Negresco

125,00 DKK Inkl. moms

Navnet er knyttet til det berømte “Le Negresco” Hotel i Nice på den franske Riviera.
Frugten til Negresco vin kommer fra Valtènesi’s topkvalitets vinmarker: Groppello, Marzemino, Sangiovese og Barbera druer.
Efter en lang gæring på drueskallerne fremkommer en vin, der er moderne og fuld af karakter.
Den således opnåede vin har en rig, koncentreret struktur, lagret 18 måneder i specielt udvalgte 225 liter franske egetræs barriques, og opnår herved fuld modning og harmonisering af alle sine nuancer af smag og aroma. Negresco var Cà Maiols første rødvin, lanceret i 1988.
Farve er rubindyb med lilla refleksioner. Fuldt afrundet næse, duft af ristede mandler og tørrede røde frugter. I munden varm, fyldig med noter af moden frugt, tobak og krydderier.
Går superfint til medium tilberedt kød, stege med bagt kartofler og italienske retter som lasagne.

Vin: Negresco
Vinområde: Lombardiet, Valtenesi
Årgang: 2016
Producent: Ca Maiol
Indhold: 75 cl
Alkohol: 13,5 %
Drue: Groppello, Barbera, Sangiovese og Marzemino
Serveringstemperatur: 17-19 grader

 

Categories: , ,