Malfy Gin Originale

135,00 kr.250,00 kr. Inkl. moms

Malfy Originale er destilleret på vilde enebær samt 5 andre botanicals. Derudover anvendes der vand fra Monviso bjerget som ligger på den Italienske side af Alperne ind mod Piemonte. Malfy Originale har et meget klart og rent udtryk med enebær i højsædet.

Malfy Gin Originale er en klassisk dry gin. Med stor vægt på at lade enebærnoterne skinne i gennem, satte Malfy destilleriet sig for at erobre det italienske ginmarked.

Oprindeligt produceredes Malfy Gin i små mængder af den italienske Vergano-familie til det italienske marked. Men der gik ikke længe før Malfy oplevede en kæmpe efterspørgsel og blev hurtigt, den foretrukne gin for italienerne. Og det er fuldt forståeligt, da der er tale om ægte italiensk håndværk i Malfy ginnen med enebær høstet i Toscana.

Du får 5 forskellige ingredienser i denne gin, foruden de toscanske enebær der er smagsdominerende i denne gin. Derudover er den nedvandet til 41% med italiensk kildevand fra Monteviso, der er med til at give en klar og ren smag af enebærrene. Du får en oplevelse af en ren gin med en kraftig smag, der afsluttes med en lidt saltet smag på tungen.

Smagsgivere:

  • Enebær fra Toscana
  • Citroner fra Amalfikysten og Toscana
  • Koriander
  • Angelikarod
  • Cassiabark (Kanel)

 

Gin: Malfy Gin Originale
Område: Italien
Producent: Malfy
Indhold: 35 cl / 70 cl
Alkohol: 41%
Kategori: Varenummer (SKU): N/A

Yderligere information

Indhold

35 cl, 70 cl