Viser alle 4 resultater

Malfy Gin Arancia

135,00 DKK250,00 DKK Inkl. moms

Malfy Con arancia er infuseret med blodappelsiner fra Sicilien. Sammen med enebær og de resterende botanicals giver det en kompleks, aromatisk og citruspræget gin, med en ekstrem flot rødlig/orange farve.

Den mest dominerende ingrediens i Malfy Gin Con Arancia er ikke overraskende skaller fra de sicilianske blodappelsiner. Ved at lade skallerne trækker i 36 timer i den almindelige alkoholbase og derefter mikse det med italienske enebær, får du en frugtigfrisk og meget sommerlig gin. Denne proces giver den flotte farve, der gør ginnen unik. Efter første destillering tilføjes yderligere 7 ingredienser, bl.a.:

 • blodappelsiner fra Sicilien
 • enebær fra Toscana
 • korianderfrø
 • kassiabark (kinesisk kanel)

G&T: Perfekt med Fentimans Orange Valencian Tonic, hvor du får appelsin noterne
eller en mild indian tonic.
Alternativt prøv også med en god Ginger Ale eller lav din egen
Malfy Spritz med en af vores fremragende Prosecco’er, Salute!

 

Gin: Malfy Gin Arancia
Område: Italien
Producent: Malfy
Indhold: 35 cl / 70 cl
Alkohol: 41%

Malfy Gin Limone

135,00 DKK250,00 DKK Inkl. moms

Frisk citrus-agtig gin – meget ren og klar smag, hvor enebær-smagen ikke bliver for overvældende.
Vidste du måske at gin faktisk tilbage i 11-tallet blev opfundet i Italien af munke i Salerno lige der hvor Amalfi-kysten begynder.
Denne gin afspejler den gode italienske smag på fornemste vis. Skal det være italiensk gin – så skal det være MALFY GIN. 

MALFY GIN:
Gin fra Italien destilleret med enebær, citroner fra den italienske kyst og 5 andre botaniske krydderier.
Den unikke MALFY-flaske er dekoreret ved hjælp af traditionel italiensk glasdesignteknik, og proppen er af ​​ægte italiensk egetræ.
MALFY’s blå farve symboliserer Middelhavet, og den gule repræsenterer de lækre italienske citroner, som er dyrket på kysten ved Amalfi og på Sicilien, og som giver MALFY en skøn duft af citronskal fra friskplukkede citroner.
Gin blev rent faktisk opfundet i Italien i det 11. århundrede af munke ved byen Salerno tæt ved Amalfi-kysten. De tilføjede Ginepro (enebær) og andre botaniske krydderier til alkohol – og gin blev født.

MALFY DESTILLERIET:
MALFY destilleres i rustfri ståltanke under vakuum således at alle de friske aromaer af italienske enebær og citrus bevares bedst muligt.
Torino Distillati ligger i Moncalieri lige uden for byen Torino i Piemonte – et område som er berømt for sin produktion af vin og spiritus. Destilleriet drives af Vergnano familien og blev etableret i 1906.
G.Q.D.I. står for ‘Gin di qualità distillato in Italia’. Det er et stempel og garanti for kvalitet og oprindelse.

MALFY CITRONER:
Rejsende har altid været begejstret ved synet af citrusfrugter i Italien, hvor de mørkegrønne blade og den lysegule frugt synes at ændre landskabet, hvilket gør træerne til symboler for en solbeskinnet, poetisk vision af landet. Citrus indtager en særlig plads i den italienske fantasi og har varig resonans i italiensk kultur. MALFY udvælger de bedste citroner dyrket i kystnære områder – nogle fra Amalfi og nogle fra Sicilien – til at give MALFY-gin en frisk og “zesty” aroma.

MALFY ENEBÆR:
MALFY bruger italienske enebær og fem andre botaniske planteelementer herunder koriander, kvan (angelica) og cassia-bark til at give MALFY et lækker og forfriskende bid – perfekt “on the rocks”, i en G&T, eller i nogle af de største klassiske italienske cocktails som Negroni eller Martini.

 

Gin: Malfy Gin Limone
Område: Italien
Producent: Malfy
Indhold: 35 cl / 70 cl
Alkohol: 41%

Malfy Gin Originale

135,00 DKK250,00 DKK Inkl. moms

Malfy Originale er destilleret på vilde enebær samt 5 andre botanicals. Derudover anvendes der vand fra Monviso bjerget som ligger på den Italienske side af Alperne ind mod Piemonte. Malfy Originale har et meget klart og rent udtryk med enebær i højsædet.

Malfy Gin Originale er en klassisk dry gin. Med stor vægt på at lade enebærnoterne skinne i gennem, satte Malfy destilleriet sig for at erobre det italienske ginmarked.

Oprindeligt produceredes Malfy Gin i små mængder af den italienske Vergano-familie til det italienske marked. Men der gik ikke længe før Malfy oplevede en kæmpe efterspørgsel og blev hurtigt, den foretrukne gin for italienerne. Og det er fuldt forståeligt, da der er tale om ægte italiensk håndværk i Malfy ginnen med enebær høstet i Toscana.

Du får 5 forskellige ingredienser i denne gin, foruden de toscanske enebær der er smagsdominerende i denne gin. Derudover er den nedvandet til 41% med italiensk kildevand fra Monteviso, der er med til at give en klar og ren smag af enebærrene. Du får en oplevelse af en ren gin med en kraftig smag, der afsluttes med en lidt saltet smag på tungen.

Smagsgivere:

 • Enebær fra Toscana
 • Citroner fra Amalfikysten og Toscana
 • Koriander
 • Angelikarod
 • Cassiabark (Kanel)

 

Gin: Malfy Gin Originale
Område: Italien
Producent: Malfy
Indhold: 35 cl / 70 cl
Alkohol: 41%

Malfy Gin Rosa

135,00 DKK250,00 DKK Inkl. moms

Gin med pink grapefrugt og rababer.
Noterne fra de pink grapefrugter og rabarber er flot afstemt og giver en gin, hvor den klassiske enebærsmag fra gin er lidt i baggrunden og sødmen fra rabarberen og bitterheden fra grapefrugten skinner mere igennem.
Det er en super lækker sommergin der skiller sig ud fra resten af mængden og passer godt til personen, der vil have en lidt mere frugtig og sødere gin end den helt klassiske hvor enebæren er dominerende.

Ginnen indeholder bl.a.:

 • citroner fra Sicilien og Amalfi
 • enebær fra Toscana
 • koriander
 • kassiabark
 • angelikarod
 • pink grapefrugt
 • rabarber

Fantastisk sammen med Fentimans Rhubarb tonic, hvis du er til den mere søde smagsprofil, og også fremragende med Fentimans Pink Grapefruit hvis du foretrækker en mere tør og bitter GT.
Endvidere får du en spændende Malfy Rosa Spritz ved at blande med en medium tør prosecco, tjek vores udvalg af lækre proseccoer under Bobler

 

Gin: Malfy Gin Rosa
Område: Italien
Producent: Malfy
Indhold: 35 cl / 70 cl
Alkohol: 41%