“JAGO” VALPOLICELLA RIPASSO CLASSICO SUPERIORE DOC

135,00 DKK Inkl. moms

Vin produceret fra Jago vinmarkerne, blandt de bedste i Valpolicella. Produceret på den traditionelle “Ripasso” teknik, den eksklusive kulturarv fra Valpolicella og dens ønologi. Rig i dufte af vilde røde frugter og krydderier.
Håndhøst fra begyndelsen til midten af ​​oktober; druerne vælges omhyggeligt og anbringes i små kurve. Vinfremstilling: Druerne bliver forsigtigt presset og knust. 
Gæring: i ståltanke. Fermenteringstemperatur: 16-22 ° C. Længden af ​​maceration: 12 til 14 dage med daglig remontage. Malolaktisk gæring: efterår Ripasso: Traditionel teknik, der involverer macerationrefermentering på druekvaset fra gæring af Recioto-Amarone produktionen. 
Lagring i ståltanke indtil april. I træ: 12 måneder i 500 liter fransk oak tonneaux og 12 måneder i 2000-2500 liter slovenske egefade og på flaske i 6 måneder.
Farve: dyb rubinrød med lys granat. Aroma: overvejende bær, med dufte af sur kirsebær og kirsebær, lyse blomster noter, der minder om hibiscus blomster. Lys krydderier fuldføre af en kompleks bouquet af aromaer. 
Smag: Elegante og fløjlsbløde tanniner giver en god struktur og en langvarig smag, selvom vinen er frisk og drikbar.
Server den til lyst eller grillet kød og stege, eller nyd den som den er.

Vin: “JAGO” VALPOLICELLA RIPASSO CLASSICO SUPERIORE DOC
Vinområde: Valpolicella
Årgang: 2015
Producent: Villa Spinosa
Indhold: 75 cl
Alkohol: 14 %
Drue: Corvina, Corvinone & Rondinella
Serveringstemperatur: 16-20 grader

 

Categories: , ,