Cà Maiol ligger i hjertet af Lugana området, syd for Gardasøen, i mellem blomstrende vinmarker og gamle gårde. Hovedbygningen, bygget i 1710, er nervecentret for godsets aktiviteter, og ved siden af ​​er der et stort showroom. Denne plads er perfekt integreret med det omkringliggende landskab og byder gæsterne velkommen på guidede ture og store smagsoplevelser.
I deres store underjordiske kælder kan man finde ud af alt om virksomhedens produktion, opdage hemmelighederne og følge de omhyggelige processer, der fører fra druen til flasken.

Her dag efter dag fornyes denne cyklus og kombinerer dygtigt en vinfremstillingstradition, der er blevet forfinet i årenes løb med den nyeste teknologi og viden indenfor vinproduktionInnovation og fornyelse og opmærksomhed på den nuværende forbrugeres behov: disse faktorer gør det muligt for Cà Maiol at producere vin af ekstremt høj kvalitet og enestående karakter.
Den lyse guldfarve, dens delikate, men selvsikre smag, dens friskhed på ganen og den bløde duft: Lugana, en fremragende hvidvin, der findes og nyder over hele verden, skylder sine specifikke karakteristiske egenskaber til det land, hvor det stammer fraDen sydlige bred af Gardasøen, med sit velvillige klima og ler jord, er det ideelle sted at dyrke den oprindelige Trebbiano di Lugana eller Turbiana drue, en sort med en umiskendelig smagsprofil, der perfekt etablerer og definerer den væsentlige valgfri affinitet at Lugana-vin har skabt med sin region i løbet af tiden.

Viser alle 12 resultater