Barolo D.O.C.G

300,00 kr. Inkl. moms

Barolo er blevet defineret flere gange som Vinenes konge og kongernes vin; Ædel og generøs, kendt i Italien for dens rigdom på smag og aromaer.
Barolo-vine er værdsat for kulturen, traditionen og det hårde arbejde som fremstillingen af netop disse vine indbefatter. Den høje kvalitet sikrer vinenes fortsatte tilstedeværelse på markedet, hvor de er særdeles populære i kraft af deres gode omdømme og brede appel.
Barolo-vine produceres i det sydvestlige Alba i et kuperet terræn, og vinenes enestående og elskede karaktertræk skal findes i områdets komplekse geologiske profil.
Barolo fra Demarie er en lækker vin med en flot granatrød farve med orange refleksioner, og en tør, fyldig og velafbalanceret smag. Vinen har en intens frugtig og krydret bouquet. Druerne presses forsigtigt, og herefter følger 30 dages maceration ved en kontrolleret temperatur. Vinen lagrer 1 år på ståltank, herefter 2 år på 60-80 hektoliter egefade og til sidst 6 måneder på flaske.

Server vinen til retter med trøffel,rødt kød, vildt og ost. Hæld vinen på karaffel og lad den ånde i en times tid inden servering.

 

Vin: Barolo D.O.C.G
Vinområde: Barolo, La Morra
Årgang: 2018/19
Producent: Demarie
Indhold: 75 cl
Alkohol: 14,5 %
Drue: Nebbiolo
Serveringstemperatur: 18-20 grader
Kategorier: , ,