Tilbud

Bandol Rosé 6 fl

Original price was: 800,00 kr..Current price is: 425,00 kr.. Inkl. moms

Waaaoo, denne sommers store rosékup!!

Fra den anerkendte Bandol producent Moulin de la Roque, en sammenslutning af 6 vinhuse alle med ekstremt fokus på kvalitet og bæredygtighed i alt hvad de gør.

Bandol er et mindre vinområde i Provence og regnes af mange regnes som det fineste og bedste roséområde i Provence.

Bandol ligger mellem Marseille og Toulon ved den Franske middelhavskyst. Bandol rosé skal min. indeholde 20% Mouvedre, men indeholder ofte mere som det også er tilfældet med denne skønne rosé. Dette resulterer typisk i en kraftigere og mere fyldig stil end de øvrige Provence rosé vine. Alle druer håndhøstes, ingen maskinhøst her, for at sikre at kun det bedste druemateriale bliver anvendt.

Den kalkholdige jordbund som man finder i stor stil især i Bandol er også ideel til Mouvedre, som stortrives under disse forhold og giver vinen en herlig mineralsk profil

“Le Castellet” er ikke en undtagelse og balancere til perfektion med sin fylde, friskhed og frugt med mandarin, bitter grape og fersken, men også en snert af sydfranske urter.

Smagen er dejlig fyldig med et væld af let sødmefuld, rød bærfrugt og melonblomst. En rosé i perfekt balance, perfekt afstemt syre og behagelig diskret sødmefinish, og den perfekte rosé til dig, der godt kan lide at din rosé smager af noget.

Perfekt til lette sommertapas, rejer og laks, men går også fint i spænd med lyse kødretter, f.eks. kylling, unghane eller gris, gerne med Provence krydderier!

Vin:

Bandol Rosé

Vinområde: Bandol, Provence, Frankrig
Årgang: 2023
Producent: Le Castellet (MOULIN DE LA ROQUE)
Indhold: 75 cl
Alkohol: 13%
Drue: Mourvedre og Cinsault
Serveringstemperatur: 8-10 grader