Mod slutningen af ​​1700’erne startede ingeniør Giacomo Guglielmi opførelsen af ​​gårdene i Jago, der omgiver ejendomscentret, som sandsynligvis stammer fra begyndelsen af ​​1700’erne. Efter gårdene begyndte opførelsen af ​​Villaen og den italienske have. Den italienske have eksisterer stadig i dag og giver en perfekt indramning til den storslåede villa. Bondegårdene, der ligger bag villaen, er perfekte eksempler på landskabsbygning i Valpolicella, og blev bygget ved hjælp af lokal tuff sten. I det 18. århundrede blev vinmarkerne i Valpolicella forvaltet ved at dele dyrkningsopgaver.

På det tidspunkt var druer kun en af ​​de mange afgrøder, der blev dyrket på gårdene i området, som også producerede frugt og markafgrøder samt opdræt af husdyr.
I anden halvdel af 1900’erne erstattede freehold-aftalerne de dele, der blev dyrket, og vinproduktionen blev stadig vigtigere, indtil den blev den dominerende vare og symbolet for Valpolicella.
Da vinkrisen i 1980’erne var forbi, blev Valpolicella og dens vine, især Amarone, synonymt med hele verden med kvalitetsvin. I den periode producerede mange små og mellemstore bedrifter, der indtil da producerede druer til at sælge til vinproducerende virksomheder, begyndte at producere deres egne kvalitetsvine og bygge sig selv et ry for sådanne. Villa Spinosa var en af ​​de vingårde der blev skabt i denne periode. Væsentlig omstrukturering af bondehuse og vinmarker gjorde den til en højkvalitets drueavler og vinproducent. Ved at omdanne de udhuse, der oprindeligt blev bygget til landbrugsaktiviteter, har man omdannet sine historiske udhuse til rum, der huser de forskellige produktionsfaser af Valpolicella-vine. Disse omfatter områder til tørring af druerne til Amarone og Recioto,og rum til opbevaring af fade af modning af vine.
Renoveringen af ​​boligkvartererne, der oprindeligt blev beboet af landbrugsarbejdere, betyder, at Villa Spinosa i dag kan tilbyde indkvartering med selvforplejning til dem, der søger agro-turismeoplevelsen.
Vinmark ekspansion fortsætter også med arbejde på grundlaget for marker, der gør det muligt at plante nye og effektive vinmarker.
Denne lange og hårde omstilling fra gård til prestigefyldt vinproducent har givet Villa Spinosa mulighed for at blive en moderne og effektiv vingård i Valpolicella Classico-regionen, der er anerkendt for sin høje kvalitet af vinproduktionen.
Hvis du kommer forbi Valpolicella så tag forbi og nyd Spinosas imponerende vingård og tilhørende haver og udendørs arealer, et must, hvis du er i Valpolicella og sætter pris på amarone og ripasso vine

Viser alle 4 resultater

“ALBASINI” AMARONE DELLA VALPOLICELLA CLASSICO

309,00 DKK Inkl. moms

Super flot klassisk amarone. Igen igen hædret med 3 biccheri (glas) i Gambero Rosso!
En opvisning i power, harmoni og balance. Det er quintarelli’s vinmager Roberto Ferrarini, der laver denne vin. Sorterne til denne vin består hovedsagligt af en blanding af Corvina Veronese og Corvinone, og en lille procentdel af andre sorter. Vinen produceres i Jago (Negrar i Valpolicella) og Figari (Marano di Valpolicella) bakkede områder i Valpolicella Classica tæt på Colle Masua. Vingården er beliggende Negrar med en imponerende smuk vinkælder og butik. Bestemt et besøg værd
Der høstes manuelt fra midten af september til begyndelsen af oktober og druerne er nøje udvalgt og placeret i små kurve til tørring med et udbytte på 30- 35 hektoliter vin per hektar. Druerne er forsigtigt afstilket og knust og fermenteringstemperaturen ligger på 8 – 15 ° C. Maceration foregår over 4 – 6 uger og aldring i ståltanke i 1 måned. Herefter kommer den i 12 måneder i Barrique og 4 år i Slovenske egetræsfade. Endeligt tappes den på flaske og ligger yderligere 12 måneder.
Server den til kraftige kødretter, en rødvinsrisotto, vildt serveringer. Kan også fint nydes efter maden som ren meditationsvin.
Lagringspotentiale på +20 år!

Vin: “ALBASINI” AMARONE DELLA VALPOLICELLA CLASSICO
Vinområde: Valpolicella
Årgang: 2011
Producent: Villa Spinosa
Indhold: 75 cl
Alkohol: 16 %
Drue: Corvina, Corvinone, Molinara & Rondinella
Serveringstemperatur: 16-18 grader

 

“JAGO” VALPOLICELLA RIPASSO CLASSICO SUPERIORE DOC

135,00 DKK Inkl. moms

Vin produceret fra Jago vinmarkerne, blandt de bedste i Valpolicella. Produceret på den traditionelle “Ripasso” teknik, den eksklusive kulturarv fra Valpolicella og dens ønologi. Rig i dufte af vilde røde frugter og krydderier.
Håndhøst fra begyndelsen til midten af ​​oktober; druerne vælges omhyggeligt og anbringes i små kurve. Vinfremstilling: Druerne bliver forsigtigt presset og knust. 
Gæring: i ståltanke. Fermenteringstemperatur: 16-22 ° C. Længden af ​​maceration: 12 til 14 dage med daglig remontage. Malolaktisk gæring: efterår Ripasso: Traditionel teknik, der involverer macerationrefermentering på druekvaset fra gæring af Recioto-Amarone produktionen. 
Lagring i ståltanke indtil april. I træ: 12 måneder i 500 liter fransk oak tonneaux og 12 måneder i 2000-2500 liter slovenske egefade og på flaske i 6 måneder.
Farve: dyb rubinrød med lys granat. Aroma: overvejende bær, med dufte af sur kirsebær og kirsebær, lyse blomster noter, der minder om hibiscus blomster. Lys krydderier fuldføre af en kompleks bouquet af aromaer. 
Smag: Elegante og fløjlsbløde tanniner giver en god struktur og en langvarig smag, selvom vinen er frisk og drikbar.
Server den til lyst eller grillet kød og stege, eller nyd den som den er.

Vin: “JAGO” VALPOLICELLA RIPASSO CLASSICO SUPERIORE DOC
Vinområde: Valpolicella
Årgang: 2015
Producent: Villa Spinosa
Indhold: 75 cl
Alkohol: 14 %
Drue: Corvina, Corvinone & Rondinella
Serveringstemperatur: 16-20 grader

 

AMARONE DELLA VALPOLICELLA CLASSICO (Etichetta Rosso)

269,00 DKK Inkl. moms

Yngste Amarone fra Villa Spinosa, en perfekt kombination mellem tradition og nutid. Vinen er letdrikkelig, men kan måle sig med de store Amaroner, når det kommer kvalitet og intensitet. Den store helhed for denne vin er oprindelsen fra et land historisk viet til stor vinproduktion som Valpolicella Classico er. Livlig som dens røde farve, det er en vigtig vin, elegant og moderne, samt mad venlig.
Geografisk placering Estate vinmarker i Jago og Costa del Buso (Negrar i Valpolicella) og Figari (Marano di Valpolicella), kuperede områder i Valpolicella Classico. Karakteristika for vingården Højde: mellem 230 og 423 m over havets overflade. 
Eksponering: øst, Negrar i Valpolicella og vest, Marano di Valpolicella.
Udbytte: 80-100 kvintaler druer pr. Hektar, ved kun at vælge bedste drueklaser. 
Høst Manuel høst, fra midten af ​​september til begyndelsen af Oktober; druerne vælges omhyggeligt og anbringes i små kurve til tørring. Tørring 3-4 måneder, hvor druer mister ca. 40% af deres originalvægt.
Vinfremstilling: Druerne bliver nænsomt presset og knust 
Gæring: i ståltanke. Fermenteringstemperatur: 10-18 ° C. Længden af ​​maceration: 4 uger, med daglig remontage Malolaktisk gæring: 
Aldring i ståltanke: indtil april. i træ: 12 måneder i 500 liter fransk oak tonneaux og 12 måneder i 2000-2500 liter slovenske fade. i flaske: 9 måneder. 
Vineegenskaber Farve: Rubinrød med lys granat. 
Aroma: dufte af konserveret surkirsebær, kirsebær, figen og balsamiske noter af aromatiske urter med søde krydderier. Smag: fyldig, glatte tanniner, god syrebalance
Server den til kraftige kødretter, en rødvinsrisotto, vildt serveringer. Kan også fint nydes efter maden som ren meditationsvin.

Vin: AMARONE DELLA VALPOLICELLA CLASSICO (Etichetta Rosso)
Vinområde: Valpolicella
Årgang: 2015
Producent: Villa Spinosa
Indhold: 75 cl
Alkohol: 16,5 %
Drue: Corvina, Corvinone & Rondinella
Serveringstemperatur: 16-18 grader

 

FIGARI VALPOLICELLA CLASSICO SUPERIORE

105,00 DKK Inkl. moms

Vin produceret med druer fra Figari området, en naturlig terrasse over Valpolicella Classico område med udsigt over dalen Marano di Valpolicella. Figari Valpolicella Classico Superiore er elegant, duftende og afbalanceret.
Hånd høstet fra begyndelsen til midten af ​​oktober; druerne vælges omhyggeligt og anbringes i små kurve. Vinifikation: Druerne bliver forsigtigt pressett og knust. Gæring: i ståltanke. Fermenteringstemperatur: 16-22 ° C. Længden af ​​maceration: 12 til 14 dage med daglig remontage og 1 eller 2 delestages. Malolaktisk gæring.
Aldring i ståltanke indtil april. i træ: 12 måneder i 500 liter fransk eg tonneaux. i flaske: 6 måneder.
Farve er rubinrød med lys granat. Aroma er overvejende aroma af bær, især brombær og Korender, perfekt blandet med dufte af vanille og krydrede noter af peber og kanel. 
Smag: modne og bløde tanniner gør vinen velafbalanceret med en god syre, god struktur og langvarig smag.

Vin: FIGARI VALPOLICELLA CLASSICO SUPERIORE
Vinområde: Valpolicella
Årgang: 2016
Producent: Villa Spinosa
Indhold: 75 cl
Alkohol: 13,5 %
Drue: Corvina, Corvinone & Rondinella
Serveringstemperatur: 16-20 grader