Viser alle 24 resultater

“ALBASINI” AMARONE DELLA VALPOLICELLA CLASSICO

309,00 DKK Inkl. moms

Super flot klassisk amarone. Igen igen hædret med 3 biccheri (glas) i Gambero Rosso!
En opvisning i power, harmoni og balance. Det er quintarelli’s vinmager Roberto Ferrarini, der laver denne vin. Sorterne til denne vin består hovedsagligt af en blanding af Corvina Veronese og Corvinone, og en lille procentdel af andre sorter. Vinen produceres i Jago (Negrar i Valpolicella) og Figari (Marano di Valpolicella) bakkede områder i Valpolicella Classica tæt på Colle Masua. Vingården er beliggende Negrar med en imponerende smuk vinkælder og butik. Bestemt et besøg værd
Der høstes manuelt fra midten af september til begyndelsen af oktober og druerne er nøje udvalgt og placeret i små kurve til tørring med et udbytte på 30- 35 hektoliter vin per hektar. Druerne er forsigtigt afstilket og knust og fermenteringstemperaturen ligger på 8 – 15 ° C. Maceration foregår over 4 – 6 uger og aldring i ståltanke i 1 måned. Herefter kommer den i 12 måneder i Barrique og 4 år i Slovenske egetræsfade. Endeligt tappes den på flaske og ligger yderligere 12 måneder.
Server den til kraftige kødretter, en rødvinsrisotto, vildt serveringer. Kan også fint nydes efter maden som ren meditationsvin.
Lagringspotentiale på +20 år!

Vin: “ALBASINI” AMARONE DELLA VALPOLICELLA CLASSICO
Vinområde: Valpolicella
Årgang: 2011
Producent: Villa Spinosa
Indhold: 75 cl
Alkohol: 16 %
Drue: Corvina, Corvinone, Molinara & Rondinella
Serveringstemperatur: 16-18 grader

 

“JAGO” VALPOLICELLA RIPASSO CLASSICO SUPERIORE DOC

135,00 DKK Inkl. moms

Vin produceret fra Jago vinmarkerne, blandt de bedste i Valpolicella. Produceret på den traditionelle “Ripasso” teknik, den eksklusive kulturarv fra Valpolicella og dens ønologi. Rig i dufte af vilde røde frugter og krydderier.
Håndhøst fra begyndelsen til midten af ​​oktober; druerne vælges omhyggeligt og anbringes i små kurve. Vinfremstilling: Druerne bliver forsigtigt presset og knust. 
Gæring: i ståltanke. Fermenteringstemperatur: 16-22 ° C. Længden af ​​maceration: 12 til 14 dage med daglig remontage. Malolaktisk gæring: efterår Ripasso: Traditionel teknik, der involverer macerationrefermentering på druekvaset fra gæring af Recioto-Amarone produktionen. 
Lagring i ståltanke indtil april. I træ: 12 måneder i 500 liter fransk oak tonneaux og 12 måneder i 2000-2500 liter slovenske egefade og på flaske i 6 måneder.
Farve: dyb rubinrød med lys granat. Aroma: overvejende bær, med dufte af sur kirsebær og kirsebær, lyse blomster noter, der minder om hibiscus blomster. Lys krydderier fuldføre af en kompleks bouquet af aromaer. 
Smag: Elegante og fløjlsbløde tanniner giver en god struktur og en langvarig smag, selvom vinen er frisk og drikbar.
Server den til lyst eller grillet kød og stege, eller nyd den som den er.

Vin: “JAGO” VALPOLICELLA RIPASSO CLASSICO SUPERIORE DOC
Vinområde: Valpolicella
Årgang: 2015
Producent: Villa Spinosa
Indhold: 75 cl
Alkohol: 14 %
Drue: Corvina, Corvinone & Rondinella
Serveringstemperatur: 16-20 grader

 

AMARONE DELLA VALPOLICELLA CLASSICO (Etichetta Rosso)

269,00 DKK Inkl. moms

Yngste Amarone fra Villa Spinosa, en perfekt kombination mellem tradition og nutid. Vinen er letdrikkelig, men kan måle sig med de store Amaroner, når det kommer kvalitet og intensitet. Den store helhed for denne vin er oprindelsen fra et land historisk viet til stor vinproduktion som Valpolicella Classico er. Livlig som dens røde farve, det er en vigtig vin, elegant og moderne, samt mad venlig.
Geografisk placering Estate vinmarker i Jago og Costa del Buso (Negrar i Valpolicella) og Figari (Marano di Valpolicella), kuperede områder i Valpolicella Classico. Karakteristika for vingården Højde: mellem 230 og 423 m over havets overflade. 
Eksponering: øst, Negrar i Valpolicella og vest, Marano di Valpolicella.
Udbytte: 80-100 kvintaler druer pr. Hektar, ved kun at vælge bedste drueklaser. 
Høst Manuel høst, fra midten af ​​september til begyndelsen af Oktober; druerne vælges omhyggeligt og anbringes i små kurve til tørring. Tørring 3-4 måneder, hvor druer mister ca. 40% af deres originalvægt.
Vinfremstilling: Druerne bliver nænsomt presset og knust 
Gæring: i ståltanke. Fermenteringstemperatur: 10-18 ° C. Længden af ​​maceration: 4 uger, med daglig remontage Malolaktisk gæring: 
Aldring i ståltanke: indtil april. i træ: 12 måneder i 500 liter fransk oak tonneaux og 12 måneder i 2000-2500 liter slovenske fade. i flaske: 9 måneder. 
Vineegenskaber Farve: Rubinrød med lys granat. 
Aroma: dufte af konserveret surkirsebær, kirsebær, figen og balsamiske noter af aromatiske urter med søde krydderier. Smag: fyldig, glatte tanniner, god syrebalance
Server den til kraftige kødretter, en rødvinsrisotto, vildt serveringer. Kan også fint nydes efter maden som ren meditationsvin.

Vin: AMARONE DELLA VALPOLICELLA CLASSICO (Etichetta Rosso)
Vinområde: Valpolicella
Årgang: 2015
Producent: Villa Spinosa
Indhold: 75 cl
Alkohol: 16,5 %
Drue: Corvina, Corvinone & Rondinella
Serveringstemperatur: 16-18 grader

 

Antolini Amarone Ca Coato

250,00 DKK Inkl. moms

Druerne til denne vin er nøje udvalgt og håndplukket mellem slutningen af ​​september og midten af ​​oktober fra “Ca ‘Coato”, Antolinis topmark i Valpolicella Classico, i byen Negrar.
Hvert år producerer de 5000/6000 flasker af denne Amarone, som er Antolinis top enkeltmarks Amarone.
Der anvendes ingen kunstvanding, kemisk gødning eller pesticider i deres produktion. Efter 3-4 måneder har druerne tabt 40-45 % af deres vægt. Fra slutningen af december til enden af januar presses druerne og ligges herefter i blød i kølig temperatur i 7-10 døgn. Efterfulgt af en 20 dages gæring i ståltank. Vinen lagres på eg, kirsebær og kastanjefade i 24 måneder og derefter i flaske til 12 måneder.
Amarone “Ca ‘Coato” har en lys rubinrød farve med granat refleksioner. Duften er kompleks og intens med noter af rosin, brombær, blåbær og blomme og antydninger af tobak, lakrids og kaffe.
Smagen er tør, blød og varm. Den har et komplet, robust palette med en tydelig, men behagelig smag af mineraler og tanniner og antydninger af balsam og chokolade. Det efterlader en behagelig krydret eftersmag. Denne dybe, barske vin har brug for tid til at udtrykke sig fuldt ud. Superlækker til kraftige retter, vildt, braiseret kød, tung og smagfuld charcuteri, grillet kød og en flot hjemmelavet rødvinsrisotto

Vin: Antolini Amarone Ca Coato
Vinområde: Valpolicella
Årgang: 2014
Producent: Antolini
Indhold: 75 cl
Alkohol: 16,5 %
Drue: Corvina, Corvinone & Rondinella
Serveringstemperatur: 17-19 grader

 

Antolini Amarone Moropio

205,00 DKK Inkl. moms

Høsten foregår 100% manuelt når druerne har nået den korrekte modning og kan sikre en passende alkoholisk niveau, som er omkring omkring slutningen af september, først på dette tidspunkt kan de bedste druer sorteres og derefter ligges i små kasser af træ og / eller plast, hvor de vil forblive indtil slutningen af januar. 
Herefter presses druerne blidt og den opnåede vinmasse gæres langsomt i store barrique for en periode på omkring ca. 30 dage. Vinen kommer herefter 24 måneder på små fade. Moropio Amarone modner i 4 forskellige træfade. Normal slavonsk eg, kirsebær, kastanje og morbærtræ. Det giver en frugtrig og anderledes amarone. Efterfølgende 6 måneder på flaske før frigivelse.
Farven er mørkrød med dufte af skovfrugter og sorte kirsebær med en tør og fløjlsblød og harmonisk aroma. Frisk men alligevel masser af power.
Morópio er perfekt tunge stege og krydrede oste eller bare som meditationsvin. En stor klassisk amaronevin

Vin: Antolini Amarone Moropio
Vinområde: Valpolicella
Årgang: 2015
Producent: Antolini
Indhold: 75 cl
Alkohol: 16 %
Drue: Corvina, Corvinone, molinara & Rondinella
Serveringstemperatur: 17-19 grader

 

Antolini Corvina

80,00 DKK Inkl. moms

Druerne høstes i slutningen af september. Druerne presses umiddelbart efter høstning, dog bliver ca 20% lagt til at tørre i ca 2 uger, for at øge kompleksiteten og samtidig give den en behagelig afrunding.
Lagres delvis på ståltank og egetræsfade i 12 mdr. og derefter på flaske.
Vinen har en dyb rød farve, en karakteristisk aroma med en kraftig, men elegant smag. God all rounder der går godt til mad, oste eller bare en vin man nyder i festligt samvær. Meget vin for pengene!

Vin: Antolini Corvina
Vinområde: Valpolicella
Årgang: 2015
Producent: Antolini
Indhold: 75 cl
Alkohol: 14 %
Drue: Corvina og Corvinone
Serveringstemperatur: 16-19 grader

 

Antolini Ripasso

98,00 DKK Inkl. moms

2 glas i Gambero Rosso. 20% af druerne tørres og vinen fadlagres i 12 mdr., så her kan man virkelig tale om en ”mini Amarone”. En intens duft af hindbær, blomme, kirsebær og vanille. Frisk med en god smag, bløde tanniner og varme.

Antolinis Ripasso er lavet af Corvina, Corvinone og Rondinella druer, som er omhyggeligt håndplukket i løbet af oktober fra vinstokke i Valpolicella Classico-området, byerne Marano di Valpolicella, San Pietro i Cariano og Negrar. Vinmarkerne er i en højde af 150 til 350 meter over havets overflade. Hvert år produceres der fra 18.000 til 20.000 flasker Valpolicella Ripasso.

Valpolicella Ripasso har en levende rubinrød farve med en intens og kompleks bouquet af røde frugter, såsom hindbær, kirsebær og solbær, der udvikler sig til en krydret smag af vanille. Den har en sprød tannin smag og en behagelig tør eftersmag.

Passer rigtig godt til rødt kød og oste, der ikke er alt for modne.

Vin: Antolini Ripasso
Vinområde: Valpolicella
Årgang: 2016
Producent: Antolini
Indhold: 75 cl
Alkohol: 14 %
Drue: Corvina, Corvinone & Rondinella
Serveringstemperatur: 16-19 grader

 

Antolini Theobroma

140,00 DKK Inkl. moms

Theo = gud og Broma = drik – GUDERNES DRIK! Fremstillet af tørrede druer (tørres i 60 dage) på Cabernet og Croatina. Cabernet’en giver struktur og rygrad mens croatina’en giver aroma. Dette er madvinen.
Theobroma rødvinen indeholder mange af de traditionelle amarone-kvaliteter, hvilket gør denne italienske rødvin til en fyldig og kompleks vin.
Lagret på barriques i op til et år før vinen hældes på flaske, hvilket giver den både fylde og kompleksitet. Dette gør Thobroma til en super madvin, der passer perfekt til de traditionelle kødretter og pasta, og samtidig en flot og kraftig all rounder.

Vin: Antolini Theobroma
Vinområde: Valpolicella
Årgang: 2015
Producent: Antolini
Indhold: 75 cl
Alkohol: 14,5 %
Drue: 50 % cabernet, 50 % croatina
Serveringstemperatur: 16-18 grader

 

Barbera d’Alba Superiore La Pichetera

95,00 DKK Inkl. moms

Min gode ven Flavio Sobrero laver klassevin og klasse Barbera. Man mærker ved første mundfuld dens høje niveau. En harmonisk og vellavet rødvin fra Barbera d’Alba, som sætter en fornem standard for denne norditalienske vintype. En vin, som rummer på mange lag i både næse og mund, og hans Superior er niveauet over hans normale Barbera D’alba.
Udblødningen af druerne og gæringsprocessen finder sted i rustfrie ståltanke i ca. 25 dage med en løbende naturlig pumpning, som holder fermenteringsprocessen i gang. Druerne bevarer deres skal under hele macerationen. Vinen fadlagrer efterfølgende på store tønder i mindst 12 måneder.
Denne Barbera d’Alba Superiore byder på en imponerende rubinrød farve med en markant intensitet og dybde.
Duften er frisk, kødfuld og livlig med et tykt tæppe af aromaer, som byder på et saftigt og frugtrigt indtryk af florale noter og en diskret mineralitet. Nuancer af sort peber, læder og andre krydderier fuldender dette komplekse sansebombardement. 
I munden opleves Sobrero Barbera d`Alba D.O.C. Superiore frugtig og afbalanceret med en fin syre og tanniner. Man fornemmer de mange lag i smagen, bl.a. ribs og røg, som løbende udvider sig og slutter af i en fornem slutspurt. Eftersmagen er lang og vedholdende. Fuld af energi.
Denne Barbera er meget alsidig, hvilket gør den velegnet til mange forretter, lette tapas retter, pasta og lyse grillretter

Vin: Barbera d’Alba Superiore La Pichetera
Vinområde: Piemonte, Alba
Årgang: 2016
Producent: Sobrero
Indhold: 75 cl
Alkohol: 13,5 %
Drue: Barbera
Serveringstemperatur: 16-18 grader

 

Chianti Classico DOCG

100,00 DKK Inkl. moms

Druerne høstes i slutningen af ​​september. Maceration sker med drueskallerne i 16 dage. Malolaktisk gæring finder sted umiddelbart efter alkoholholdig gæring. Vinen lagrer delvist i små barriques og på store egetræsfade.

Farven er en intens rubinrød med svage lilla toner. Den oprindelige aromatiske fornemmelser er søde og vanilje lignende, typisk for vin modnet i barriques. Den rene bouquet viser Sangioveses krydrede noter.
På ganen finder vi igen meget velintegreret eg med hints af vilde bær og frugt. Derudover en nuance af krydderier.
Kan anbefales til grillet kød, f.eks. skiveskåret bøf eller til vildt, såsom fasan fyldt med trøfler.
Endvidere fremragende til modnede oste

Vin: Chianti Classico DOCG
Vinområde: Chianti Classico
Årgang: 2016
Producent: Santa Margherita
Indhold: 75 cl
Alkohol: 13,5 %
Drue: Sangiovese
Serveringstemperatur: 18-20 grader

 

Fabio Contato Rosso

175,00 DKK Inkl. moms

Denne topvin fra Valtènesi er resultatet af Fabio Contatos vinfilosofi.
Her har Fabio tilføjet sin signatur til den vin, der repræsenterer det højest mulige niveau af kvalitet.
Produktet stammer fra et nøje udvalg af vinklaser fra de historiske vinmarker i Valtènesi. Druerne håndhøstes i de sidste par uger i oktober og tørres derefter i små kasser i et rum med digitalstyret luftfugtighed i ca. 2 måneder.
Vinen modner derefter i fransk egetræsbarriques i omkring 24 måneder.
Det er en meget udtryksfuld vin, med koncentreret struktur og en ekstremt lang eftersmag. Wow!
Bouquet’en tilbyder brombær, laurbær og lyse nuancer af geranium.
Noter af tamarind og grafit.
Smagen er præget af afrundede tanniner flot integreret med mørk rød frugt og smagen er bragt ud med en flot syrebalance, der forbinder hele.
Flot til alle retter med rødt kød, vildt samt vellagrede hårde oste.

Vin: Fabio Contato Rosso
Vinområde: Lombardiet, Valtenesi
Årgang: 2015
Producent: Ca Maiol
Indhold: 75 cl
Alkohol: 14 %
Drue: Groppello, Barbera, Sangiovese og Marzemino
Serveringstemperatur: 17-19 grader

 

FIGARI VALPOLICELLA CLASSICO SUPERIORE

105,00 DKK Inkl. moms

Vin produceret med druer fra Figari området, en naturlig terrasse over Valpolicella Classico område med udsigt over dalen Marano di Valpolicella. Figari Valpolicella Classico Superiore er elegant, duftende og afbalanceret.
Hånd høstet fra begyndelsen til midten af ​​oktober; druerne vælges omhyggeligt og anbringes i små kurve. Vinifikation: Druerne bliver forsigtigt pressett og knust. Gæring: i ståltanke. Fermenteringstemperatur: 16-22 ° C. Længden af ​​maceration: 12 til 14 dage med daglig remontage og 1 eller 2 delestages. Malolaktisk gæring.
Aldring i ståltanke indtil april. i træ: 12 måneder i 500 liter fransk eg tonneaux. i flaske: 6 måneder.
Farve er rubinrød med lys granat. Aroma er overvejende aroma af bær, især brombær og Korender, perfekt blandet med dufte af vanille og krydrede noter af peber og kanel. 
Smag: modne og bløde tanniner gør vinen velafbalanceret med en god syre, god struktur og langvarig smag.

Vin: FIGARI VALPOLICELLA CLASSICO SUPERIORE
Vinområde: Valpolicella
Årgang: 2016
Producent: Villa Spinosa
Indhold: 75 cl
Alkohol: 13,5 %
Drue: Corvina, Corvinone & Rondinella
Serveringstemperatur: 16-20 grader

 

Gonzalier

189,00 DKK Inkl. moms

Grigolettis suveræne topvin!
I middelalderen i Trentino var der Gonzaliernes menighed, hvis opgave var at bære druemosten på deres skuldre fra markerne videre til vognene. Deres dedikation til det trættende arbejde og deres kærlighed til regionen medførte denne berømte store vin, en delikat blanding mellem Cabernet og Merlot druer.
Efter en lang lagring og raffineringstid på 24 måneder i barriques og 12 måneder i flasken, er denne vin født. Den har en rig og delikat duft af modne røde frugter og kakao med en smooth og delikat smag.
Husk at ilte vinen inden servering!
Denne modne topvin passer perfekt til steaks, vildtretter og fuldfede smagsfulde oste.

Vin: Gonzalier
Vinområde: Trentino
Årgang: 2013
Producent: Grigoletti
Indhold: 75 cl
Alkohol: 13,5 %
Drue: Merlot og cabernet
Serveringstemperatur: 19-20 grader

 

MERLOT ANTICA VIGNA Trentino d.o.c.

149,00 DKK Inkl. moms

En rødvin af usædvanlig raffineret kvalitet, der skyldes lidenskaben og passionen for Merlot-druer produceret af familien Grigoletti.
Denne store vin produceres kun i de mest favorable årganger og modnes 12 måneder i barriques og 12 måneder i flasken.
Den har rubinrød farve, en rigt krydret, frugtagtig duft med duft af hindbær, kanel, lakrids og vanilje. Fuld krop og smooth i smagen, der har nydt godt af en lang aldringsproces.
Bedst parret med rødt kød, modnet luftørret charcuteri og vildtretter … og til gode øjeblikke med gode venner.

Vin: MERLOT ANTICA VIGNA Trentino d.o.c.
Vinområde: Trentino
Årgang: 2015
Producent: Grigoletti
Indhold: 75 cl
Alkohol: 13,5 %
Drue: Merlot
Serveringstemperatur: 18-20 grader

 

Montecarrubo, Il Piccolo

195,00 DKK Inkl. moms

Den gamle mester Peter Vinding Diers har skabt et mesterværk af en vin!
Peter Vinding-Diers og hustru overtog Montecarrubo i marts 2005.
Gården var dengang et vildnis med gamle oliventræer og mandeltræer, som havde stået upassede i årevis samt halvdelen af en gammel stald nede ved gærdet til naboen.
Montecarrubo er et stykke af en vulkan, som er gået ud for mere end to millioner år siden. Beliggenheden er helt speciel: Skrånende ned mod det Ioniske Hav med en konstant kølig brise, den såkaldte ”Gregale”, fordi den kommer fra Grækenland med oprindelse i Sibirien. På de varmeste dage i slutningen af juli og august blæser Gregale sin kølige luft ind over markerne. Jorden er også speciel: Loess (udvasket vulkansk ler), kalksten og sand, og helt oppe på det højeste punkt (150 m) ligger resterne af et koralrev.
Der er plantet Syrah – mest fordi typen var kendt for at lave helt store vine i området, men også fordi Peter havde erfaret, at Nero d’Avola først kunne høstes midt i oktober, men regnen kom allerede i september.
Gården er certificeret biologisk og køres efter de biodynamiske principper – med de resultater, som nu for alvor dukker op, hvor folk har respekt for deres jord, er det vanskeligt at gøre noget andet.
Stokkene bliver mere resistente overfor sygdomme. De bliver sejere og stærkere end naboens, hvor der sprøjtes for alverdens ting, og hvor kunstgødning frembringer enorme, men uinteressante høstresultater..
Il Piccolo er lavet af 100% Syrah, hvilket giver vine af særdeles høj kvalitet på Sicilien.
I duften har vinen toner af brombær, blåbær og vilde krydderurter. Smagen er tæt med flotte modne tanniner og god syre, der sammen med den beherskede alkohol giver en flot balance og kølighed.
Gæring på cement, både med druernes naturlige gær og via saccharomyces. Efterfølgende lægges vinen på Troncais egetræsfade, hvor den gennemfører den malolaktiske gæring og lagrer i 9 måneder, inden den tappes på flaske.
Velegnet til krydret retter, mørkt kød, vildt og kraftige oste.

Vin: Montecarrubo, Il Piccolo
Vinområde: Sicilien
Årgang: 2017
Producent: Peter Vinding-Diers, Montecarrubo
Indhold: 75 cl
Alkohol: 14 %
Drue: Syrah
Serveringstemperatur: 16-18 grader

 

Negresco

115,00 DKK Inkl. moms

Navnet er knyttet til det berømte “Le Negresco” Hotel i Nice på den franske Riviera.
Frugten til Negresco vin kommer fra Valtènesi’s topkvalitets vinmarker: Groppello, Marzemino, Sangiovese og Barbera druer.
Efter en lang gæring på drueskallerne fremkommer en vin, der er moderne og fuld af karakter.
Den således opnåede vin har en rig, koncentreret struktur, lagret 18 måneder i specielt udvalgte 225 liter franske egetræs barriques, og opnår herved fuld modning og harmonisering af alle sine nuancer af smag og aroma. Negresco var Cà Maiols første rødvin, lanceret i 1988.
Farve er rubindyb med lilla refleksioner. Fuldt afrundet næse, duft af ristede mandler og tørrede røde frugter. I munden varm, fyldig med noter af moden frugt, tobak og krydderier.
Går superfint til medium tilberedt kød, stege med bagt kartofler og italienske retter som lasagne.

Vin: Negresco
Vinområde: Lombardiet, Valtenesi
Årgang: 2016
Producent: Ca Maiol
Indhold: 75 cl
Alkohol: 13,5 %
Drue: Groppello, Barbera, Sangiovese og Marzemino
Serveringstemperatur: 17-19 grader

 

Poderalta Toscana IGT 2015 Supertoscaner

155,00 DKK Inkl. moms

Druerne høstes medio oktober og udvælges nøje, når de er fuldt modne. Efter knusning og destillation er det must, der er opnået fermenterer druemosten ved en kontrolleret temperatur i rustfrit ståltanke, med opmærksom maceration sammen med drueskallerne.
Den således fremstillede vin modnes efterfølgende i ca. 18 måneder på franske egefade.
Den meget dybe røde farve er et forspil til spændende dufte af sorte bærfrugter og krydrede og balsamiske noter. På ganen er den både kraftig og aristokratisk raffineret med kompleks frugt, tætte, virile tanniner og en utrolig lang, rig eftersmag. En supertoscaner der hungrer efter mad.
Dette er en vin, der er ideel med kød, enten grillet eller slowcooked med krydderier og saucer. Den er fantastisk til vildt eller relativt modne oste. En udpræget madvin.

Vin: Poderalta Toscana IGT 2015 Supertoscaner
Vinområde: Maremma
Årgang: 2015
Producent: Sassoregale
Indhold: 75 cl
Alkohol: 13,5 %
Drue: Sangiovese og cabernet sauvignon
Serveringstemperatur: 15-18 grader

 

Ripasso Valpolicella Superiore DOC

110,00 DKK Inkl. moms

Druerne høstes i slutningen af ​​september. Druerne vælges, når de er modne, knuste og afstammede. Det skal således opnå fermenter (med maceration på skindene) i to uger i rustfrit stål ved relativt lave temperaturer for at opretholde dets egenskaber ved duft og friskhed. Efter den malolaktiske gæring forbliver vinen i tank indtil vinterens afslutning, når den er re-fermenteret i 10-15 dage på Amarone kvaset og druesaft (som netop har afsluttet sin første gæring). Dette også kaldet “ripasso” -teknikken.

Modnes i ni måneder i store fade og tonneaux, og derefter i yderligere seks måneder på flaske.
Dyb rød i farven, på næsen viser denne vin en bouquet karakteriseret ved noter af sorte kirsebær og vilde bær, beriget med balsamiske nuancer og hints af urter og krydderier. På ganen er den fyldig, men livlig, med frugt, der er gjort levende med en frisk garvesyre. Tanninerne er silkeagtige, og finishen minder om sorte frugter og søde krydderier.
Fremragende med pasta og ris retter med kødsaucer. Takket være sin alsidighed kan det matches med kødopskrifter tilberedt på forskellige måder, især hvis de indeholder urter og krydderier.
Lækre med hårde, moderat modne oste.

Vin: Ripasso Valpolicella Superiore DOC
Vinområde: Valpolicella
Årgang: 2016
Producent: Santa Margherita
Indhold: 75 cl
Alkohol: 14 %
Drue: 40% Corvina, 40% Corvinone & 20% Rondinella
Serveringstemperatur: 18-20 grader

 

Sangiovese Maremma Toscana DOC

75,00 DKK Inkl. moms

Efter traditionel vinifikation (med omhyggelig maceration på drueskallerne) og malolaktisk fermentering, er vinen modnet i en kort men vigtig periode på små egetræsfade
Dens farve er en lys rubinrød. På næsen opleves den ren og præcis med hints af morello kirsebær, vilde bær og en moderat spiciness. På ganen afslører den en fuld og fast smag, der udtrykker al sin intensitet og elegance i sangiovese druen.
Ideel til grillet rødt kød, men også til modnede lagrede kødvarer eller de traditionelle fåremælksoste fra Toscana.

Vin: Sangiovese Maremma Toscana DOC
Vinområde: Maremma
Årgang: 2016
Producent: Sassoregale
Indhold: 75 cl
Alkohol: 13,5 %
Drue: Sangiovese
Serveringstemperatur: 16-18 grader

 

Sobrero Ciabot Tanasio Barolo

195,00 DKK Inkl. moms

Her får du virkelig en skøn Barolo fra den familieejede vingård Sobrero i Castiglione Falletto, som jeg senest besøgte for et par år siden.
I de romantiske og bølgende bakker omkring Castiglione, er druerne til denne Barolo med nøje udvælgelse og håndkraft blevet plukket. Druerne kommer fra flere forskellige vinmarker i Valentin, Pianta og Pernano. Flavio, som er vinmager på den familieejede vingård, forvandler efterfølgende druemosten til denne skønne Barolo. En flermarks Barolo, som der kun produceres 20.000 flasker af årligt.
Macerationen og gæringen foregår på mindre ståltanke i ca. 35 dage. Druerne bevarer deres skal under hele processen. Selve udblødningsprocessen styres manuelt ved hjælp af omrøring i karret.  Efter den første gæringsproces, ledes druemosten over i nye ståltanke, hvor den malolaktiske gæringsproces finder sted. Denne proces tager ca. 6 måneder og tilfører vinen mere klarhed, kompleksitet og syren blødgøres.
Herefter kommer vinen på 2500 liters egetræsfade i mindst 24 måneder, inden den tappes på flaske uden filtrering.
Dens visuelle udtryk er fængende og påfaldende med dens meget lysende rubinrøde skær med en let brunlig kant. Stor, smuk og inviterende aroma med roser, hindbær, kirsebær, sød tobak, læder og ceder.
Dens næse er berusende og generøs, som i en lind strøm sender skønne aromaer af kirsebær, hindbær, lakrids, læder, kakao og krydderier op af glasset. Den har en imponerende og indbydende frugtig mund af koncentrerede sorte bærfrugter, som understøttes af livlige, men imødekommende tanniner, som med alderen vil blive mere bløde. Den frugtige mund akkompagneres af en skøn syre, som munder ud i en lang eftersmag af krydrede frugtnoter.
Med Sobrero Ciabot Tanasio Barolo får du en virkelig flot Barolo oplevelse til prisen, hvor alle elementer spiller flot og harmonisk sammen og dens særpræg, kvaliteter og DNA fra Sobrero familien og Castiglione Falletto træder frem i karakter.
En Barolo som denne vil være den perfekte ledsager til rødt kød, vildt, kraftfulde gryderetter, lam og modne oste. Endvidere også lokale Piemonte retter, hvor der indgår hvid alba trøffel. Bør dekanteres og iltes et par timer før servering.

Vin: Sobrero Ciabot Tanasio Barolo
Vinområde: Piemonte, Barolo
Årgang: 2015
Producent: Sobrero
Indhold: 75 cl
Alkohol: 14 %
Drue: Nebbiolo
Serveringstemperatur: 19-20 grader

 

Sobrero Pernanno Barolo Riserva

395,00 DKK Inkl. moms

Sobrero Pernanno Barolo Riserva 2012 er fremstillet på 70% Nebbiolo, verdensstjernen fra Piemonte samt 20% Michet og 10% Lampia. De to sidstnævnte druesorter er lokale varianter af Nebbiolo druen.
På den kuperede vinmark i ca. 350 m.o.h., finder man de 75 år gamle vinstokke, som klippefast står forankret i undergrunden, som primært består af sand og kalksten. Høstudbyttet ligger på ca. 4.500 kg. per hektar. 
Macerationen og gæringen foregår på mindre ståltanke i ca. 50 dage. Druerne bevarer deres skal under hele processen. Efter den første gæringsproces, ledes druemosten over i nye tanke, hvor den malolaktiske gæringsproces finder sted. Denne proces tager ca. 6 måneder og tilfører vinen mere klarhed, kompleksitet og syren blødgøres.
Herefter kommer vinen på 2500 liters egetræsfade i mindst 36 måneder, inden den tappes på flaske uden filtrering.
Denne Barolo Riserva er en sand fryd for øjet. Dens rubinrøde farve er intens og changerer over i en svag orange glød.
Dens næse er levende og byder på mange lag med en særlig mineralsk karakter. Smagen er i en klasse for sig. Dejlig fyldig, frugtig og godt afrundet. Robust struktur med livlige, men velafbalancerede tanniner. Sprød og elegant. 
Dens flamboyante mund byder på et lækkert medley bestående af læder, sort lakrids, tørrede urter, tobak, stjerneanis og blandede krydderier.
En top Barolo som denne vil være den perfekte ledsager til rødt kød, vildt, kraftfulde gryderetter, lam og modne oste. Endivere også lokale Piemonte favoritter som frisk hjemmelavet pasta med hvid Alba trøffel, mums! Bør dekanteres og iltes 1-2 timer før servering.

Vin: Sobrero Pernanno Barolo Riserva
Vinområde: Piemonte, Barolo
Årgang: 2012
Producent: Sobrero
Indhold: 75 cl
Alkohol: 14 %
Drue: Nebbiolo, michet og lampia
Serveringstemperatur: 16-18 grader

 

Stavtrup Vinen

100,00 DKK Inkl. moms

Vi har fået fremstillet en helt særlig Stavtrup Vin hos kult producenten Pier Paolo Antolini, www.antolinivini.it

Antolini er en lille vinproducent beliggende i hjertet af Valpolicella, nord for Verona. Antolini er kompromisløs når det kommer til at vinproduktion og er kendetegnet ved altid at sætte kvalitet over kvantitet.

Pier Paolo og hans bror Stefano driver vingården i Marano, og det gør de med hjertet, en passion for at lave rigtig god vin og med respekt for håndværket.

 

Stavtrup Vinen ligger sig meget tæt op af Ripassoen, men er stadig sin egen.

Druerne til Stavtrup Vinen er omhyggeligt håndplukket i løbet af oktober fra vinstokke i Valpolicella Classico-området.

Vinen har en flot rubinrød farve med en intens duft af røde frugter, såsom hindbær, kirsebær med et hint af vanilje og nelliker.
Smagen er frisk, fyldig og frugtig med noter af mørke bær og blommer.
Server den til rødt kød, charcuteri, tapas og kraftige oste

Stavtrup Vinen, Prisen er for 6 flasker :-)

500,00 DKK Inkl. moms

Vi har fået fremstillet en helt særlig Stavtrup Vin hos kult producenten Pier Paolo Antolini, www.antolinivini.it

Antolini er en lille vinproducent beliggende i hjertet af Valpolicella, nord for Verona.

Antolini er kompromisløs når det kommer til at vinproduktion og er kendetegnet ved altid at sætte kvalitet over kvantitet.

Pier Paolo og hans bror Stefano driver vingården i Marano, og det gør de med hjertet, en passion for at lave rigtig god vin og med respekt for håndværket.

 

Stavtrup Vinen ligger sig meget tæt op af Antolinis Ripasso, men er stadig sin egen.

Druerne til Stavtrup Vinen er omhyggeligt håndplukket i løbet af oktober fra vinstokke i Valpolicella Classico-området

Vinen har en flot rubinrød farve med en intens duft af røde frugter, såsom hindbær, kirsebær med et hint af vanilje og nelliker.
Smagen er frisk, fyldig og frugtig med noter af mørke bær og blommer.
Server den til rødt kød, charcuteri, tapas og kraftige oste.

Pris

100 kr pr fl

500 kr for 6 flasker

Overskuddet fra salg af Stavtrup Vinen går ubeskåret til ny Kunstgræsbane i Stavtrup 🙂

Udlevering af Stavtrup Vinen:

Den 31/10 fra 18.30 – 19.30 hos:
Flexoffice, Vestermarken 1, Stavtrup, eller efter nærmere aftale på mob 60256036
Vin: Stavtrup Vinen
Vinområde: Valpolicella
Årgang: 2015
Producent: Antolini
Indhold: 75 cl
Alkohol: 14 %
Drue: Corvina, Corvinone & Rondinella
Serveringstemperatur: 16-19 grader

 

Veneto Merlot IGT

75,00 DKK Inkl. moms

Druerne høstes i slutningen af ​​september. Maceration sker med drueskallerne i 10-12 dage ved en temperatur på 28 ° C.
I denne periode pumpes vinen periodisk over skindene for at opnå optimal ekstraktion.
I februar overføres en del af vinen til mindre ståltanke. Resten kommer på franske egetræsfade for at modne. De to vine blandes derefter sammen i næsten lige dele.

Vinen har en lys, dyb rubinrød farve, som er næsten lilla i de unge år.
Dens bouquet er bred og vedholdende, fin og elegant, med hints af moden kirsebær og blommer mod en baggrund af vanille og violer.
På ganen opleves den tør, velafbalanceret, fløjlsagtig og fyldig, med tanniner der er godt integreret med vinens tiltalende friskhed.
Det går rigtig godt til pastaretter med stærkt aromatiserede saucer, stegt rødt kød eller modne oste

Vin: Veneto Merlot IGT
Vinområde: Veneto
Årgang: 2017
Producent: Santa Margherita
Indhold: 75 cl
Alkohol: 13,5 %
Drue: Merlot
Serveringstemperatur: 18-20 grader