Prosecco Superiore DOCG Brut n.v.

95,00 DKK209,00 DKK Inkl. moms

Basen vin er sat i trykbeholdere for at skabe denne mousserende vin. der det fermenterer i 18-20 dage ved hjælp af udvalgte gærtyper, på en kontrolleret temperatur på 14-16 ° C.
Når det ønskede tryk er opnået (ca. 6 bar) køles vinen til – 4 ° C for at stoppe gæringen og stabilisere vinen. Den mousserende vin holdes derefter på en kontrolleret temperatur på 8-10 ° C i mindst en måned,  for at begunstige sin naturlige modning i kontakt med restgæret deponeret på bunden af trykbeholderen. I slutningen af denne fase, filtreres vinen og aftapning udføres.
En mousserende vin med en ren, behagelig frugtrig bouquet, der minder om æbler og fersken blomst. Dens smag er afrundet og afbalanceret.
Perfekt som en aperitif, og fantastisk til små appetizers med fisk og skaldyr
Lækker og let tilgængelig mousserende vin, 92 ud af 100 point i Decanter!

Vin: Prosecco Superiore DOCG Brut n.v.
Vinområde: Valdobbiadene, Veneto
Årgang: Varierende
Producent: Santa Margherita
Indhold: 75 cl / 150 cl (magnumflaske)
Alkohol: 11,5 %
Drue: Glera
Serveringstemperatur: 8-10 grader

 

Ryd
Categories: , , SKU: N/A

Yderligere information

Indhold

75 cl, 150 cl (magnumflaske)