Cà Maiol ligger i hjertet af Lugana området, syd for Gardasøen, i mellem blomstrende vinmarker og gamle gårde. Hovedbygningen, bygget i 1710, er nervecentret for godsets aktiviteter, og ved siden af ​​er der et stort showroom. Denne plads er perfekt integreret med det omkringliggende landskab og byder gæsterne velkommen på guidede ture og store smagsoplevelser.
I deres store underjordiske kælder kan man finde ud af alt om virksomhedens produktion, opdage hemmelighederne og følge de omhyggelige processer, der fører fra druen til flasken.

Her dag efter dag fornyes denne cyklus og kombinerer dygtigt en vinfremstillingstradition, der er blevet forfinet i årenes løb med den nyeste teknologi og viden indenfor vinproduktionInnovation og fornyelse og opmærksomhed på den nuværende forbrugeres behov: disse faktorer gør det muligt for Cà Maiol at producere vin af ekstremt høj kvalitet og enestående karakter.
Den lyse guldfarve, dens delikate, men selvsikre smag, dens friskhed på ganen og den bløde duft: Lugana, en fremragende hvidvin, der findes og nyder over hele verden, skylder sine specifikke karakteristiske egenskaber til det land, hvor det stammer fraDen sydlige bred af Gardasøen, med sit velvillige klima og ler jord, er det ideelle sted at dyrke den oprindelige Trebbiano di Lugana eller Turbiana drue, en sort med en umiskendelig smagsprofil, der perfekt etablerer og definerer den væsentlige valgfri affinitet at Lugana-vin har skabt med sin region i løbet af tiden.

Viser alle 11 resultater

Brut metodo classico n.v.

125,00 DKK250,00 DKK Inkl. moms

Brut Metodo Classico er Ca Maiols (og sommerens) top mousserende vin! Den er lavet af specielt udvalgt druer, plukket tidligt for at opnå en druemost med højere syreniveau, hvilket sikrer større friskhed og duft.
Brut Metodo Classico er produceret som en årgangsvin i ekstraordinære gode år.
Dens karakteristiske “brødskorpe” næse udvikler sig takket være vinens modning på sin bærme i mindst 36 måneder. Vinen frigives efter minimum 3 måneders “ægteskab” med likøren D’expédition, hvis hemmelige opskrift trækker tråde tilbage til 1990.
Farven er halmgul med en delikat smooth perlage.
Den rene bouquet giver hints om Williams pærer, marjoram, gærundertoner og lyse balsamiske nuancer.
I munden frisk, rund og blød med lette hints af frugt samt tærtefinish.
Går godt til alle måltider, men er super til røget fisk såsom laks og ørred. Endvidere god til friske oste med en kraftig smag.

Vin: Brut metodo classico n.v.
Vinområde: Lugana
Årgang: 2016
Producent: Ca Maiol
Indhold: 75 cl / 150 cl (magnumflaske)
Alkohol: 12,5 %
Drue: Trebbiano di Lugana
Serveringstemperatur: 10-12 grader

 

Chiaretto Riserva del Garda Classico DOP

85,00 DKK Inkl. moms

Blandt de forskellige italienske rosé vine er Chiaretto del Garda særligt værdsat for sin frugtrigdom og dets sarte aromaer. Litteraturen beskriver det som en “One-night wine”, på grund af det faktum, at vinifikation finder sted med kontakt af druemosten på skindene for kun en nat.
En vin der udtrykker den ubekymrede og skønne atmosfære ved Gardasøen, den skiller sig ud takket være dens farve og delikate struktur.
Næsen er elegant, blød med en hvid mandel note, jordbær og forårsblomster, frisk og rig på smag.
Går godt til Ferskvandsfisk, men også svampe, fjerkræ og perfekt til pizza.

 

Vin: Chiaretto Riserva del Garda Classico DOP
Vinområde: Garda, Valtenesi
Årgang: 2018
Producent: Ca Maiol
Indhold: 75 cl
Alkohol: 12 %
Drue: Groppello, Marzemino, Sangiovese og Barbera
Serveringstemperatur: 10-12 grader

Fabio Contato Rosso

175,00 DKK Inkl. moms

Denne topvin fra Valtènesi er resultatet af Fabio Contatos vinfilosofi.
Her har Fabio tilføjet sin signatur til den vin, der repræsenterer det højest mulige niveau af kvalitet.
Produktet stammer fra et nøje udvalg af vinklaser fra de historiske vinmarker i Valtènesi. Druerne håndhøstes i de sidste par uger i oktober og tørres derefter i små kasser i et rum med digitalstyret luftfugtighed i ca. 2 måneder.
Vinen modner derefter i fransk egetræsbarriques i omkring 24 måneder.
Det er en meget udtryksfuld vin, med koncentreret struktur og en ekstremt lang eftersmag. Wow!
Bouquet’en tilbyder brombær, laurbær og lyse nuancer af geranium.
Noter af tamarind og grafit.
Smagen er præget af afrundede tanniner flot integreret med mørk rød frugt og smagen er bragt ud med en flot syrebalance, der forbinder hele.
Flot til alle retter med rødt kød, vildt samt vellagrede hårde oste.

Vin: Fabio Contato Rosso
Vinområde: Lombardiet, Valtenesi
Årgang: 2015
Producent: Ca Maiol
Indhold: 75 cl
Alkohol: 14 %
Drue: Groppello, Barbera, Sangiovese og Marzemino
Serveringstemperatur: 17-19 grader

 

Fabio Contato, Lugana D.O.P.

185,00 DKK Inkl. moms

Ca Maiols suveræne top hvidvin. Modning 6 måneder i 225 liter franske egetræsfade efterfulgt af yderligere 6 måneders flaskealder.
Produceret i meget begrænsede mængder, er det resultatet af mange års erfaring og understreger det fulde potentiale, som vinene fra Lugana er i stand til at opnå. I dette tilfælde fremhæver dens aldringsproces udviklingen af ​​en vin med stor struktur, der er opnået fra landets ældste vinmarker (med deres yderst lave udbytter).
En intens strågul farve med guldrefleksioner. Stor kompleksitet og en bred vifte af parfume – gul melon citrus, delikat krydrede detaljer af ingefær og spidskommen. Udviklingen i glasset giver hints af perlebyg, gul fersken og lavendel.
Passer perfekt til serveringer med lyst kød som ovnbagt kanin eller lam med krydderurter, foie gras og Alba-trøfler.
3 glas i den italienske vinbibel Gambero Rosso!

Vin: Fabio Contato, Lugana D.O.P.
Vinområde: Lugana, Lombardiet
Årgang: 2016/2017
Producent: Ca Maiol
Indhold: 75 cl
Alkohol: 14 %
Drue: Trebbiano di Lugana
Serveringstemperatur: 10-12 grader

 

Lugana D.O.P.

89,00 DKK Inkl. moms

Delikat, tørt og frisk, med toner af hvid mandel og æble
Den kalkstenbaserede jord med lerlag, der stammer fra den efterglaciale æra, sammen med manuel plukning, blødpressning og temperaturstyret fermentering, giver denne Lugana karakteristiske egenskaber, såsom sin halmlignende farve med grønne højdepunkter, dens delikat duft og den balancerede smag.
Server den til Skaldyr og fisk samt lyse pasta eller risottoretter

 

Vin: Lugana D.O.P.
Vinområde: Lugana, Lombardiet
Årgang: 2018
Producent: Ca Maiol
Indhold: 75 cl
Alkohol: 12,5 %
Drue: Trebbiano di Lugana
Serveringstemperatur: 10-12 grader

 

Molin, Lugana D.O.P. 2017

115,00 DKK Inkl. moms

Vinen Lugana Molin tager navn fra en af ​​Ca Maiols gamle gårde.
De omhyggeligt udvalgte druer kommer fra Molino vingårds ældste vinstokke. Vinification efter cryomaceration (efterlader druemostet i kontakt med drueskallen ved en lav temperatur) giver os mulighed for at opnå en Lugana, der har større struktur og mere raffinerede aromaer.
Denne pragtfulde vin er lysende strågul i farven og har en god konsistens med kiwi, lavendel og friske mandel fornemmelser. Den afsluttende finale er en følelse af moskus, med nuancer af Mulberry blomster og mynte.
Velegnet som en appetitvækker, pastaretter med fisk, risotto, pasta samt modne oste
3 glas i den italienske vinbibel Gambero Rosso!

Vin: Molin, Lugana D.O.P. 2017
Vinområde: Lugana, Lombardiet
Årgang: 2017
Producent: Ca Maiol
Indhold: 75 cl
Alkohol: 13 %
Drue: Trebbiano di Lugana
Serveringstemperatur: 10-12 grader

 

Negresco

115,00 DKK Inkl. moms

Navnet er knyttet til det berømte “Le Negresco” Hotel i Nice på den franske Riviera.
Frugten til Negresco vin kommer fra Valtènesi’s topkvalitets vinmarker: Groppello, Marzemino, Sangiovese og Barbera druer.
Efter en lang gæring på drueskallerne fremkommer en vin, der er moderne og fuld af karakter.
Den således opnåede vin har en rig, koncentreret struktur, lagret 18 måneder i specielt udvalgte 225 liter franske egetræs barriques, og opnår herved fuld modning og harmonisering af alle sine nuancer af smag og aroma. Negresco var Cà Maiols første rødvin, lanceret i 1988.
Farve er rubindyb med lilla refleksioner. Fuldt afrundet næse, duft af ristede mandler og tørrede røde frugter. I munden varm, fyldig med noter af moden frugt, tobak og krydderier.
Går superfint til medium tilberedt kød, stege med bagt kartofler og italienske retter som lasagne.

Vin: Negresco
Vinområde: Lombardiet, Valtenesi
Årgang: 2016
Producent: Ca Maiol
Indhold: 75 cl
Alkohol: 13,5 %
Drue: Groppello, Barbera, Sangiovese og Marzemino
Serveringstemperatur: 17-19 grader

 

Prestige, Lugana D.O.P.

98,00 DKK Inkl. moms

En ren vin med en klar identitet, det tilbyder dufte af grønne æbler, lime og vild timian.
Ved åbningen udgives aromaer af havre og hvid peber. Behagelig og blød på ganen, i perfekt ligevægt med alle dens komponenter, med en mineralsk finish.
Lugana D.O.P. Prestige har i sit navn den prestigefyldte blanding af alle de elementer der karakteriserede vinen: en unik jordtype, rig på ler; det milde mikroklima af Gardasøen; de ædle egnsudviklede Trebbiano di Lugana vinstokke, der giver druer med en hvid frugt, der har en enestående karakter.
Udvælgelsen under høsten til Prestige-produktionen foregår udelukkende blandt de druer, der findes i de 25 hektar Lugana di Trebbiano-vinstokke, der har en gennemsnitlig alder på 30 år på Cà Maiöl-delen af Provenza-vingården.
Det er en delikat vin med en tør fornemmelse, tilpas syreniveau der er opnået gennem vinificering og fermentering i stål, aldring i flaske til drikkeklar om foråret det følgende år.
Velegnet til appetizers, sashimi, sushi og anden rå fisk. Endvidere skaldyr samt lyse pasta og risotto serveringer.

Vin: Prestige, Lugana D.O.P.
Vinområde: Lugana, Lombardiet
Årgang: 2018
Producent: Ca Maiol
Indhold: 75 cl
Alkohol: 13 %
Drue: Trebbiano di Lugana
Serveringstemperatur: 10-13 grader

 

Roseri, Valtenesi Riviera del Garda Chiaretto

94,00 DKK Inkl. moms

Ca Maiol kalder Valtènesi Riviera del Garda Classico D.O.P. Chiaretto for “Roseri” på grund af dens delikate duft, og udseende.
Vinificering sker på fire røde druesorter fra Gardasøen
Når druerne er blevet høstet og overgået til maceration ved en lav temperatur i 48 timer, giver de en dyb farvet druemost, rig på elegance og krop.
Dette omtales historisk som en “one-night wine”, da vinen for at opnå sin karakteristiske lyserøde farve trækker i en nat i kontakt med drueskindene.
Den således opnåede særlige struktur giver denne rosé større levetid (2-3 år), men dets duft forbliver altid intakt.
Den sydlige del af Gardasøen kommer ud af den smagfulde smag og blomsteraroma,
En delikat roséfarve med rosa refleksioner.
Næse Det er en enkelhed, der afspejler den høje kvalitet, ferskenblomst, granatæble, røgelse og lychees.
Rund og god vedholdenhed, med lang behagelig eftersmag af hvis fersken og salvie noter
Passer perfekt til ovnbagt hvid fisk, skaldyr eller bigoli frisk pasta med sørejer og gule svampe. Også fremragende som en terrassevin til sommerens lune aftener, enten for sig selv eller sammen med lyse kødretter.

 

Vin: Roseri, Valtenesi Riviera del Garda Chiaretto
Vinområde: Garda, Valtenesi
Årgang: 2018
Producent: Ca Maiol
Indhold: 75 cl
Alkohol: 12,5 %
Drue: Groppello, Marzemino, Sangiovese og Barbera
Serveringstemperatur: 10-12 grader

Sebastian Brut Metodo Charmat n.v.

99,00 DKK215,00 DKK Inkl. moms

Den tidlige høst af druer der er egnet til at lave en basisvin med højere syreindhold sammen med brugen af  vildtgær, giver muligheden for at producere en vin, der kan gennemgå referencen i trykbeholdere i flere måneder.
Således opnåes en cuvée med en meget duftende næse og en ekstremt delikat perlende effekt.
Vinen er klar og gulgylden med fine grønne reflekser med raffinerede elegant dvælende bobler. En frisk duft af æble og lidt citrus. I munden er vinen elegant med blød struktur og en herlig fylde. Der er smag af sprøde æbler og friske pærer. En perfekt kombination af friskhed og livlighed, – elegant og harmonisk.
Perfekt til velkomst, men også velegnet til lette retter og fisk eller som akkompagnement til dessert.
Prosecco laves på Glera-druen, en drue som tidligere blev kaldt Prosecco. Det er også tilladt at benytte Verdiso, Perera og Bianchetta samt de internationale druer Pinot Noir og Chardonnay. Vinen er lavet alene på Glera-druen. Druerne presses straks ved ankomst til vineriet. Nogle vælger at lade vinen gære på flaske, men ofte foregår gæringen på en tryktank. Denne metode kaldes charmatmetoden. Vinen tappes derefter under tryk på flaske, så boblerne bevares. Boblerne er derfor mere livlige end ved den klassiske metode. Det mindst tilladte alkoholindhold er 10%, men oftest er indholdet 11,5-12%.

Vin: Sebastian Brut Metodo Charmat n.v.
Vinområde: Lombardiet
Årgang: 2018
Producent: Ca Maiol
Indhold: 75 cl / 150 cl (magnumflaske)
Alkohol: 11,5 %
Drue: Glera
Serveringstemperatur: 8-10 grader

 

Sebastian Brut Rosé Metodo Charmat n.v.

99,00 DKK215,00 DKK Inkl. moms

Sebastian Brut Rosé er fremstillet af røde druesorter. Efter høsten udføres en blød presning af druer efterfulgt af cryomaceration (en mild maceration ved en temperatur på 4-5 ° C for ca. 24 timer). Dette efterfølges af vinifikation ved en lav temperatur og derefter fermentering af vinen i trykbeholdere i et par måneder.
Dette skaber en mousserende vin med en bred Bouquet med friske og rige aromaer såvel som levende frugt på ganen.
Farven på vinen er en livlig rosenfarve med lyse refleksioner.
Der fornemmes pink grapefrugt og granatæble sammen med ferskenblomst og kamfer.
Fremragende som en aperitif, perfekt med risotto, fisk, skaldyr, lyst kød og bløde oste.

Vin: Sebastian Brut Rosé Metodo Charmat n.v.
Vinområde: Lombardiet
Årgang: 2018
Producent: Ca Maiol
Indhold: 75 cl / 150 cl (magnumflaske)
Alkohol: 11,5 %
Drue: Blend af røde druesorter
Serveringstemperatur: 8-10 grader