Stavtrup Vine er sat i verden for at finde og tilbyde de bedste vine til dig uden fordyrende mellemled.

Vi er primært fokuseret på italiensk vin, da vi synes Italien er et overflødighedshorn af forskelligartede vine og vinområder med stor diversitet.

Indenfor en relativ lille geografi finder du nogle af verdens bedste vine, fra Amarone vine i Valpolicella,

til nogle af de fineste bobler i Franciacorta området 80 km vest for Valpolicalla, videre til Kongen af Italien, Barolo, yderligere 250 km mod sydvest.

Uden at lyde som alkoholikere tror vi på at vin er en vigtig del af tilværelsen og måden hvorpå vi lever vores liv. Tænk på hyggelige stunder med familie og venner, sommer på terrassen, fester, højtider, runde fødselsdage, det mørke efterår der byder på indendørs hyggestunder, brylluppet, konfirmationen..

Vision
Vores vision er at, hver gang du sidder med et godt glas fra Stavtrup Vine tænker du: Det var fanme et lækker glas, den smager af mere! Hvis vi ikke lykkes med dette eller skuffer vores kunder er du til enhver tid velkommen til at returnere vinen, få vinen byttet, eller få dine penge retur.

Vi vil være foregangsmænd imod dårlig og udpint tonnagevin, som gør os kede af, da vin kan give de mest fantastiske oplevelser når man fornemmer at druerne indeholder kvalitet og har fået omsorg og kærlighed.

Kig evt. på dette regnestykke når du køber vin:
Du køber en flaske vin til 40 kr. Om du hedder Stavtrup Vine, Coop eller Bilka udgør vinafgifterne en stor del af det samlede beløb, typisk ml. 8 og 12 kr afhængig af alkoholprocent og vintype.

Læg dertil 25 % moms, fortjeneste, emballage, flaske etiket, prop/skruelåg, fragt/handling. I dette regnestykke med en flaske vin til 40 kr vil der være 10-15 kr at lave vin for når ovennævnte udgifter er trukket fra… Hvor meget kærlighed tror du de druer har fået?

Vi går ikke af vejen for at give dig et godt tilbud, men det er uden absurd opskruede før-priser, vi vil meget hellere give dig den rigtige pris første gang. Så når vi kører tilbud og kampagner kan du være sikker på at der rent faktisk er tale om rigtig gode tilbud.