Viser alle 12 resultater

Ca’ D’Archi Bianco Veneto IGT

60,00 DKK Inkl. moms

Druerne bliver plukket, når de er helt modne, og hver sort er vinificeret separat. Mostene gæres i 10-12 dage ved 18-20 ° C. Efter en passende modningstid blandes duresafterne sammen og aftappes.
Den lyse strågule farve inviterer dig til at nyde de fine, delikate citruslignende aromaer og noter af grøn æble og pære. Elegant på ganen, og friskhed dominerer smagsprofilen.
Finishen, med florale noter og hints af lyst frugtkød.
Kan anbefales til varme og kolde vegetarretter eller fiske hors d’oeuvres, såvel som pasta eller ris retter med delikate smagsfulde saucer.

Vin: Ca’ D’Archi Bianco Veneto IGT
Vinområde: Veneto
Årgang: 2018
Producent: Santa Margherita
Indhold: 75 cl
Alkohol: 12 %
Drue: Pinot Grigio og pinot bianco
Serveringstemperatur: 10-12 grader

 

Fabio Contato, Lugana D.O.P.

185,00 DKK Inkl. moms

Ca Maiols suveræne top hvidvin. Modning 6 måneder i 225 liter franske egetræsfade efterfulgt af yderligere 6 måneders flaskealder.
Produceret i meget begrænsede mængder, er det resultatet af mange års erfaring og understreger det fulde potentiale, som vinene fra Lugana er i stand til at opnå. I dette tilfælde fremhæver dens aldringsproces udviklingen af ​​en vin med stor struktur, der er opnået fra landets ældste vinmarker (med deres yderst lave udbytter).
En intens strågul farve med guldrefleksioner. Stor kompleksitet og en bred vifte af parfume – gul melon citrus, delikat krydrede detaljer af ingefær og spidskommen. Udviklingen i glasset giver hints af perlebyg, gul fersken og lavendel.
Passer perfekt til serveringer med lyst kød som ovnbagt kanin eller lam med krydderurter, foie gras og Alba-trøfler.
3 glas i den italienske vinbibel Gambero Rosso!

Vin: Fabio Contato, Lugana D.O.P.
Vinområde: Lugana, Lombardiet
Årgang: 2016/2017
Producent: Ca Maiol
Indhold: 75 cl
Alkohol: 14 %
Drue: Trebbiano di Lugana
Serveringstemperatur: 10-12 grader

 

Grigoletti L’opera

125,00 DKK Inkl. moms

Denne lækre hvidvin dyrkes i et særligt frugtbart og solbeskinnet område i Trentino/Sydtyrol, der klæder chardonnay druen ultrolig godt.
Den har en karakteristisk strågul halmfarve og duften er en blanding af blomster og frugtagtig duft (gylden æble, abrikos og honning). Tør og rig i smagen med en herlig lang eftersmag.
Ideel ledsager til supper og fiskeretter, såsom fiskesuppe, ørred, laks og kammusling i brunet smør.
Endvidere perfekt som aperitif på en varm forårs- eller sommerdag

 

Vin: Grigoletti L’opera
Vinområde: Trentino
Årgang: 2017
Producent: Grigoletti
Indhold: 75 cl
Alkohol: 13,5 %
Drue: Chardonnay
Serveringstemperatur: 10-12 grader

 

Grigoletti pinot grigio

80,00 DKK Inkl. moms

Vinens farve er strågul farve med grønne refleksioner. De delikate, meget intense noter minder om blomster og frugtagtige aromaer.
Den flotte parfumerede duft og smagens fylde er denne hvidvins mest åbenbare kvaliteter. En rig bouquet, der minder om pære, akacieblomster og melon.
Smagen er tør, blid og harmonisk. På grund af sin bemærkelsesværdige struktur og flotte elegance går denne pinot grigio godt til næsten alle måltider. Især god til pastaretter med lyse saucer, æg, kylling og omelet.

 

Vin: Grigoletti pinot grigio
Vinområde: Trentino
Årgang: 2018
Producent: Grigoletti
Indhold: 75 cl
Alkohol: 12,5 %
Drue: Pinot Grigio
Serveringstemperatur: 8-10 grader

 

Lugana D.O.P.

89,00 DKK Inkl. moms

Delikat, tørt og frisk, med toner af hvid mandel og æble
Den kalkstenbaserede jord med lerlag, der stammer fra den efterglaciale æra, sammen med manuel plukning, blødpressning og temperaturstyret fermentering, giver denne Lugana karakteristiske egenskaber, såsom sin halmlignende farve med grønne højdepunkter, dens delikat duft og den balancerede smag.
Server den til Skaldyr og fisk samt lyse pasta eller risottoretter

 

Vin: Lugana D.O.P.
Vinområde: Lugana, Lombardiet
Årgang: 2018
Producent: Ca Maiol
Indhold: 75 cl
Alkohol: 12,5 %
Drue: Trebbiano di Lugana
Serveringstemperatur: 10-12 grader

 

Meredies

70,00 DKK Inkl. moms

Blødpresning af druer, kold statisk dekantering og opstart af alkoholisk gæring i ståltanke. I midten af gæringen overføres vinen til barriques, og processen fortsætter på træfadene. Malolaktisk fermentering i barriques finder sted, når det er nødvendigt, og derefter modnes vinen på træfade i 6-7 måneder tilpasset den specifikke årgang.
Farven er meget intens og kraftfuld, altid sammenflettet med små grønne nuancer. Næsen er imponerende; Højere på frugt snarere end blomster, især gule frugter. I munden er alle ovenstående opfattelser bekræftet, og opmærksomheden er fokuseret på den store struktur og de søde ekstrakter.
En god allrounder til alle forretter med fisk og skaldyr, og en glimrende terrassevin til sommerens hyggelige stunder

 

Vin: Meredies
Vinområde: Monte Zoppega, Soave
Årgang: 2017
Producent: Nardello
Indhold: 75 cl
Alkohol: 12,5 %
Drue: Garganega
Serveringstemperatur: 9-12 grader

 

Molin, Lugana D.O.P. 2017

115,00 DKK Inkl. moms

Vinen Lugana Molin tager navn fra en af ​​Ca Maiols gamle gårde.
De omhyggeligt udvalgte druer kommer fra Molino vingårds ældste vinstokke. Vinification efter cryomaceration (efterlader druemostet i kontakt med drueskallen ved en lav temperatur) giver os mulighed for at opnå en Lugana, der har større struktur og mere raffinerede aromaer.
Denne pragtfulde vin er lysende strågul i farven og har en god konsistens med kiwi, lavendel og friske mandel fornemmelser. Den afsluttende finale er en følelse af moskus, med nuancer af Mulberry blomster og mynte.
Velegnet som en appetitvækker, pastaretter med fisk, risotto, pasta samt modne oste
3 glas i den italienske vinbibel Gambero Rosso!

Vin: Molin, Lugana D.O.P. 2017
Vinområde: Lugana, Lombardiet
Årgang: 2017
Producent: Ca Maiol
Indhold: 75 cl
Alkohol: 13 %
Drue: Trebbiano di Lugana
Serveringstemperatur: 10-12 grader

 

Monte Zoppega

105,00 DKK Inkl. moms

Nardellos top hvidvin! De bedste druer udvælges og høstes i slutningen af oktober.
Blødpresning af druer, kold statisk dekantering og opstart af alkoholisk gæring i ståltanke. I midten af gæringen overføres vinen til barriques, og processen fortsætter på træfadene. Malolaktisk fermentering i barriques finder sted, når det er nødvendigt, og derefter modnes vinen på træfade i 6-7 måneder tilpasset den specifikke årgang.
Aromaer af ristet egetræ, kandiseret citrus, presset hvid blomst og vanilje fører næsen. I ganen registreres nektariner og bagt abrikos. Nyd den og fang den fine aroma af friskhed og frugt.
Går rigtig godt med fed og rig fisk og kan sagtens stå distancen til modne hård oste. Endvidere en rigtig fin meditationsvin ovenpå en hård arbejdsdag.

 

Vin: Monte Zoppega
Vinområde: Monte Zoppega, Soave
Årgang: 2017
Producent: Nardello
Indhold: 75 cl
Alkohol: 13,5 %
Drue: Garganega
Serveringstemperatur: 10-12 grader

 

Pinot Grigio Valdadige DOC

85,00 DKK Inkl. moms

Santa Margherita var det første vinhus, der vinificerede pink Pinot Grigio druer til hvidvin. I denne proces forbliver vinen ikke i kontakt med skallerne, hvorfra det ellers ville optage den pink farve.
Vinen lagres på ståltanke indtil det er tid til at flaske vinen.
Denne tørre hvidvin har en strågul farve. Dens rene, intense aroma og smag (med en tiltalende smag af Golden Delicious æbler) gør Santa Margheritas Pinot Grigio til en vin af stor personlighed og alsidighed.
Fremragende som en aperitif, og ideel til seafood og salater eller pasta og ris retter baseret på fisk og skaldyr.
Også flot til retter med lyst kød, kogt, dampet eller grillet fisk og souffléer.

Vin: Pinot Grigio Valdadige DOC
Vinområde: Valle dell’Adige, Veneto
Årgang: 2017
Producent: Santa Margherita
Indhold: 75 cl
Alkohol: 12,5 %
Drue: 100% Pinot Grigio
Serveringstemperatur: 10-12 grader

 

Prestige, Lugana D.O.P.

98,00 DKK Inkl. moms

En ren vin med en klar identitet, det tilbyder dufte af grønne æbler, lime og vild timian.
Ved åbningen udgives aromaer af havre og hvid peber. Behagelig og blød på ganen, i perfekt ligevægt med alle dens komponenter, med en mineralsk finish.
Lugana D.O.P. Prestige har i sit navn den prestigefyldte blanding af alle de elementer der karakteriserede vinen: en unik jordtype, rig på ler; det milde mikroklima af Gardasøen; de ædle egnsudviklede Trebbiano di Lugana vinstokke, der giver druer med en hvid frugt, der har en enestående karakter.
Udvælgelsen under høsten til Prestige-produktionen foregår udelukkende blandt de druer, der findes i de 25 hektar Lugana di Trebbiano-vinstokke, der har en gennemsnitlig alder på 30 år på Cà Maiöl-delen af Provenza-vingården.
Det er en delikat vin med en tør fornemmelse, tilpas syreniveau der er opnået gennem vinificering og fermentering i stål, aldring i flaske til drikkeklar om foråret det følgende år.
Velegnet til appetizers, sashimi, sushi og anden rå fisk. Endvidere skaldyr samt lyse pasta og risotto serveringer.

Vin: Prestige, Lugana D.O.P.
Vinområde: Lugana, Lombardiet
Årgang: 2018
Producent: Ca Maiol
Indhold: 75 cl
Alkohol: 13 %
Drue: Trebbiano di Lugana
Serveringstemperatur: 10-13 grader

 

Turbian Meredies soave

85,00 DKK Inkl. moms

Druerne er adskilt for vinificeringen, Trebbiano-druen bearbejdes uden ilt for at bevare de aromatiske komponenter som denne type drue indeholder. Traditionel vinificering af de modne Garganega druer, fra Zoppega-bakken, efter gæringen overføres vinen kun en gang og modner derefter på sin egen bærme indtil marts, hvor vinmasserne samles. Vinen overføres på flaske det efterfølgende forår.
Vinfarven er en kraftig gul farve med lyse grønne nuancer. Næsen er kompleks, der er forskellige fornemmelser af hvide blomster, salvieblade og balsamiske dufte ligesom kandiseret frugt.
I munden får man den særlige smag af Trebbiano druen og den sent høstede Garganega drue. En god allrounder til alle forretter med fisk og skaldyr, og en glimrende terrassevin til sommerens hyggelige stunder

 

Vin: Turbian Meredies soave
Vinområde: Monte Zoppega, Soave
Årgang: 2017
Producent: Nardello
Indhold: 75 cl
Alkohol: 13 %
Drue: Garganega og Trebbiano di Soave
Serveringstemperatur: 10-12 grader

 

Vermentino Maremma Toscana DOC

75,00 DKK Inkl. moms

Druerne høstes ved fuld modenhed for at forbedre dens aromatiske potentiale og struktur. Vinificering begynder med blødpresning af druerne og fortsætter med gæring i ståltanke, hvor vinen holder kontakten med læssen i ca. fem måneder for at opnå yderligere nuancer af smag.
En lys strågul farve hylder den intense, elegante bouquet, hvor de dominerende citrusfrugter og hvide flødefrugter er udtalte med tiltalende hints af middelhavsurter. På ganen udfolder den sig over en spændende smidig struktur med en vedholdende smag.
Ideel til skaldyrs eller fiskebaserede forretter og fremragende til især saltvandsfisk, serveret med aromatiske urter eller krydderier.

 

Vin: Vermentino Maremma Toscana DOC
Vinområde: Maremma
Årgang: 2018
Producent: Sassoregale
Indhold: 75 cl
Alkohol: 13,5 %
Drue: Vermentino
Serveringstemperatur: 8-12 grader