Rosé Maremma Toscana
85,00 kr. Inkl. moms
Druerne høstes, når de er fuldt modne slut september og presses omhyggeligt.
Herefter undergår de en kort maceration på 10-12 timer ved temperatur på 10-12 ° C i kontakt med druernes skind.
Efter denne proces foregår gæringen i rustfrit ståltanke i 10 dage ved 20-22 ° C. Dette efterfølges af modning i rustfrit stål indtil aftapning i det tidlige forår.
Dens lyserøde farve fører os ind i sarte og attraktive dufte af vilde bær og frugter, med krydrede noter.
På ganen er det velstruktureret og varm, men slet ikke kedelig og livløs. Det har snarere en skarp, levende smag, takket være sin spændende friske syre og underliggende tanniner
Fremragende til grøntsags- og fiskebaserede appetitvækkere og snacks.
Det er også en gode ide, at matche sammen med fødevarer af samme farve som f.eks laks, rejer, scampi, rødbeder, radicchio, pancetta og andre kolde udskæringer.
Vin: | Rosé Maremma Toscana |
Vinområde: | Maremma |
Årgang: | 2018 |
Producent: | Sassoregale |
Indhold: | 75 cl |
Alkohol: | 13,5 % |
Drue: | Sangiovese |
Serveringstemperatur: | 8-12 grader |