Spumante Rosé VS Brut

125,00 kr.250,00 kr. Inkl. moms

Santa Margheritas Spumante Rosé er en spændende mousserende vin produceret på tre forskellige druesorter, med forskellige personligheder og oprindelse, fra forskellige af Italiens førende vinområder: Dalen af ​​Adige-floden og det østlige Veneto.
Cuvéen blandes af en base af hvidvin og pinkvin opnået fra en kort maceration af rødvins druer med skindene. Anden gæring tager cirka en måned i trykbeholdere ved en reguleret temperatur på 15° C. Når det ønskede tryk på ca. 5,5 bar er opnået, afkøles vinen for at stoppe yderligere fermentering og tilskynde til modning i trykbeholderen i to-tre måneder.
En sart lyserød nuance introducerer en subtil rækkefølge af blomsterdufte løftet med hvide frugter og sarte hints af røde bærfrugter. Denne levende duft på næsen er perfekt tilpasset den livlige og langvarige friskhed på ganen.
Lækker som en aperitif og fremragende til at ledsage fiske- og skaldyrsbaserede salte forretter og velsmagende retter eller med alle slags lysstrukturerede aromarige kulinariske kreationer. Prøv også Spumante Rosé til varme, krydrede fødevarer fra Fjernøstens køkkener.

Vin: Spumante Rosé VS Brut
Vinområde: Veneto
Årgang: Varierende
Producent: Santa Margherita
Indhold: 75 cl / 150 cl (magnumflaske)
Alkohol: 11,5 %
Drue: Glera, trebbiano
Serveringstemperatur: 8-10 grader

 

Kategorier: , , Varenummer (SKU): N/A

Yderligere information

Indhold

75 cl, 150 cl (magnumflaske)