Soave, hvor Nardello er beliggende, betragtes som en af de vigtigste vinproducerende områder både inden for regionen og i Italien. Det blev betragtet som det første typiske produktionsområde, afgrænset i 1931 og anerkendt ved kongeligt dekret i 1936 som det første DOC-område i Veneto-regionen (1968) og den første DOCG-zone i Veneto (med Recioto-vin i 1998). NARDELLOs vinmarker ligger mellem Monte Zoppega ved Monteforte og Monte Tondo i Soave, begge inden for Soave Classico-zonen, der er udpeget til at have de bedste egenskaber ved at producere fremragende Soave-vine.

Højden af bjergene ligger mellem 100-120 meter over havets overflade.
De vulkanske lag i disse områder er forskellige nuancer af mørke og sorte, kobberfarvede og okker med spor af ler.
Vinmarkerne, selvom de ligger tæt på hinanden, er beliggende i to forskellige områder. Begge er inden for Soave Classico produktionsområdet på Monte Zoppega i Monteforte og Monte Tondo i Soave, to dyrkningsområder i den sydlige del af Soave Classico-zonen. Disse to områder vinen forskellige smagselementer.
Jorden på Monte Zoppega er dybere, mørk i farver og rig på ler og basalt klipper. Dette giver vinen en fyldig rigdom og stor dybde hvad angår mineralindhold. Jorden på Monte Tondo, med sine sandkalk komponenter, producerer vine med en strålende friskhed, der er mildere i mund og næse.
For hovedparten vedtager Soave-zonen traditionelt vinplanten VERONESE PERGOLA, selv om vingårdene i årenes løb er blevet bevidst styret og deres kraftige vækst reduceret for at opnå vigtige kvalitetsmål.
På den måde har vi opnået en ny generation pergola, en som mere respekterer plantens produktive balance, den endelige integritet af klaserne og planterne selv. På den måde kan anvendelsen af ​​frugtbeskyttelsesmidler undgås, og samtidig er overskydende beskæring ikke nødvendigt for at reducere de aktive fotosyntetiske overflader.
På dette tidspunkt erhverver anlægget balance i form af vegetation, som har stor fordel for dets produktive harmoni.

Viser alle 4 resultater