Viser 1–30 af 37 resultater

“ALBASINI” AMARONE DELLA VALPOLICELLA CLASSICO

309,00 DKK Inkl. moms

Super flot klassisk amarone. Igen igen hædret med 3 biccheri (glas) i Gambero Rosso!
En opvisning i power, harmoni og balance. Det er quintarelli’s vinmager Roberto Ferrarini, der laver denne vin. Sorterne til denne vin består hovedsagligt af en blanding af Corvina Veronese og Corvinone, og en lille procentdel af andre sorter. Vinen produceres i Jago (Negrar i Valpolicella) og Figari (Marano di Valpolicella) bakkede områder i Valpolicella Classica tæt på Colle Masua. Vingården er beliggende Negrar med en imponerende smuk vinkælder og butik. Bestemt et besøg værd
Der høstes manuelt fra midten af september til begyndelsen af oktober og druerne er nøje udvalgt og placeret i små kurve til tørring med et udbytte på 30- 35 hektoliter vin per hektar. Druerne er forsigtigt afstilket og knust og fermenteringstemperaturen ligger på 8 – 15 ° C. Maceration foregår over 4 – 6 uger og aldring i ståltanke i 1 måned. Herefter kommer den i 12 måneder i Barrique og 4 år i Slovenske egetræsfade. Endeligt tappes den på flaske og ligger yderligere 12 måneder.
Server den til kraftige kødretter, en rødvinsrisotto, vildt serveringer. Kan også fint nydes efter maden som ren meditationsvin.
Lagringspotentiale på +20 år!

Vin: “ALBASINI” AMARONE DELLA VALPOLICELLA CLASSICO
Vinområde: Valpolicella
Årgang: 2011
Producent: Villa Spinosa
Indhold: 75 cl
Alkohol: 16 %
Drue: Corvina, Corvinone, Molinara & Rondinella
Serveringstemperatur: 16-18 grader

 

“JAGO” VALPOLICELLA RIPASSO CLASSICO SUPERIORE DOC

135,00 DKK Inkl. moms

Vin produceret fra Jago vinmarkerne, blandt de bedste i Valpolicella. Produceret på den traditionelle “Ripasso” teknik, den eksklusive kulturarv fra Valpolicella og dens ønologi. Rig i dufte af vilde røde frugter og krydderier.
Håndhøst fra begyndelsen til midten af ​​oktober; druerne vælges omhyggeligt og anbringes i små kurve. Vinfremstilling: Druerne bliver forsigtigt presset og knust. 
Gæring: i ståltanke. Fermenteringstemperatur: 16-22 ° C. Længden af ​​maceration: 12 til 14 dage med daglig remontage. Malolaktisk gæring: efterår Ripasso: Traditionel teknik, der involverer macerationrefermentering på druekvaset fra gæring af Recioto-Amarone produktionen. 
Lagring i ståltanke indtil april. I træ: 12 måneder i 500 liter fransk oak tonneaux og 12 måneder i 2000-2500 liter slovenske egefade og på flaske i 6 måneder.
Farve: dyb rubinrød med lys granat. Aroma: overvejende bær, med dufte af sur kirsebær og kirsebær, lyse blomster noter, der minder om hibiscus blomster. Lys krydderier fuldføre af en kompleks bouquet af aromaer. 
Smag: Elegante og fløjlsbløde tanniner giver en god struktur og en langvarig smag, selvom vinen er frisk og drikbar.
Server den til lyst eller grillet kød og stege, eller nyd den som den er.

Vin: “JAGO” VALPOLICELLA RIPASSO CLASSICO SUPERIORE DOC
Vinområde: Valpolicella
Årgang: 2015
Producent: Villa Spinosa
Indhold: 75 cl
Alkohol: 14 %
Drue: Corvina, Corvinone & Rondinella
Serveringstemperatur: 16-20 grader

 

1792

200,00 DKK Inkl. moms

Fantastisk intens moden vin lagret 24 måneder på barriques fra den fremragende årgang 2010! Moyau blev etableret i 1792, deraf navnet.

Vinstokkene der leverer druerne til 1792 er over 100 år gamle og er med til at give den dybe og intense smag.

Udseende: Klar og dyb mørkerød grænsende til sort toner
Duft: Noter af kirsebær, brombær, solbær, mørk chokolade, lakrids, let kanel.
Smag: Mørke bær, mørk chokolade, kaffetoner, tørret blomme meget fløjlsagtige tanniner, fyldig og silkeblød

Perfekt til fyldige kødretter, store steaks og andet grillet kød.

Vin:1792 1792
Vinområde: Languedoc, La Clape
Årgang: 2010
Producent: Moyau
Indhold: 75 cl
Alkohol: 14,5 %
Drue: Mourvèdre, Grenache Noir, Carignan, Syrah
Serveringstemperatur: 15-17 grader

 

AMARONE DELLA VALPOLICELLA CLASSICO (Etichetta Rosso)

275,00 DKK Inkl. moms

Yngste Amarone fra Villa Spinosa, en perfekt kombination mellem tradition og nutid. Vinen er letdrikkelig, men kan måle sig med de store Amaroner, når det kommer kvalitet og intensitet. Den store helhed for denne vin er oprindelsen fra et land historisk viet til stor vinproduktion som Valpolicella Classico er. Livlig som dens røde farve, det er en vigtig vin, elegant og moderne, samt mad venlig.
Geografisk placering Estate vinmarker i Jago og Costa del Buso (Negrar i Valpolicella) og Figari (Marano di Valpolicella), kuperede områder i Valpolicella Classico. Karakteristika for vingården Højde: mellem 230 og 423 m over havets overflade. 
Eksponering: øst, Negrar i Valpolicella og vest, Marano di Valpolicella.
Udbytte: 80-100 kvintaler druer pr. Hektar, ved kun at vælge bedste drueklaser. 
Høst Manuel høst, fra midten af ​​september til begyndelsen af Oktober; druerne vælges omhyggeligt og anbringes i små kurve til tørring. Tørring 3-4 måneder, hvor druer mister ca. 40% af deres originalvægt.
Vinfremstilling: Druerne bliver nænsomt presset og knust 
Gæring: i ståltanke. Fermenteringstemperatur: 10-18 ° C. Længden af ​​maceration: 4 uger, med daglig remontage Malolaktisk gæring: 
Aldring i ståltanke: indtil april. i træ: 12 måneder i 500 liter fransk oak tonneaux og 12 måneder i 2000-2500 liter slovenske fade. i flaske: 9 måneder. 
Vineegenskaber Farve: Rubinrød med lys granat. 
Aroma: dufte af konserveret surkirsebær, kirsebær, figen og balsamiske noter af aromatiske urter med søde krydderier. Smag: fyldig, glatte tanniner, god syrebalance
Server den til kraftige kødretter, en rødvinsrisotto, vildt serveringer. Kan også fint nydes efter maden som ren meditationsvin.

Vin: AMARONE DELLA VALPOLICELLA CLASSICO (Etichetta Rosso)
Vinområde: Valpolicella
Årgang: 2015
Producent: Villa Spinosa
Indhold: 75 cl
Alkohol: 16,5 %
Drue: Corvina, Corvinone & Rondinella
Serveringstemperatur: 16-18 grader

 

Antolini Amarone Ca Coato

275,00 DKK Inkl. moms

Druerne til denne vin er nøje udvalgt og håndplukket mellem slutningen af ​​september og midten af ​​oktober fra “Ca ‘Coato”, Antolinis topmark i Valpolicella Classico, i byen Negrar.
Hvert år producerer de 5000/6000 flasker af denne Amarone, som er Antolinis top enkeltmarks Amarone.
Der anvendes ingen kunstvanding, kemisk gødning eller pesticider i deres produktion. Efter 3-4 måneder har druerne tabt 40-45 % af deres vægt. Fra slutningen af december til enden af januar presses druerne og ligges herefter i blød i kølig temperatur i 7-10 døgn. Efterfulgt af en 20 dages gæring i ståltank. Vinen lagres på eg, kirsebær og kastanjefade i 24 måneder og derefter i flaske til 12 måneder.
Amarone “Ca ‘Coato” har en lys rubinrød farve med granat refleksioner. Duften er kompleks og intens med noter af rosin, brombær, blåbær og blomme og antydninger af tobak, lakrids og kaffe.
Smagen er tør, blød og varm. Den har et komplet, robust palette med en tydelig, men behagelig smag af mineraler og tanniner og antydninger af balsam og chokolade. Det efterlader en behagelig krydret eftersmag. Denne dybe, barske vin har brug for tid til at udtrykke sig fuldt ud. Superlækker til kraftige retter, vildt, braiseret kød, tung og smagfuld charcuteri, grillet kød og en flot hjemmelavet rødvinsrisotto

Vin: Antolini Amarone Ca Coato
Vinområde: Valpolicella
Årgang: 2014
Producent: Antolini
Indhold: 75 cl
Alkohol: 16,5 %
Drue: Corvina, Corvinone & Rondinella
Serveringstemperatur: 17-19 grader

 

Antolini Amarone Moropio

225,00 DKK Inkl. moms

Høsten foregår 100% manuelt når druerne har nået den korrekte modning og kan sikre en passende alkoholisk niveau, som er omkring omkring slutningen af september, først på dette tidspunkt kan de bedste druer sorteres og derefter ligges i små kasser af træ og / eller plast, hvor de vil forblive indtil slutningen af januar. 
Herefter presses druerne blidt og den opnåede vinmasse gæres langsomt i store barrique for en periode på omkring ca. 30 dage. Vinen kommer herefter 24 måneder på små fade. Moropio Amarone modner i 4 forskellige træfade. Normal slavonsk eg, kirsebær, kastanje og morbærtræ. Det giver en frugtrig og anderledes amarone. Efterfølgende 6 måneder på flaske før frigivelse.
Farven er mørkrød med dufte af skovfrugter og sorte kirsebær med en tør og fløjlsblød og harmonisk aroma. Frisk men alligevel masser af power.
Morópio er perfekt tunge stege og krydrede oste eller bare som meditationsvin. En stor klassisk amaronevin

Vin: Antolini Amarone Moropio
Vinområde: Valpolicella
Årgang: 2015
Producent: Antolini
Indhold: 75 cl
Alkohol: 16 %
Drue: Corvina, Corvinone, molinara & Rondinella
Serveringstemperatur: 17-19 grader

 

Antolini Corvina

85,00 DKK Inkl. moms

Druerne høstes i slutningen af september. Druerne presses umiddelbart efter høstning, dog bliver ca 20% lagt til at tørre i ca 2 uger, for at øge kompleksiteten og samtidig give den en behagelig afrunding.
Lagres delvis på ståltank og egetræsfade i 12 mdr. og derefter på flaske.
Vinen har en dyb rød farve, en karakteristisk aroma med en kraftig, men elegant smag. God all rounder der går godt til mad, oste eller bare en vin man nyder i festligt samvær. Meget vin for pengene!

Vin: Antolini Corvina
Vinområde: Valpolicella
Årgang: 2015
Producent: Antolini
Indhold: 75 cl
Alkohol: 14 %
Drue: Corvina og Corvinone
Serveringstemperatur: 16-19 grader

 

Antolini Ripasso

110,00 DKK Inkl. moms

2 glas i Gambero Rosso. 20% af druerne tørres og vinen fadlagres i 12 mdr., så her kan man virkelig tale om en ”mini Amarone”. En intens duft af hindbær, blomme, kirsebær og vanille. Frisk med en god smag, bløde tanniner og varme.

Antolinis Ripasso er lavet af Corvina, Corvinone og Rondinella druer, som er omhyggeligt håndplukket i løbet af oktober fra vinstokke i Valpolicella Classico-området, byerne Marano di Valpolicella, San Pietro i Cariano og Negrar. Vinmarkerne er i en højde af 150 til 350 meter over havets overflade. Hvert år produceres der fra 18.000 til 20.000 flasker Valpolicella Ripasso.

Valpolicella Ripasso har en levende rubinrød farve med en intens og kompleks bouquet af røde frugter, såsom hindbær, kirsebær og solbær, der udvikler sig til en krydret smag af vanille. Den har en sprød tannin smag og en behagelig tør eftersmag.

Passer rigtig godt til rødt kød og oste, der ikke er alt for modne.

Vin: Antolini Ripasso
Vinområde: Valpolicella
Årgang: 2016
Producent: Antolini
Indhold: 75 cl
Alkohol: 14 %
Drue: Corvina, Corvinone & Rondinella
Serveringstemperatur: 16-19 grader

 

Antolini Theobroma

149,00 DKK Inkl. moms

Theo = gud og Broma = drik – GUDERNES DRIK! Fremstillet af tørrede druer (tørres i 60 dage) på Cabernet og Croatina. Cabernet’en giver struktur og rygrad mens croatina’en giver aroma. Dette er madvinen.
Theobroma rødvinen indeholder mange af de traditionelle amarone-kvaliteter, hvilket gør denne italienske rødvin til en fyldig og kompleks vin.
Lagret på barriques i op til et år før vinen hældes på flaske, hvilket giver den både fylde og kompleksitet. Dette gør Thobroma til en super madvin, der passer perfekt til de traditionelle kødretter og pasta, og samtidig en flot og kraftig all rounder.

Vin: Antolini Theobroma
Vinområde: Valpolicella
Årgang: 2015
Producent: Antolini
Indhold: 75 cl
Alkohol: 14,5 %
Drue: 50 % cabernet, 50 % croatina
Serveringstemperatur: 16-18 grader

 

Barbaresco D.O.C.G 2015

210,00 DKK Inkl. moms

I det nordøstlige Alba ligger et område med omkring 650 hektar vinmarker, hvorfra der hvert år produceres i omegnen af 3 millioner flasker DOCG Barbaresco. Denne prestigefyldte og traditionsrige vin fra Piemonte fremstilles af særligt udvalgte nebbiolodruer, og den lagres på egefade. Med sin forholdsvis høje syre og tanniner er vinen velegnet til fyldige retter.
Den lækre Barbaresco-vin fra Demarie har en flot murstensrød farve med rubinrøde gardiner, der over årene vil tendere orange. Næsen er kompleks men harmonisk, floral med noter af violer, roser, æble og kirsebær, men også af vanilje, kanel og grøn peber. Smagen er tør, robust og med en nærmest aristokratisk krop. 

Vinen lagres 2 år på slaviske eller franske 50 hektoliter egefade, raffineres på rustfri ståltank, inden den til sidst lagres på flaske i minimum 3-4 måneder. 

Server vinen til rødt kød, varme hors d’oeuvres og ost.

 

Vin: Barbaresco D.O.C.G
Vinområde: Barbaresco
Årgang: 2015
Producent: Demarie
Indhold: 75 cl
Alkohol: 14,5 %
Drue: Nebbiolo
Serveringstemperatur: 18 grader

Barbaresco D.O.C.G 2016

210,00 DKK Inkl. moms

I det nordøstlige Alba ligger et område med omkring 650 hektar vinmarker, hvorfra der hvert år produceres i omegnen af 3 millioner flasker DOCG Barbaresco. Denne prestigefyldte og traditionsrige vin fra Piemonte fremstilles af særligt udvalgte nebbiolodruer, og den lagres på egefade. Med sin forholdsvis høje syre og tanniner er vinen velegnet til fyldige retter.
Den lækre Barbaresco-vin fra Demarie har en flot murstensrød farve med rubinrøde gardiner, der over årene vil tendere orange. Næsen er kompleks men harmonisk, floral med noter af violer, roser, æble og kirsebær, men også af vanilje, kanel og grøn peber. Smagen er tør, robust og med en nærmest aristokratisk krop. 

Vinen lagres 2 år på slaviske eller franske 50 hektoliter egefade, raffineres på rustfri ståltank, inden den til sidst lagres på flaske i minimum 3-4 måneder. 

Server vinen til rødt kød, varme hors d’oeuvres og ost.

 

Vin: Barbaresco D.O.C.G
Vinområde: Barbaresco
Årgang: 2016
Producent: Demarie
Indhold: 75 cl
Alkohol: 14,5 %
Drue: Nebbiolo
Serveringstemperatur: 18 grader

Barbaresco Riserva D.O.C.G 2006

375,00 DKK Inkl. moms

2006 var et fremragende år i Barbaresco. Det kolde vejr skabte muskuløse Nebbiolo vine med stort lagringspotentiale! Druerne til Barbaresco Riserva DOCG er de samme, som til den knapt så lagrede Barberesco DOCG. Druerne dyrkes omkring landsbyerne Barbaresco, Treivo og Neive og i flere år var vinen mest kendt i lokalområdet og blev solgt som Vino Nebbiolo eller tilsat Barolo-vine.
Trods de store anstrengelser har Barbaresco Riserva DOCG levet lidt i Barolos skygge og har haft ry for at være lettere end nabovinen. Intet kan være mere forkert! Den er ofte mere elegant end naboen Barolo, ja, nærmest feminin i udtrykket, og ofte ses den endda kraftigere end naboen.
Barbaresco Riserva DOCG fra sit bedste år i 2006 er intet mindre end fantastisk med en dyb granatrød med orange reflekser. Duften er vinøs, behagelig og intens. Smagen er tør, behagelig, blød og nærmest parfumeret, med en smuk finale, der på bedste vis kombinerer kraften fra Nebbiolo med en helt usædvanlig ynde. En dejlig bouquet som er karakteriseret ved harmoni og fuldstændighed. Friske frugter som æble og kirsebær samt nuancer af vanilje, kanel og grøn peber. Smagen er tør, kærtegnende og blid robusthed.

Farve: Teglrød, med rubinrøde nuancer med årene mere orangerød i farven
Bouquet: Sammensat og varieret, karakteriseret ved harmoni og fuldstændighed. Friske frugter som æble og kirsebær samt nuancer af vanilje, kanel og grøn peber.
Smag: tør, kærtegnende, blid robusthed, afslører konsistens, race karakter og ekstraordinært aristokrati.
Vinifikation: Lagret 7 år på slovenske egefade, raffineret på stål tanke, og endelig lagret i 5 år på flaske inden frigivelse. Drikkemoden nu, og de næste mange år frem!

 

Vin: Barbaresco Riserva D.O.C.G
Vinområde: Barbaresco
Årgang: 2006
Producent: Demarie
Indhold: 75 cl
Alkohol: 13,5 %
Drue: Nebbiolo
Serveringstemperatur: 18-19 grader

Barbaresco Riserva D.O.C.G 2007

375,00 DKK Inkl. moms

2007 var endnu et fremragende år i Barbaresco. Det kolde vejr skabte muskuløse Nebbiolo vine med stort lagringspotentiale! Druerne til Barbaresco Riserva DOCG er de samme, som til den knapt så lagrede Barberesco DOCG. Druerne dyrkes omkring landsbyerne Barbaresco, Treivo og Neive og i flere år var vinen mest kendt i lokalområdet og blev solgt som Vino Nebbiolo eller tilsat Barolo-vine.
Trods de store anstrengelser har Barbaresco Riserva DOCG levet lidt i Barolos skygge og har haft ry for at være lettere end nabovinen. Intet kan være mere forkert! Den er ofte mere elegant end naboen Barolo, ja, nærmest feminin i udtrykket, og ofte ses den endda kraftigere end naboen.
Barbaresco Riserva DOCG er intet mindre end fantastisk med en dyb granatrød med orange reflekser. Duften er vinøs, behagelig og intens. Smagen er tør, behagelig, blød og nærmest parfumeret, med en smuk finale, der på bedste vis kombinerer kraften fra Nebbiolo med en helt usædvanlig ynde. En dejlig bouquet som er karakteriseret ved harmoni og fuldstændighed. Friske frugter som æble og kirsebær samt nuancer af vanilje, kanel og grøn peber. Smagen er tør, kærtegnende og blid robusthed.

Farve: Teglrød, med rubinrøde nuancer med årene mere orangerød i farven
Bouquet: Sammensat og varieret, karakteriseret ved harmoni og fuldstændighed. Friske frugter som æble og kirsebær samt nuancer af vanilje, kanel og grøn peber.
Smag: tør, kærtegnende, blid robusthed, afslører konsistens, race karakter og ekstraordinært aristokrati.
Vinifikation: Lagret 7 år på slovenske egefade, raffineret på stål tanke, og endelig lagret i 5 år på flaske inden frigivelse. Drikkemoden nu, og de næste mange år frem!

 

Vin: Barbaresco Riserva D.O.C.G
Vinområde: Barbaresco
Årgang: 2007
Producent: Demarie
Indhold: 75 cl
Alkohol: 13,5 %
Drue: Nebbiolo
Serveringstemperatur: 18-19 grader

Barbera d’Alba

115,00 DKK Inkl. moms

Barbera er en rød druesort og betragtes som Piemontes mest udbredte og typiske vin. Den har en meget gammel oprindelse og kommer sandsynligvis fra de feudale lande i Monferrato-adelen. Barbera er en meget tilpasningsdygtig vinstok, der er i stand til at modstå forskellige typer jord og mikroklima
Farven er strålende rubinrød, der har tendens til at blive granatrød med alderen
Duft: En intens frugtagtig bouquet af svesker og morbær med en antydning af krydderier.

Smagen er fyldig og indkapslende, dens flotte syre understøtter balancen i vinen. Tør, frisk og duftende, denne vin forkæler ganen med noter af blomme, brombær og kirsebær.
Barbera d’alba er en vin, der kan serveres til hele måltidet, meget god til forretter, grillet eller ovenstegt kød. Fremragende makker til faste mellemlagrede og modne oste

 

Vin: Barbera d’Alba
Vinområde: Alba, Piemonte
Årgang: 2017
Producent: Demarie
Indhold: 75 cl
Alkohol: 14,5 %
Drue: Barbera
Serveringstemperatur: 16-18 grader

Barbera d’Alba Superiore La Pichetera

120,00 DKK Inkl. moms

Min gode ven Flavio Sobrero laver klassevin og klasse Barbera. Man mærker ved første mundfuld dens høje niveau. En harmonisk og vellavet rødvin fra Barbera d’Alba, som sætter en fornem standard for denne norditalienske vintype. En vin, som rummer på mange lag i både næse og mund, og hans Superior er niveauet over hans normale Barbera D’alba.
Udblødningen af druerne og gæringsprocessen finder sted i rustfrie ståltanke i ca. 25 dage med en løbende naturlig pumpning, som holder fermenteringsprocessen i gang. Druerne bevarer deres skal under hele macerationen. Vinen fadlagrer efterfølgende på store tønder i mindst 12 måneder.
Denne Barbera d’Alba Superiore byder på en imponerende rubinrød farve med en markant intensitet og dybde.
Duften er frisk, kødfuld og livlig med et tykt tæppe af aromaer, som byder på et saftigt og frugtrigt indtryk af florale noter og en diskret mineralitet. Nuancer af sort peber, læder og andre krydderier fuldender dette komplekse sansebombardement. 
I munden opleves Sobrero Barbera d`Alba D.O.C. Superiore frugtig og afbalanceret med en fin syre og tanniner. Man fornemmer de mange lag i smagen, bl.a. ribs og røg, som løbende udvider sig og slutter af i en fornem slutspurt. Eftersmagen er lang og vedholdende. Fuld af energi.
Denne Barbera er meget alsidig, hvilket gør den velegnet til mange forretter, lette tapas retter, pasta og lyse grillretter

Vin: Barbera d’Alba Superiore La Pichetera
Vinområde: Piemonte, Alba
Årgang: 2016
Producent: Sobrero
Indhold: 75 cl
Alkohol: 13,5 %
Drue: Barbera
Serveringstemperatur: 16-18 grader

 

Barolo D.O.C.G

250,00 DKK Inkl. moms

Barolo er blevet defineret flere gange som Vinenes konge og kongernes vin; Ædel og generøs, kendt i Italien for dens rigdom på smag og aromaer.
Barolo-vine er værdsat for kulturen, traditionen og det hårde arbejde som fremstillingen af netop disse vine indbefatter. Den høje kvalitet sikrer vinenes fortsatte tilstedeværelse på markedet, hvor de er særdeles populære i kraft af deres gode omdømme og brede appel.
Barolo-vine produceres i det sydvestlige Alba i et kuperet terræn, og vinenes enestående og elskede karaktertræk skal findes i områdets komplekse geologiske profil.
Barolo fra Demarie er en lækker vin med en flot granatrød farve med orange refleksioner, og en tør, fyldig og velafbalanceret smag. Vinen har en intens frugtig og krydret bouquet. Druerne presses forsigtigt, og herefter følger 30 dages maceration ved en kontrolleret temperatur. Vinen lagrer 1 år på ståltank, herefter 2 år på 60-80 hektoliter egefade og til sidst 6 måneder på flaske.

Server vinen til retter med trøffel,rødt kød, vildt og ost. Hæld vinen på karaffel og lad den ånde i en times tid inden servering.

 

Vin: Barolo D.O.C.G
Vinområde: Barolo, La Morra
Årgang: 2015
Producent: Demarie
Indhold: 75 cl
Alkohol: 14,5 %
Drue: Nebbiolo
Serveringstemperatur: 18-20 grader

Barolo Riserva D.O.C.G

375,00 DKK Inkl. moms

Demarie laver kun hans Riserva vine i ekstrordinært gode årgange, hvor 2011 var et fremragende år.
Barolo-vine er værdsat for kulturen, traditionen og det hårde arbejde som fremstillingen af netop disse vine indbefatter. Den høje kvalitet sikrer vinenes fortsatte tilstedeværelse på markedet, hvor de er særdeles populære i kraft af deres gode omdømme og brede appel.
Barolo-vine produceres i det sydvestlige Alba i et kuperet terræn, og vinenes enestående og elskede karaktertræk skal findes i områdets komplekse geologiske profil.
Barolo Riserva fra Demarie er en lækker vin med en flot granatrød farve, en tør, fyldig og velafbalanceret smag. Vinen har en intens frugtig og krydret bouquet. Druerne presses forsigtigt, og herefter følger 30 dages makeration ved en kontrolleret temperatur. Vinen lagrer 1 år på ståltank, herefter 5 år på egefade og til sidst 18 måneder på flaske.

Server vinen til rødt kød, vildt og ost. Hæld vinen på karaffel og lad den ånde i en times tid inden servering.

 

Vin: Barolo Riserva D.O.C.G
Vinområde: Barolo, La Morra
Årgang: 2011
Producent: Demarie
Indhold: 75 cl
Alkohol: 14,5 %
Drue: Nebbiolo
Serveringstemperatur: 18-20 grader

Chianti Classico DOCG

100,00 DKK Inkl. moms

Druerne høstes i slutningen af ​​september. Maceration sker med drueskallerne i 16 dage. Malolaktisk gæring finder sted umiddelbart efter alkoholholdig gæring. Vinen lagrer delvist i små barriques og på store egetræsfade.

Farven er en intens rubinrød med svage lilla toner. Den oprindelige aromatiske fornemmelser er søde og vanilje lignende, typisk for vin modnet i barriques. Den rene bouquet viser Sangioveses krydrede noter.
På ganen finder vi igen meget velintegreret eg med hints af vilde bær og frugt. Derudover en nuance af krydderier.
Kan anbefales til grillet kød, f.eks. skiveskåret bøf eller til vildt, såsom fasan fyldt med trøfler.
Endvidere fremragende til modnede oste

Vin: Chianti Classico DOCG
Vinområde: Chianti Classico
Årgang: 2016
Producent: Santa Margherita
Indhold: 75 cl
Alkohol: 13,5 %
Drue: Sangiovese
Serveringstemperatur: 18-20 grader

 

Fabio Contato Rosso

185,00 DKK Inkl. moms

Denne topvin fra Valtènesi er resultatet af Fabio Contatos vinfilosofi.
Her har Fabio tilføjet sin signatur til den vin, der repræsenterer det højest mulige niveau af kvalitet.
Produktet stammer fra et nøje udvalg af vinklaser fra de historiske vinmarker i Valtènesi. Druerne håndhøstes i de sidste par uger i oktober og tørres derefter i små kasser i et rum med digitalstyret luftfugtighed i ca. 2 måneder.
Vinen modner derefter i fransk egetræsbarriques i omkring 24 måneder.
Det er en meget udtryksfuld vin, med koncentreret struktur og en ekstremt lang eftersmag. Wow!
Bouquet’en tilbyder brombær, laurbær og lyse nuancer af geranium.
Noter af tamarind og grafit.
Smagen er præget af afrundede tanniner flot integreret med mørk rød frugt og smagen er bragt ud med en flot syrebalance, der forbinder hele.
Flot til alle retter med rødt kød, vildt samt vellagrede hårde oste.

Vin: Fabio Contato Rosso
Vinområde: Lombardiet, Valtenesi
Årgang: 2015
Producent: Ca Maiol
Indhold: 75 cl
Alkohol: 14 %
Drue: Groppello, Barbera, Sangiovese og Marzemino
Serveringstemperatur: 17-19 grader

 

FIGARI VALPOLICELLA CLASSICO SUPERIORE

115,00 DKK Inkl. moms

Vin produceret med druer fra Figari området, en naturlig terrasse over Valpolicella Classico område med udsigt over dalen Marano di Valpolicella. Figari Valpolicella Classico Superiore er elegant, duftende og afbalanceret.
Hånd høstet fra begyndelsen til midten af ​​oktober; druerne vælges omhyggeligt og anbringes i små kurve. Vinifikation: Druerne bliver forsigtigt pressett og knust. Gæring: i ståltanke. Fermenteringstemperatur: 16-22 ° C. Længden af ​​maceration: 12 til 14 dage med daglig remontage og 1 eller 2 delestages. Malolaktisk gæring.
Aldring i ståltanke indtil april. i træ: 12 måneder i 500 liter fransk eg tonneaux. i flaske: 6 måneder.
Farve er rubinrød med lys granat. Aroma er overvejende aroma af bær, især brombær og Korender, perfekt blandet med dufte af vanille og krydrede noter af peber og kanel. 
Smag: modne og bløde tanniner gør vinen velafbalanceret med en god syre, god struktur og langvarig smag.

Vin: FIGARI VALPOLICELLA CLASSICO SUPERIORE
Vinområde: Valpolicella
Årgang: 2016
Producent: Villa Spinosa
Indhold: 75 cl
Alkohol: 13,5 %
Drue: Corvina, Corvinone & Rondinella
Serveringstemperatur: 16-20 grader

 

Giomé

95,00 DKK Inkl. moms

Navnet Giomé er knyttet til et ord, der bruges i Det gamle Rom, “Giomelle”, som betyder “unionen
af to ting ”. Faktisk repræsenterer Giomè unionen af to elementer: en druesort, der er oprindelig for baglandet ved Gardasøen, Groppello, med en blanding bestående af Marzemino, Barbera og Sangiovese.

Efter separat vinificering og modning af disse sorter i rustfrit stål, vi oprette en samling, hvis resultat er Giomè: en frisk, velafbalanceret, medium fyldig vin
Den således opnåede vin har en rig, koncentreret struktur, lagret 18 måneder i specielt udvalgte 225 liter franske egetræs barriques, og opnår herved fuld modning og harmonisering af alle sine nuancer af smag og aroma. 
Farve er rubindyb med lilla refleksioner. Fuldt afrundet næse, duft af ristede mandler og tørrede røde frugter. I munden varm, fyldig med noter af moden frugt, tobak og krydderier.
Går superfint til rødt og rosastegt kød, stege med bagte kartofler og italienske retter som lasagne.

Vin: Giomé
Vinområde: Lombardiet, Valtenesi
Årgang: 2017
Producent: Ca Maiol
Indhold: 75 cl
Alkohol: 13,5 %
Drue: Groppello, Barbera, Sangiovese og Marzemino
Serveringstemperatur: 17-19 grader

 

Gonzalier

189,00 DKK Inkl. moms

Grigolettis suveræne topvin!
I middelalderen i Trentino var der Gonzaliernes menighed, hvis opgave var at bære druemosten på deres skuldre fra markerne videre til vognene. Deres dedikation til det trættende arbejde og deres kærlighed til regionen medførte denne berømte store vin, en delikat blanding mellem Cabernet og Merlot druer.
Efter en lang lagring og raffineringstid på 24 måneder i barriques og 12 måneder i flasken, er denne vin født. Den har en rig og delikat duft af modne røde frugter og kakao med en smooth og delikat smag.
Husk at ilte vinen inden servering!
Denne modne topvin passer perfekt til steaks, vildtretter og fuldfede smagsfulde oste.

Vin: Gonzalier
Vinområde: Trentino
Årgang: 2013
Producent: Grigoletti
Indhold: 75 cl
Alkohol: 13,5 %
Drue: Merlot og cabernet
Serveringstemperatur: 19-20 grader

 

l’Exception

185,00 DKK Inkl. moms

Fantastisk intens vin lagret 30 måneder på barrique.

Udseende: Klar og dyb mørkerød
Duft: Noter af kirsebær, brombær, solbær, mørk chokolade, lakrids, ristet og let kanel.
Smag: Mørke bær, mørk chokolade, kaffetoner, meget fløjlsagtige tanniner, fyldig og silkeblød

Perfekt til fyldige kødretter, store steaks og andet grillet kød.

Vin: L’Exception
Vinområde: Languedoc, La Clape
Årgang: 2016
Producent: Moyau
Indhold: 75 cl
Alkohol: 14,5 %
Drue: Mourvèdre, Grenache Noir, Carignan, Syrah
Serveringstemperatur: 15-17 grader

 

MERLOT ANTICA VIGNA Trentino d.o.c.

149,00 DKK Inkl. moms

En rødvin af usædvanlig raffineret kvalitet, der skyldes lidenskaben og passionen for Merlot-druer produceret af familien Grigoletti.
Denne store vin produceres kun i de mest favorable årganger og modnes 12 måneder i barriques og 12 måneder i flasken.
Den har rubinrød farve, en rigt krydret, frugtagtig duft med duft af hindbær, kanel, lakrids og vanilje. Fuld krop og smooth i smagen, der har nydt godt af en lang aldringsproces.
Bedst parret med rødt kød, modnet luftørret charcuteri og vildtretter … og til gode øjeblikke med gode venner.

Vin: MERLOT ANTICA VIGNA Trentino d.o.c.
Vinområde: Trentino
Årgang: 2015
Producent: Grigoletti
Indhold: 75 cl
Alkohol: 13,5 %
Drue: Merlot
Serveringstemperatur: 18-20 grader

 

Montecarrubo, Il Piccolo

195,00 DKK Inkl. moms

Den gamle mester Peter Vinding Diers har skabt et mesterværk af en vin!
Peter Vinding-Diers og hustru overtog Montecarrubo i marts 2005.
Gården var dengang et vildnis med gamle oliventræer og mandeltræer, som havde stået upassede i årevis samt halvdelen af en gammel stald nede ved gærdet til naboen.
Montecarrubo er et stykke af en vulkan, som er gået ud for mere end to millioner år siden. Beliggenheden er helt speciel: Skrånende ned mod det Ioniske Hav med en konstant kølig brise, den såkaldte ”Gregale”, fordi den kommer fra Grækenland med oprindelse i Sibirien. På de varmeste dage i slutningen af juli og august blæser Gregale sin kølige luft ind over markerne. Jorden er også speciel: Loess (udvasket vulkansk ler), kalksten og sand, og helt oppe på det højeste punkt (150 m) ligger resterne af et koralrev.
Der er plantet Syrah – mest fordi typen var kendt for at lave helt store vine i området, men også fordi Peter havde erfaret, at Nero d’Avola først kunne høstes midt i oktober, men regnen kom allerede i september.
Gården er certificeret biologisk og køres efter de biodynamiske principper – med de resultater, som nu for alvor dukker op, hvor folk har respekt for deres jord, er det vanskeligt at gøre noget andet.
Stokkene bliver mere resistente overfor sygdomme. De bliver sejere og stærkere end naboens, hvor der sprøjtes for alverdens ting, og hvor kunstgødning frembringer enorme, men uinteressante høstresultater..
Il Piccolo er lavet af 100% Syrah, hvilket giver vine af særdeles høj kvalitet på Sicilien.
I duften har vinen toner af brombær, blåbær og vilde krydderurter. Smagen er tæt med flotte modne tanniner og god syre, der sammen med den beherskede alkohol giver en flot balance og kølighed.
Gæring på cement, både med druernes naturlige gær og via saccharomyces. Efterfølgende lægges vinen på Troncais egetræsfade, hvor den gennemfører den malolaktiske gæring og lagrer i 9 måneder, inden den tappes på flaske.
Velegnet til krydret retter, mørkt kød, vildt og kraftige oste.

Vin: Montecarrubo, Il Piccolo
Vinområde: Sicilien
Årgang: 2017
Producent: Peter Vinding-Diers, Montecarrubo
Indhold: 75 cl
Alkohol: 14 %
Drue: Syrah
Serveringstemperatur: 16-18 grader

 

Negresco

125,00 DKK Inkl. moms

Navnet er knyttet til det berømte “Le Negresco” Hotel i Nice på den franske Riviera.
Frugten til Negresco vin kommer fra Valtènesi’s topkvalitets vinmarker: Groppello, Marzemino, Sangiovese og Barbera druer.
Efter en lang gæring på drueskallerne fremkommer en vin, der er moderne og fuld af karakter.
Den således opnåede vin har en rig, koncentreret struktur, lagret 18 måneder i specielt udvalgte 225 liter franske egetræs barriques, og opnår herved fuld modning og harmonisering af alle sine nuancer af smag og aroma. Negresco var Cà Maiols første rødvin, lanceret i 1988.
Farve er rubindyb med lilla refleksioner. Fuldt afrundet næse, duft af ristede mandler og tørrede røde frugter. I munden varm, fyldig med noter af moden frugt, tobak og krydderier.
Går superfint til medium tilberedt kød, stege med bagt kartofler og italienske retter som lasagne.

Vin: Negresco
Vinområde: Lombardiet, Valtenesi
Årgang: 2016
Producent: Ca Maiol
Indhold: 75 cl
Alkohol: 13,5 %
Drue: Groppello, Barbera, Sangiovese og Marzemino
Serveringstemperatur: 17-19 grader

 

Poderalta Toscana IGT 2015/2016 Supertoscaner

185,00 DKK Inkl. moms

Druerne høstes medio oktober og udvælges nøje, når de er fuldt modne. Efter knusning og destillation er det must, der er opnået fermenterer druemosten ved en kontrolleret temperatur i rustfrit ståltanke, med opmærksom maceration sammen med drueskallerne.
Den således fremstillede vin modnes efterfølgende i ca. 18 måneder på franske egefade.
Den meget dybe røde farve er et forspil til spændende dufte af sorte bærfrugter og krydrede og balsamiske noter. På ganen er den både kraftig og aristokratisk raffineret med kompleks frugt, tætte, virile tanniner og en utrolig lang, rig eftersmag. En supertoscaner der hungrer efter mad.
Dette er en vin, der er ideel med kød, enten grillet eller slowcooked med krydderier og saucer. Den er fantastisk til vildt eller relativt modne oste. En udpræget madvin.

Vin: Poderalta Toscana IGT 2015 Supertoscaner
Vinområde: Maremma
Årgang: 2015
Producent: Sassoregale
Indhold: 75 cl
Alkohol: 13,5 %
Drue: Sangiovese og cabernet sauvignon
Serveringstemperatur: 15-18 grader

 

Ripasso Valpolicella Superiore DOC

110,00 DKK Inkl. moms

Druerne høstes i slutningen af ​​september. Druerne vælges, når de er modne, knuste og afstammede. Det skal således opnå fermenter (med maceration på skindene) i to uger i rustfrit stål ved relativt lave temperaturer for at opretholde dets egenskaber ved duft og friskhed. Efter den malolaktiske gæring forbliver vinen i tank indtil vinterens afslutning, når den er re-fermenteret i 10-15 dage på Amarone kvaset og druesaft (som netop har afsluttet sin første gæring). Dette også kaldet “ripasso” -teknikken.

Modnes i ni måneder i store fade og tonneaux, og derefter i yderligere seks måneder på flaske.
Dyb rød i farven, på næsen viser denne vin en bouquet karakteriseret ved noter af sorte kirsebær og vilde bær, beriget med balsamiske nuancer og hints af urter og krydderier. På ganen er den fyldig, men livlig, med frugt, der er gjort levende med en frisk garvesyre. Tanninerne er silkeagtige, og finishen minder om sorte frugter og søde krydderier.
Fremragende med pasta og ris retter med kødsaucer. Takket være sin alsidighed kan det matches med kødopskrifter tilberedt på forskellige måder, især hvis de indeholder urter og krydderier.
Lækre med hårde, moderat modne oste.

Vin: Ripasso Valpolicella Superiore DOC
Vinområde: Valpolicella
Årgang: 2016
Producent: Santa Margherita
Indhold: 75 cl
Alkohol: 14 %
Drue: 40% Corvina, 40% Corvinone & 20% Rondinella
Serveringstemperatur: 18-20 grader

 

ROERO RISERVA DOGC

185,00 DKK Inkl. moms

Roero er et lille paradis i de okkerfarvede, sandede bakker, som, dækket af grønne vinmarker, udgør et fortryllende landskab. Her plukkes de nebbiolo-druer, som Roero-vinen udelukkende fremstilles af. Roero er en sjælden fin og elegant vin, som på få år har opnået stor succes.
Vinen har en smuk farve med rubinrøde refleksioner. Næsen er righoldig og intens med skønne noter af viol, hindbær og solbær, og en lille smule krydderier. Smagen indeholder elementer af viol og røde frugter, samt en undertone af lakrids og kakao. Varm og tør, tanninrig og langvarig.
Traditionel vinifikation med 18 måneders lagring på franske barriques-fade.

Vinen er yderst velegnet til rødt kød, vildt og hårde oste.

 

Vin: ROERO RISERVA DOGC
Vinområde: Roero, Piemonte
Årgang: 2015
Producent: Demarie
Indhold: 75 cl
Alkohol: 14 %
Drue: Nebbiolo
Serveringstemperatur: 18 grader

Sangiovese Maremma Toscana DOC

85,00 DKK Inkl. moms

Efter traditionel vinifikation (med omhyggelig maceration på drueskallerne) og malolaktisk fermentering, er vinen modnet i en kort men vigtig periode på små egetræsfade
Dens farve er en lys rubinrød. På næsen opleves den ren og præcis med hints af morello kirsebær, vilde bær og en moderat spiciness. På ganen afslører den en fuld og fast smag, der udtrykker al sin intensitet og elegance i sangiovese druen.
Ideel til grillet rødt kød, men også til modnede lagrede kødvarer eller de traditionelle fåremælksoste fra Toscana.

Vin: Sangiovese Maremma Toscana DOC
Vinområde: Maremma
Årgang: 2016
Producent: Sassoregale
Indhold: 75 cl
Alkohol: 13,5 %
Drue: Sangiovese
Serveringstemperatur: 16-18 grader