Le Flamant

85,00 DKK Inkl. moms

En del af vinen vinificeres som en traditionel rosé med blødpresning af druer, mens resten gennemgår en let maceration på drueskallerne i 10-12 timer. Disse to partier vinificeres separat, fermentering ved en kontrolleret temperatur på mellem 18 og 20 ° i rustfri ståltanke i 8 dage. Efter en første gæring modner vinene i et par måneder i kontakt med deres fine bærme. De to vinpartier blandes efterfølgende sammen og hældes på flaske. Den delikate lyserøde farve fører dig ind i blomsterunivers af roser og frugtagtige noter af jordbær, hindbær, kirsebær samt mandel giver et elegant og komplekst udtryk. Disse skønne aromaer gentager sig på ganen i en frisk, saftig smag med masser af frugt og charme.

Fremragende som en aperitif, går også godt til laks, rejer og skaldyrs serveringer eller bare til en solskinsdag på terrassen.

Vin: Le Flamant
Vinområde: Languedoc, La Clape
Årgang: 2018/2019
Producent: Moyau
Indhold: 75 cl
Alkohol: 14 %
Drue: Grenache Noir og Cinsault
Serveringstemperatur: 10-12 grader

 

Categories: , ,