Antolini Ripasso

135,00 kr. Inkl. moms

2 glas i Gambero Rosso. 20% af druerne tørres og vinen fadlagres i 12 mdr., så her kan man virkelig tale om en ”mini Amarone”. En intens duft af hindbær, blomme, kirsebær og vanille. Frisk med en god smag, bløde tanniner og varme.

Antolinis Ripasso er lavet af Corvina, Corvinone og Rondinella druer, som er omhyggeligt håndplukket i løbet af oktober fra vinstokke i Valpolicella Classico-området, byerne Marano di Valpolicella, San Pietro i Cariano og Negrar. Vinmarkerne er i en højde af 150 til 350 meter over havets overflade. Hvert år produceres der fra 18.000 til 20.000 flasker Valpolicella Ripasso.

Valpolicella Ripasso har en levende rubinrød farve med en intens og kompleks bouquet af røde frugter, såsom hindbær, kirsebær og solbær, der udvikler sig til en krydret smag af vanille. Den har en sprød tannin smag og en behagelig tør eftersmag.

Passer rigtig godt til rødt kød og oste, der ikke er alt for modne.

Vin: Antolini Ripasso
Vinområde: Valpolicella
Årgang: 2017
Producent: Antolini
Indhold: 75 cl
Alkohol: 14 %
Drue: Corvina, Corvinone & Rondinella
Serveringstemperatur: 16-19 grader

 

Kategorier: , ,