Normindia gin

260,00 kr. Inkl. moms

Normindia Gins historie begynder under Pierres 6 måneders rundrejse i Indien, hvor han forelskede sig i Indiens hektiske liv, mad og krydderier.
På vejen hjem til Normandiet i Frankrig opstod idéen om at blande de 2 landes krydderier og frugter hjemme på familie-destilleriet Domaine du Coquerel, som er kendt for produktion af Calvados.

Efter nogle måneders research finder Pierre i en gammel familiebog en opskrift på et destillat med enebær godkendt i 1765 af “La Chymie du Gout et de l’Odorat” approved by Louis XV – Fransk konge.

Efter 2 års arbejde med smagning, tests, microdestilleringer og blanding af krydderier i samarbejde med ønologer og master distilliers er Frankrig og Indien er nu smeltet sammen i Normindia Gin.

Sådan bliver Normindia gin til: 4-12 dages maceration (udblødning) i ståltanke. Destilleret i deres mindste Calvados kobber-pots. Flasket og etiketteret på destilleret i Milly. Alle flasker er nummeret.
Normindia Gin indeholder 15 Botanicals: Enebær, Koriander, Æble, Appelsin, Kanel, Ingefær, Nellike, Lilje samt 7 hemmelige botanicals.

I Normindia Gin finder du en duft af krydderier, blomster og appelsiner.
I smagen friske æbler og en frugtig blød, rund smag. I eftersmagen findes bløde krydderier og blomsternoter.

Perfekt til GTer med en mere varm smagsprofil
Garniture: Friske skiver af æbler, en skive appelsin, lime, en strimmel citronskal.

 

Gin: Normindia Gin
Område: Frankrig
Producent: Domaine du Coquerel
Indhold: 70 cl
Alkohol: 41,4%
Kategori:

Yderligere information

Indhold

35 cl, 70 cl