moms

Grigolettis suveræne topvin!
I middelalderen i Trentino var der Gonzaliernes menighed, hvis opgave var at bære druemosten på deres skuldre fra markerne videre til vognene. Deres dedikation til det trættende arbejde og deres kærlighed til regionen medførte denne berømte store vin, en delikat blanding mellem Cabernet og Merlot druer.
Efter en lang lagring og raffineringstid på 24 måneder i barriques og 12 måneder i flasken, er denne vin født. Den har en rig og delikat duft af modne røde frugter og kakao med en smooth og delikat smag.
Husk at ilte vinen inden servering!
Denne modne topvin passer perfekt til steaks, vildtretter og fuldfede smagsfulde oste.

Vin: Gonzalier
Vinområde: Trentino
Årgang: 2013
Producent: Grigoletti
Indhold: 75 cl
Alkohol: 13,5 %
Drue: Merlot og cabernet
Serveringstemperatur: 19-20 grader

 

Grigoletti L’opera

125,00 DKK Inkl. moms

Denne lækre hvidvin dyrkes i et særligt frugtbart og solbeskinnet område i Trentino/Sydtyrol, der klæder chardonnay druen ultrolig godt.
Den har en karakteristisk strågul halmfarve og duften er en blanding af blomster og frugtagtig duft (gylden æble, abrikos og honning). Tør og rig i smagen med en herlig lang eftersmag.
Ideel ledsager til supper og fiskeretter, såsom fiskesuppe, ørred, laks og kammusling i brunet smør.
Endvidere perfekt som aperitif på en varm forårs- eller sommerdag

 

Vin: Grigoletti L’opera
Vinområde: Trentino
Årgang: 2017
Producent: Grigoletti
Indhold: 75 cl
Alkohol: 13,5 %
Drue: Chardonnay
Serveringstemperatur: 10-12 grader

 

Grigoletti pinot grigio

80,00 DKK Inkl. moms

Vinens farve er strågul farve med grønne refleksioner. De delikate, meget intense noter minder om blomster og frugtagtige aromaer.
Den flotte parfumerede duft og smagens fylde er denne hvidvins mest åbenbare kvaliteter. En rig bouquet, der minder om pære, akacieblomster og melon.
Smagen er tør, blid og harmonisk. På grund af sin bemærkelsesværdige struktur og flotte elegance går denne pinot grigio godt til næsten alle måltider. Især god til pastaretter med lyse saucer, æg, kylling og omelet.

 

Vin: Grigoletti pinot grigio
Vinområde: Trentino
Årgang: 2018
Producent: Grigoletti
Indhold: 75 cl
Alkohol: 12,5 %
Drue: Pinot Grigio
Serveringstemperatur: 8-10 grader

 

Lugana D.O.P.

89,00 DKK Inkl. moms

Delikat, tørt og frisk, med toner af hvid mandel og æble
Den kalkstenbaserede jord med lerlag, der stammer fra den efterglaciale æra, sammen med manuel plukning, blødpressning og temperaturstyret fermentering, giver denne Lugana karakteristiske egenskaber, såsom sin halmlignende farve med grønne højdepunkter, dens delikat duft og den balancerede smag.
Server den til Skaldyr og fisk samt lyse pasta eller risottoretter

 

Vin: Lugana D.O.P.
Vinområde: Lugana, Lombardiet
Årgang: 2018
Producent: Ca Maiol
Indhold: 75 cl
Alkohol: 12,5 %
Drue: Trebbiano di Lugana
Serveringstemperatur: 10-12 grader

 

Meredies

70,00 DKK Inkl. moms

Blødpresning af druer, kold statisk dekantering og opstart af alkoholisk gæring i ståltanke. I midten af gæringen overføres vinen til barriques, og processen fortsætter på træfadene. Malolaktisk fermentering i barriques finder sted, når det er nødvendigt, og derefter modnes vinen på træfade i 6-7 måneder tilpasset den specifikke årgang.
Farven er meget intens og kraftfuld, altid sammenflettet med små grønne nuancer. Næsen er imponerende; Højere på frugt snarere end blomster, især gule frugter. I munden er alle ovenstående opfattelser bekræftet, og opmærksomheden er fokuseret på den store struktur og de søde ekstrakter.
En god allrounder til alle forretter med fisk og skaldyr, og en glimrende terrassevin til sommerens hyggelige stunder

 

Vin: Meredies
Vinområde: Monte Zoppega, Soave
Årgang: 2017
Producent: Nardello
Indhold: 75 cl
Alkohol: 12,5 %
Drue: Garganega
Serveringstemperatur: 9-12 grader

 

MERLOT ANTICA VIGNA Trentino d.o.c.

149,00 DKK Inkl. moms

En rødvin af usædvanlig raffineret kvalitet, der skyldes lidenskaben og passionen for Merlot-druer produceret af familien Grigoletti.
Denne store vin produceres kun i de mest favorable årganger og modnes 12 måneder i barriques og 12 måneder i flasken.
Den har rubinrød farve, en rigt krydret, frugtagtig duft med duft af hindbær, kanel, lakrids og vanilje. Fuld krop og smooth i smagen, der har nydt godt af en lang aldringsproces.
Bedst parret med rødt kød, modnet luftørret charcuteri og vildtretter … og til gode øjeblikke med gode venner.

Vin: MERLOT ANTICA VIGNA Trentino d.o.c.
Vinområde: Trentino
Årgang: 2015
Producent: Grigoletti
Indhold: 75 cl
Alkohol: 13,5 %
Drue: Merlot
Serveringstemperatur: 18-20 grader

 

Molin, Lugana D.O.P. 2017

115,00 DKK Inkl. moms

Vinen Lugana Molin tager navn fra en af ​​Ca Maiols gamle gårde.
De omhyggeligt udvalgte druer kommer fra Molino vingårds ældste vinstokke. Vinification efter cryomaceration (efterlader druemostet i kontakt med drueskallen ved en lav temperatur) giver os mulighed for at opnå en Lugana, der har større struktur og mere raffinerede aromaer.
Denne pragtfulde vin er lysende strågul i farven og har en god konsistens med kiwi, lavendel og friske mandel fornemmelser. Den afsluttende finale er en følelse af moskus, med nuancer af Mulberry blomster og mynte.
Velegnet som en appetitvækker, pastaretter med fisk, risotto, pasta samt modne oste
3 glas i den italienske vinbibel Gambero Rosso!

Vin: Molin, Lugana D.O.P. 2017
Vinområde: Lugana, Lombardiet
Årgang: 2017
Producent: Ca Maiol
Indhold: 75 cl
Alkohol: 13 %
Drue: Trebbiano di Lugana
Serveringstemperatur: 10-12 grader

 

Monte Zoppega

105,00 DKK Inkl. moms

Nardellos top hvidvin! De bedste druer udvælges og høstes i slutningen af oktober.
Blødpresning af druer, kold statisk dekantering og opstart af alkoholisk gæring i ståltanke. I midten af gæringen overføres vinen til barriques, og processen fortsætter på træfadene. Malolaktisk fermentering i barriques finder sted, når det er nødvendigt, og derefter modnes vinen på træfade i 6-7 måneder tilpasset den specifikke årgang.
Aromaer af ristet egetræ, kandiseret citrus, presset hvid blomst og vanilje fører næsen. I ganen registreres nektariner og bagt abrikos. Nyd den og fang den fine aroma af friskhed og frugt.
Går rigtig godt med fed og rig fisk og kan sagtens stå distancen til modne hård oste. Endvidere en rigtig fin meditationsvin ovenpå en hård arbejdsdag.

 

Vin: Monte Zoppega
Vinområde: Monte Zoppega, Soave
Årgang: 2017
Producent: Nardello
Indhold: 75 cl
Alkohol: 13,5 %
Drue: Garganega
Serveringstemperatur: 10-12 grader

 

Montecarrubo, Il Piccolo

195,00 DKK Inkl. moms

Den gamle mester Peter Vinding Diers har skabt et mesterværk af en vin!
Peter Vinding-Diers og hustru overtog Montecarrubo i marts 2005.
Gården var dengang et vildnis med gamle oliventræer og mandeltræer, som havde stået upassede i årevis samt halvdelen af en gammel stald nede ved gærdet til naboen.
Montecarrubo er et stykke af en vulkan, som er gået ud for mere end to millioner år siden. Beliggenheden er helt speciel: Skrånende ned mod det Ioniske Hav med en konstant kølig brise, den såkaldte ”Gregale”, fordi den kommer fra Grækenland med oprindelse i Sibirien. På de varmeste dage i slutningen af juli og august blæser Gregale sin kølige luft ind over markerne. Jorden er også speciel: Loess (udvasket vulkansk ler), kalksten og sand, og helt oppe på det højeste punkt (150 m) ligger resterne af et koralrev.
Der er plantet Syrah – mest fordi typen var kendt for at lave helt store vine i området, men også fordi Peter havde erfaret, at Nero d’Avola først kunne høstes midt i oktober, men regnen kom allerede i september.
Gården er certificeret biologisk og køres efter de biodynamiske principper – med de resultater, som nu for alvor dukker op, hvor folk har respekt for deres jord, er det vanskeligt at gøre noget andet.
Stokkene bliver mere resistente overfor sygdomme. De bliver sejere og stærkere end naboens, hvor der sprøjtes for alverdens ting, og hvor kunstgødning frembringer enorme, men uinteressante høstresultater..
Il Piccolo er lavet af 100% Syrah, hvilket giver vine af særdeles høj kvalitet på Sicilien.
I duften har vinen toner af brombær, blåbær og vilde krydderurter. Smagen er tæt med flotte modne tanniner og god syre, der sammen med den beherskede alkohol giver en flot balance og kølighed.
Gæring på cement, både med druernes naturlige gær og via saccharomyces. Efterfølgende lægges vinen på Troncais egetræsfade, hvor den gennemfører den malolaktiske gæring og lagrer i 9 måneder, inden den tappes på flaske.
Velegnet til krydret retter, mørkt kød, vildt og kraftige oste.

Vin: Montecarrubo, Il Piccolo
Vinområde: Sicilien
Årgang: 2017
Producent: Peter Vinding-Diers, Montecarrubo
Indhold: 75 cl
Alkohol: 14 %
Drue: Syrah
Serveringstemperatur: 16-18 grader

 

Nardello Brut Soave

85,00 DKK Inkl. moms

Navnet Aetas stammer fra bogen: “For 3000 år siden i Verona”. Bogen blev udgivet som katalog til ledsagelse af en udstilling med samme navn, som blev afholdt i Verona’s Natural History Museum fra 1. juli til 31. december 1976. Udstillingen indeholdt en speciel reference til Monte Zoppega området. Faktisk talte det om: “Spor af beboelse på dens højder. Man fandt, at der var tale om en primitiv Veneto-regionskultur i slutningen af ​​bronzealderen. “Aetas” henviser derfor til en tilbagevenden til landet, til vores oprindelse og inviterer til kontemplation af historien.
En flot strågul, halmfarvet vin med grønlige nuancer. Næsen udviser en række aromaer, der spænder fra en floral begyndelse og derefter udvikler sig til frugt. Perlage er elegant og velkombineret. Mineralske rigdom giver indtryk af fylde, men stadig en frisk og vedholdende rundhed, der gør vinen yderst nem at drikke.
Velegnet som en aperitif, hapsere og til lyse fiskeretter.

Vin: Nardello Brut Soave
Vinområde: Monte Zoppega, Soave
Årgang: 2017
Producent: Nardello
Indhold: 75 cl
Alkohol: 12,5 %
Drue: Chardonnay 50% Garganega 40% Trebbiano di Soave 10%
Serveringstemperatur: 8-9 grader

 

Negresco

115,00 DKK Inkl. moms

Navnet er knyttet til det berømte “Le Negresco” Hotel i Nice på den franske Riviera.
Frugten til Negresco vin kommer fra Valtènesi’s topkvalitets vinmarker: Groppello, Marzemino, Sangiovese og Barbera druer.
Efter en lang gæring på drueskallerne fremkommer en vin, der er moderne og fuld af karakter.
Den således opnåede vin har en rig, koncentreret struktur, lagret 18 måneder i specielt udvalgte 225 liter franske egetræs barriques, og opnår herved fuld modning og harmonisering af alle sine nuancer af smag og aroma. Negresco var Cà Maiols første rødvin, lanceret i 1988.
Farve er rubindyb med lilla refleksioner. Fuldt afrundet næse, duft af ristede mandler og tørrede røde frugter. I munden varm, fyldig med noter af moden frugt, tobak og krydderier.
Går superfint til medium tilberedt kød, stege med bagt kartofler og italienske retter som lasagne.

Vin: Negresco
Vinområde: Lombardiet, Valtenesi
Årgang: 2016
Producent: Ca Maiol
Indhold: 75 cl
Alkohol: 13,5 %
Drue: Groppello, Barbera, Sangiovese og Marzemino
Serveringstemperatur: 17-19 grader

 

Pinot Grigio Valdadige DOC

85,00 DKK Inkl. moms

Santa Margherita var det første vinhus, der vinificerede pink Pinot Grigio druer til hvidvin. I denne proces forbliver vinen ikke i kontakt med skallerne, hvorfra det ellers ville optage den pink farve.
Vinen lagres på ståltanke indtil det er tid til at flaske vinen.
Denne tørre hvidvin har en strågul farve. Dens rene, intense aroma og smag (med en tiltalende smag af Golden Delicious æbler) gør Santa Margheritas Pinot Grigio til en vin af stor personlighed og alsidighed.
Fremragende som en aperitif, og ideel til seafood og salater eller pasta og ris retter baseret på fisk og skaldyr.
Også flot til retter med lyst kød, kogt, dampet eller grillet fisk og souffléer.

Vin: Pinot Grigio Valdadige DOC
Vinområde: Valle dell’Adige, Veneto
Årgang: 2017
Producent: Santa Margherita
Indhold: 75 cl
Alkohol: 12,5 %
Drue: 100% Pinot Grigio
Serveringstemperatur: 10-12 grader