AMARONE DELLA VALPOLICELLA CLASSICO (Etichetta Rosso)

295,00 kr. Inkl. moms

Yngste Amarone fra Villa Spinosa, en perfekt kombination mellem tradition og nutid. Vinen er letdrikkelig, men kan måle sig med de store Amaroner, når det kommer kvalitet og intensitet. Den store helhed for denne vin er oprindelsen fra et land historisk viet til stor vinproduktion som Valpolicella Classico er. Livlig som dens røde farve, det er en vigtig vin, elegant og moderne, samt mad venlig.
Geografisk placering Estate vinmarker i Jago og Costa del Buso (Negrar i Valpolicella) og Figari (Marano di Valpolicella), kuperede områder i Valpolicella Classico. Karakteristika for vingården Højde: mellem 230 og 423 m over havets overflade. 
Eksponering: øst, Negrar i Valpolicella og vest, Marano di Valpolicella.
Udbytte: 80-100 kvintaler druer pr. Hektar, ved kun at vælge bedste drueklaser. 
Høst Manuel høst, fra midten af ​​september til begyndelsen af Oktober; druerne vælges omhyggeligt og anbringes i små kurve til tørring. Tørring 3-4 måneder, hvor druer mister ca. 40% af deres originalvægt.
Vinfremstilling: Druerne bliver nænsomt presset og knust 
Gæring: i ståltanke. Fermenteringstemperatur: 10-18 ° C. Længden af ​​maceration: 4 uger, med daglig remontage Malolaktisk gæring: 
Aldring i ståltanke: indtil april. i træ: 12 måneder i 500 liter fransk oak tonneaux og 12 måneder i 2000-2500 liter slovenske fade. i flaske: 9 måneder. 
Vineegenskaber Farve: Rubinrød med lys granat. 
Aroma: dufte af konserveret surkirsebær, kirsebær, figen og balsamiske noter af aromatiske urter med søde krydderier. Smag: fyldig, glatte tanniner, god syrebalance
Server den til kraftige kødretter, en rødvinsrisotto, vildt serveringer. Kan også fint nydes efter maden som ren meditationsvin.

Vin: AMARONE DELLA VALPOLICELLA CLASSICO (Etichetta Rosso)
Vinområde: Valpolicella
Årgang: 2015
Producent: Villa Spinosa
Indhold: 75 cl
Alkohol: 16,5 %
Drue: Corvina, Corvinone & Rondinella
Serveringstemperatur: 16-18 grader

 

Kategorier: , ,

Beskrivelse