Elisium
159,00 kr. Inkl. moms
Druerne til “Elisium” er håndplukket og produceres kun i de årgange, hvor kvaliteten er helt i top. Klaserne er nøje udvalgte, håndplukkes og udgør maksimum 40-50% af vinmarkens samlede produktion, druerne placeres i trækasser hvor de tørrer i 100 dage, hvilket betyder et tab på 30-40% af druernes vægt. I januar presses vinen.
Efterfølgende lagring på stålfade i 12 måneder og 3-6 måneder på flaske før frigivelse.
Den årlige produktion er kun 300-400 flasker hvis den laves.
Farven er gylden med rav refleksioner. Flot duft der er intens med noter af blomster, tørrede frugter som mandler og en antydning af abrikos,
honning og vanille.
Smagen er frugtagtig og sødmefuld, harmonisk med en varm og fyldig struktureret strejf af syrlighed for en afbalanceret smag.
En perfekt ledsager til sødere desserter, is, oste m.m. eller blot til at nye en sommeraften på terassen. Prøv den evt til tiramisu også.
Kort sagt en fantastik spændende og koncentreret lys dessertvin, der får sauternes mv. til at ligne postevand!
Vin: | Antolini El |
Vinområde: | Valpolicella |
Årgang: | 2015 |
Producent: | Antolini |
Indhold: | 50 cl |
Alkohol: | 13,5 % |
Drue: | Trebbiano Garganega |
Serveringstemperatur: | 10-14 grader |