Viser alle 3 resultater

Antolini El

135,00 DKK Inkl. moms

Druerne til “Elisium” er håndplukket og produceres kun i de årgange, hvor kvaliteten er helt i top. Klaserne er nøje udvalgte, håndplukkes og udgør maksimum 40-50% af vinmarkens samlede produktion, druerne placeres i trækasser hvor de tørrer i 100 dage, hvilket betyder et tab på 30-40% af druernes vægt. I januar presses vinen.
Efterfølgende lagring på stålfade i 12 måneder og 3-6 måneder på flaske før frigivelse.
Den årlige produktion er kun 300-400 flasker hvis den laves.
Farven er gylden med rav refleksioner. Flot duft der er intens med noter af blomster, tørrede frugter som mandler og en antydning af abrikos,
honning og vanille.
Smagen er frugtagtig og sødmefuld, harmonisk med en varm og fyldig struktureret strejf af syrlighed for en afbalanceret smag. 
En perfekt ledsager til sødere desserter, is, oste m.m. eller blot til at nye en sommeraften på terassen. Prøv den evt til tiramisu også.
Kort sagt en fantastik spændende og koncentreret lys dessertvin, der får sauternes mv. til at ligne postevand!

Vin: Antolini El
Vinområde: Valpolicella
Årgang: 2015
Producent: Antolini
Indhold: 50 cl
Alkohol: 13,5 %
Drue: Trebbiano Garganega
Serveringstemperatur: 10-14 grader

 

Antolini Recioto

145,00 DKK Inkl. moms

Fremstillet efter appassimento metoden ligesom Amaronen, dvs fremstilles på tørrede druer, men med denne herlige dessertvin stopper man gæringen så den beholder et højt indhold af restsukker.
Parfumeret intens bouquet med toner af kirsebær, solbær, kanel, peber og nelliker.
En meget sød harmonisk smag, ikke overdrevent, smagsmæssigt frisk og meget frugtagtig.
En perfekt ledsager til chokoladekage eller risalamande med kirsebærsovs, så drop portvinen og prøv reciotoen, det vil du ikke fortryde. Et frækt bud på en sød vin til osten, der komplementerer de søde ledagere på smukkeste vis

Vin: Antolini Recioto
Vinområde: Valpolicella
Årgang: 2015
Producent: Antolini
Indhold: 35 cl
Alkohol: 13,5 %
Drue: Corvina, Corvinone & Rondinella
Serveringstemperatur: 14-18 grader

 

Birbet – Vino Spumante aromatico di qualitá dolce

95,00 DKK Inkl. moms

Birbet er en sød og mousserende vin, der fremstilles af langklasede brachettodruer.
En vin som typisk serveres som akkompagnement til lokale traditionelle desserter, samt ved fejring af særlige begivenheder. Den sandede jord, som karakteriserer Roero, udgør de ideelle omgivelser, som synes at koncentrere duften og smagen i brachettodruerne.
Farven er kirsebærrød med svage rubinrøde nuancer. Næsen er aromatisk, floral og med noter af jordbær, hindbær og brombær. Smagen er sødlig uden at være kedelig, og har noter af røde frugter, som fremhæves af fine bobler.  

Den skønne vin er bedst at servere til kager og desserter – gerne med hasselnødder, jordbr eller hindbær

 

Vin: Birbet – Vino Spumante aromatico di qualitá dolce
Vinområde: Roero, Piemonte
Årgang:  –
Producent: Demarie
Indhold: 75 cl
Alkohol: 6,5 %
Drue: Langklaset brachetto
Serveringstemperatur: 6 grader