Viser alle 8 resultater

Kapriol pink grapefruit & hibiscus gin

250,00 DKK Inkl. moms

Frisk og frugtig gin med fin smag af pink grapefrugt, diskret enebær og dejlige citrus noter.

KAPRIOL GRAPEFRUIT & HIBISCUS GIN Botanicals: Italienske Enebær, Kvan (angelica), Kamille, Kardemomme, Kommen, Koriander, Ensian (Urte-blomst), Lavendel, Humle, Mynte, Oregano, Bjergfyr, Hybenrose, Rosmarin, Laurbærblade, pink grapefrugt.

KAPRIOL GIN produceres af Distilleria dell’Alpe som drives af Maschio-familien.
Destilleriet går helt tilbage til 1948, hvor de har lavet grappa, likør og gin altid med urter fra skovene i og omkring
de Italienske alper – Dolomitterne. Destilleret har altid været kendt for ”Skovlikøren” Kapriol.
Det er den der har været med til at give inspiration til Kapriol ginnerne.
I dag laves alle deres gin på 2 stk. 100 liter kobberpots fra 1947.
Kapriol Dry gin er fra 2016 og blev til efter mange års research og prøver med udgangspunkt i en gammel gin opskrift fra destilleriet.

Gode mixere til Kapriol Grapefruit & Hibiscus gin.
En god mild tonic fx.
Fentimans Pink Grapefruit, Pink Rhubarb eller Italian Superiore tonic

Garniture, Pink grapefrugt og rosmarin

 

Gin: Kapriol pink grapefrugt gin
Område: Italien, Dolomitterne
Producent: Distilleria dell’Alpe
Indhold: 70 cl
Alkohol: 40,7%

Malfy Gin Arancia

135,00 DKK250,00 DKK Inkl. moms

Malfy Con arancia er infuseret med blodappelsiner fra Sicilien. Sammen med enebær og de resterende botanicals giver det en kompleks, aromatisk og citruspræget gin, med en ekstrem flot rødlig/orange farve.

Den mest dominerende ingrediens i Malfy Gin Con Arancia er ikke overraskende skaller fra de sicilianske blodappelsiner. Ved at lade skallerne trækker i 36 timer i den almindelige alkoholbase og derefter mikse det med italienske enebær, får du en frugtigfrisk og meget sommerlig gin. Denne proces giver den flotte farve, der gør ginnen unik. Efter første destillering tilføjes yderligere 7 ingredienser, bl.a.:

 • blodappelsiner fra Sicilien
 • enebær fra Toscana
 • korianderfrø
 • kassiabark (kinesisk kanel)

G&T: Perfekt med Fentimans Orange Valencian Tonic, hvor du får appelsin noterne
eller en mild indian tonic.
Alternativt prøv også med en god Ginger Ale eller lav din egen
Malfy Spritz med en af vores fremragende Prosecco’er, Salute!

 

Gin: Malfy Gin Arancia
Område: Italien
Producent: Malfy
Indhold: 35 cl / 70 cl
Alkohol: 41%

Malfy Gin Limone

135,00 DKK250,00 DKK Inkl. moms

Frisk citrus-agtig gin – meget ren og klar smag, hvor enebær-smagen ikke bliver for overvældende.
Vidste du måske at gin faktisk tilbage i 11-tallet blev opfundet i Italien af munke i Salerno lige der hvor Amalfi-kysten begynder.
Denne gin afspejler den gode italienske smag på fornemste vis. Skal det være italiensk gin – så skal det være MALFY GIN. 

MALFY GIN:
Gin fra Italien destilleret med enebær, citroner fra den italienske kyst og 5 andre botaniske krydderier.
Den unikke MALFY-flaske er dekoreret ved hjælp af traditionel italiensk glasdesignteknik, og proppen er af ​​ægte italiensk egetræ.
MALFY’s blå farve symboliserer Middelhavet, og den gule repræsenterer de lækre italienske citroner, som er dyrket på kysten ved Amalfi og på Sicilien, og som giver MALFY en skøn duft af citronskal fra friskplukkede citroner.
Gin blev rent faktisk opfundet i Italien i det 11. århundrede af munke ved byen Salerno tæt ved Amalfi-kysten. De tilføjede Ginepro (enebær) og andre botaniske krydderier til alkohol – og gin blev født.

MALFY DESTILLERIET:
MALFY destilleres i rustfri ståltanke under vakuum således at alle de friske aromaer af italienske enebær og citrus bevares bedst muligt.
Torino Distillati ligger i Moncalieri lige uden for byen Torino i Piemonte – et område som er berømt for sin produktion af vin og spiritus. Destilleriet drives af Vergnano familien og blev etableret i 1906.
G.Q.D.I. står for ‘Gin di qualità distillato in Italia’. Det er et stempel og garanti for kvalitet og oprindelse.

MALFY CITRONER:
Rejsende har altid været begejstret ved synet af citrusfrugter i Italien, hvor de mørkegrønne blade og den lysegule frugt synes at ændre landskabet, hvilket gør træerne til symboler for en solbeskinnet, poetisk vision af landet. Citrus indtager en særlig plads i den italienske fantasi og har varig resonans i italiensk kultur. MALFY udvælger de bedste citroner dyrket i kystnære områder – nogle fra Amalfi og nogle fra Sicilien – til at give MALFY-gin en frisk og “zesty” aroma.

MALFY ENEBÆR:
MALFY bruger italienske enebær og fem andre botaniske planteelementer herunder koriander, kvan (angelica) og cassia-bark til at give MALFY et lækker og forfriskende bid – perfekt “on the rocks”, i en G&T, eller i nogle af de største klassiske italienske cocktails som Negroni eller Martini.

 

Gin: Malfy Gin Limone
Område: Italien
Producent: Malfy
Indhold: 35 cl / 70 cl
Alkohol: 41%

Malfy Gin Originale

135,00 DKK250,00 DKK Inkl. moms

Malfy Originale er destilleret på vilde enebær samt 5 andre botanicals. Derudover anvendes der vand fra Monviso bjerget som ligger på den Italienske side af Alperne ind mod Piemonte. Malfy Originale har et meget klart og rent udtryk med enebær i højsædet.

Malfy Gin Originale er en klassisk dry gin. Med stor vægt på at lade enebærnoterne skinne i gennem, satte Malfy destilleriet sig for at erobre det italienske ginmarked.

Oprindeligt produceredes Malfy Gin i små mængder af den italienske Vergano-familie til det italienske marked. Men der gik ikke længe før Malfy oplevede en kæmpe efterspørgsel og blev hurtigt, den foretrukne gin for italienerne. Og det er fuldt forståeligt, da der er tale om ægte italiensk håndværk i Malfy ginnen med enebær høstet i Toscana.

Du får 5 forskellige ingredienser i denne gin, foruden de toscanske enebær der er smagsdominerende i denne gin. Derudover er den nedvandet til 41% med italiensk kildevand fra Monteviso, der er med til at give en klar og ren smag af enebærrene. Du får en oplevelse af en ren gin med en kraftig smag, der afsluttes med en lidt saltet smag på tungen.

Smagsgivere:

 • Enebær fra Toscana
 • Citroner fra Amalfikysten og Toscana
 • Koriander
 • Angelikarod
 • Cassiabark (Kanel)

 

Gin: Malfy Gin Originale
Område: Italien
Producent: Malfy
Indhold: 35 cl / 70 cl
Alkohol: 41%

Malfy Gin Rosa

135,00 DKK250,00 DKK Inkl. moms

Gin med pink grapefrugt og rababer.
Noterne fra de pink grapefrugter og rabarber er flot afstemt og giver en gin, hvor den klassiske enebærsmag fra gin er lidt i baggrunden og sødmen fra rabarberen og bitterheden fra grapefrugten skinner mere igennem.
Det er en super lækker sommergin der skiller sig ud fra resten af mængden og passer godt til personen, der vil have en lidt mere frugtig og sødere gin end den helt klassiske hvor enebæren er dominerende.

Ginnen indeholder bl.a.:

 • citroner fra Sicilien og Amalfi
 • enebær fra Toscana
 • koriander
 • kassiabark
 • angelikarod
 • pink grapefrugt
 • rabarber

Fantastisk sammen med Fentimans Rhubarb tonic, hvis du er til den mere søde smagsprofil, og også fremragende med Fentimans Pink Grapefruit hvis du foretrækker en mere tør og bitter GT.
Endvidere får du en spændende Malfy Rosa Spritz ved at blande med en medium tør prosecco, tjek vores udvalg af lækre proseccoer under Bobler

 

Gin: Malfy Gin Rosa
Område: Italien
Producent: Malfy
Indhold: 35 cl / 70 cl
Alkohol: 41%

Normindia gin

250,00 DKK Inkl. moms

Normindia Gins historie begynder under Pierres 6 måneders rundrejse i Indien, hvor han forelskede sig i Indiens hektiske liv, mad og krydderier.
På vejen hjem til Normandiet i Frankrig opstod idéen om at blande de 2 landes krydderier og frugter hjemme på familie-destilleriet Domaine du Coquerel, som er kendt for produktion af Calvados.

Efter nogle måneders research finder Pierre i en gammel familiebog en opskrift på et destillat med enebær godkendt i 1765 af “La Chymie du Gout et de l’Odorat” approved by Louis XV – Fransk konge.

Efter 2 års arbejde med smagning, tests, microdestilleringer og blanding af krydderier i samarbejde med ønologer og master distilliers er Frankrig og Indien er nu smeltet sammen i Normindia Gin.

Sådan bliver Normindia gin til: 4-12 dages maceration (udblødning) i ståltanke. Destilleret i deres mindste Calvados kobber-pots. Flasket og etiketteret på destilleret i Milly. Alle flasker er nummeret.
Normindia Gin indeholder 15 Botanicals: Enebær, Koriander, Æble, Appelsin, Kanel, Ingefær, Nellike, Lilje samt 7 hemmelige botanicals.

I Normindia Gin finder du en duft af krydderier, blomster og appelsiner.
I smagen friske æbler og en frugtig blød, rund smag. I eftersmagen findes bløde krydderier og blomsternoter.

Perfekt til GTer med en mere varm smagsprofil
Garniture: Friske skiver af æbler, en skive appelsin, lime, en strimmel citronskal.

 

Gin: Normindia Gin
Område: Frankrig
Producent: Domaine du Coquerel
Indhold: 70 cl
Alkohol: 41,4%

Spytail Ginger Rom

250,00 DKK Inkl. moms

 

SPYTAIL ingefær Rom er en Caribisk rom blandet og aftappet i Cognac-området, Frankrig.
SPYTAIL er baseret på en traditionel fransk opskrift fra 1800-tallet om lagring af frisk ingefærrod og krydderier i fade med rom – hvilket resulterer i en rig, krydret og kompleks rom.

SPYTAIL produceres af et familieejet destilleri i St. Sauvant. SPYTAIL bliver til ved at en del af den Caribiske rom bliver tilsat frisk ingefær og vanilje i stofposer, blandingen kommer i brugte Cognac fade. Rom’en og krydderierne lagrer på fadet i et års tid. Den anden del af rom’en lagrer på brugte cognac fade for at få smag. De 2 fade blandes efter et års tid og SPYTAIL bliver til.

SPYTAIL er opkaldt efter en legendarisk ubådsplan, som holdt til tæt ved destilleriet. De første mekaniske ubåde i verden blev opfundet i Frankrig – og testet på Charente-floden, der strømmer i nærheden af destilleriet Det var de ubåde, som Jules Vernes brugte som inspiration til hans berømte roman – En verdensomsejling under havet.

SPYTAIL er en hyldest til den franske flåde, og legenderne Kaptain Simeon Bourgeois og ingeniør Charles Brun, for at udvikle de første ubåde i 1900-tallet, og flådeofficer og opdagelserejsende Jacques Cousteau.

SPYTAIL Black Ginger Rom kan nydes ren med is, med cola, gingerbeer eller som ingrediens i din yndlings rum cocktail.

Rom: Spytail Ginger Rom
Område: Frankrig/Caribien
Producent: The Spytail Rum Company
Indhold: 70 cl
Alkohol: 40%

 

Spytail Rom

250,00 DKK Inkl. moms

SPYTAIL Caribisk rom blandet og aftappet i Cognac-området, Frankrig.
Færdiglagret på cognacfade. SPYTAIL ROM produceres af et familieejet destilleri i St. Sauvant.

SPYTAIL er opkaldt efter en legendarisk ubådsplan, som holdt til tæt ved destilleriet. De første mekaniske ubåde i verden blev opfundet i Frankrig – og testet på Charente-floden, der strømmer i nærheden af destilleriet Det var de ubåde, som Jules Vernes brugte som inspiration til hans berømte roman – En verdensomsejling under havet.

SPYTAIL er en hyldest til den franske flåde, og legenderne Kaptain Simeon Bourgeois og ingeniør Charles Brun, for at udvikle de første ubåde i 1900-tallet, og flådeofficer og opdagelserejsende Jacques Cousteau.

SPYTAIL Black Ginger Rom kan nydes ren med is, med cola, gingerbeer eller som ingrediens i din yndlings rum cocktail.

Rom: Spytail Rom
Område: Frankrig/Caribien
Producent: The Spytail Rum Company
Indhold: 70 cl
Alkohol: 40%